LG Optimus 2X: Benchmarky a testy
jak dopadl test q3 ?
LG Optimus 2X: Všeobecná diskuze
rulezzor: dříve jsem nestíhal, tady je výsledek. Texture filter byl nastaven na "bilinear", kvalita textur "16 bit", zvuk byl zapnutý:

Druhý výsledek: kvalita textur "32 bit a max. detaily", texture filter na "trilinear", zvuk opět zapnutý.

Druhý výsledek: kvalita textur "32 bit a max. detaily", texture filter na "trilinear", zvuk opět zapnutý.

hmmm tak to docela cumim teda :-/ ale nespis nebezelo druhe jadro no 
-- doplnění předchozího příspěvku (ned dub 03, 2011 21:55) --
GL_EXT_texture_compression_s3tc todle bych zkusil zapnout v configu
-- doplnění předchozího příspěvku (ned dub 03, 2011 21:55) --
GL_EXT_texture_compression_s3tc todle bych zkusil zapnout v configu
tak pokud hra dvě jádra nepodporuje, což u té portace pochybuji, tak je jasné, že se to druhé jádro nevyužije.
hmmm pc verze vypada ze podporuje prece jenom to neni DX hra. muzes nejak zjistit zda obraz ve hrach je v 16 bitech ci 32 ? neboli 24 ? myslim ze to pise quadrant v infu.
todle jste videli?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YGbpi7SwEu4[/youtube]NVIDIA's Tegra 2 is clearly faster than Qualcomm's MSM7230, however it plays second fiddle to the PowerVR SGX 540 in Samsung's Hummingbird. The why is difficult to explain. Quake 3 is a fairly simple game by today's standards. There are several layers of texturing but no pixel or vertex shaders and very little geometry. Running on modern hardware, Quake 3 is a GPU texturing/ROP test and a triangle setup test. Performance here should be influenced by the memory interface, cache performance, CPU-GPU interface as well as the GPU's ability to churn out textured pixels. I suspect that NVIDIA's driver and GPU itself just aren't optimized for this type of a game. The performance is decent, but it's no faster than a PowerVR SGX 540.
todle jste videli?
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Snazim se najit nejaky jasny dukaz toho, ze aspon PC verze podporuje Dual-Core CPU, ale jedine nejblizsi info jsem nasel, ze Quake 4 Dual-Core CPU ALE az po opatchovanirulezzzor wrote:hmmm pc verze vypada ze podporuje prece jenom to neni DX hra
PS: Jinak omlouvam se vsem, kterym jsem psal, ze patch (Android 2.3) na tohle LG ma byt za mesic... ma byt koncem kvetna, takze za dva
doma mam dualcore cpu a pustil jsem q3a a oba cpu byli na 100 % vytizene
- bkf1
- smartmaniak

Mno ja jsem cetl, ze to je nejaka chyba optimalizace a na beznych CPU (klidne i 4-5 let starych) to zere udajne tak 50% Kazdopadne na netu jsem ted cetl seznam, udajne overenych dual-core podporujicich her a Q3 tam, je.
PS: Zkusim zapatrat po nejake portaci narocnejsi hry
PS: Zkusim zapatrat po nejake portaci narocnejsi hry
mnooo asi uz asi nebude ;(
-- doplnění předchozího příspěvku (pon dub 04, 2011 13:37) --
muzete nekdo udelat test CARGO HD ? je tam benchmark
-- doplnění předchozího příspěvku (pon dub 04, 2011 13:37) --
muzete nekdo udelat test CARGO HD ? je tam benchmark
- bkf1
- smartmaniak

To CARGO HD mi neprijde jako hra, kterou bych chtel testovat vykon jakehokoliv zarizeni

Pojdme se radeji soustredit na nejaka 3Dcka
PS: Ja bych ty smysluplne testy rozdelil na kategorie realne a synteticke a to tak, ze do prvni kategorie byl dal jen portaci Q3A pod nazvem Kwaak3 (resp. jeji benchmarkingovou verzi) a do druhe SmartBench 2011 (testy Games a Productivity) a GLBenchmark v2.0 (testy Pro a Egypt). Dalsi testy jako jsou Nena, Linpack, Quadrant... bych oznacil za neduveryhodne nebo primo silne neduveryhodne (mozna jeste teda tu Nenu dat jako doplnujici test, ale z tech vysledku na me nepusobi jako duveryhodny test; vzdyt jenom ten Egypt v GLBenchmarku je kolikrat hodne zavadejici).
Pojdme se radeji soustredit na nejaka 3Dcka
PS: Ja bych ty smysluplne testy rozdelil na kategorie realne a synteticke a to tak, ze do prvni kategorie byl dal jen portaci Q3A pod nazvem Kwaak3 (resp. jeji benchmarkingovou verzi) a do druhe SmartBench 2011 (testy Games a Productivity) a GLBenchmark v2.0 (testy Pro a Egypt). Dalsi testy jako jsou Nena, Linpack, Quadrant... bych oznacil za neduveryhodne nebo primo silne neduveryhodne (mozna jeste teda tu Nenu dat jako doplnujici test, ale z tech vysledku na me nepusobi jako duveryhodny test; vzdyt jenom ten Egypt v GLBenchmarku je kolikrat hodne zavadejici).
a kolik mel cargohd FPS? je tam ten test velice zajimavy
- bkf1
- smartmaniak

A to Cargo HD ma vysledky jenom syntetickeho testovani CPU ne? Tzn. ani neudava vykon ve 3D, co se tyce GPU nebo se mylim?
mnooo;] prave si myslim ze je to v kombinci prece jen 8250 vs 8255 v cpu by meli byt vysledky stejne, a nejsou nejakou roli tam grafika hrat bude.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon dub 04, 2011 15:07) --
tak uz je tu prvni oveclocking "
-- doplnění předchozího příspěvku (pon dub 04, 2011 15:07) --
tak uz je tu prvni oveclocking "
- bkf1
- smartmaniak

Ceho overclocking? Myslis tohodle LG? Asi jo ze kdyz jsme v threadu LG 2x 
jojo uz ho pretaktovali na 1200mhz stable ;]
tak jsem nasel video 1080p z SGS2 muze nekdo objektivne porovnat? http://www.youtube.com/user/MrDryab#p/a/u/2/xzNlwBiots4" onclick="window.open(this.href);return false;
to ze je tam 30 fps to vim :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tsVmAmUmH9A[/youtube]
TYJO ! vykon ve 2D je UCHVATNY ! zeby dualcore optimalizace?
tak jsem nasel video 1080p z SGS2 muze nekdo objektivne porovnat? http://www.youtube.com/user/MrDryab#p/a/u/2/xzNlwBiots4" onclick="window.open(this.href);return false;
to ze je tam 30 fps to vim :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tsVmAmUmH9A[/youtube]
TYJO ! vykon ve 2D je UCHVATNY ! zeby dualcore optimalizace?
Nastavení mám následujícírulezzzor wrote:ahoj prosimte muzes v konzoli napsat gfxinfo ? a zjistit jestli hra bezi v 16bit ci 32 ? diky
A tohle se mi zobrazí v konzoli
schvalne porovname s sgx na milestone. kazdopadne dneska prijde vlastni LG, no parada
-- doplnění předchozího příspěvku (úte dub 05, 2011 19:56) --
tak muzu priznat ze barvy jsou o hodne lepsi pri grafickych ficurach uz zadny 16bitovy z-buffer ktery to docela nicil, takovej hokej na desire hd byl hnusny. konecne
jinak mam taky 38 FPS v quake na high 32bit trilinear. vic uz z toho asi nedostanem. jinak nemam hdmi konektor coz me mrzi:(
-- doplnění předchozího příspěvku (pát dub 08, 2011 8:31) --
1400mhz
http://i52.tinypic.com/11av7dv.png" onclick="window.open(this.href);return false;
bez komentare :D
-- doplnění předchozího příspěvku (úte dub 05, 2011 19:56) --
tak muzu priznat ze barvy jsou o hodne lepsi pri grafickych ficurach uz zadny 16bitovy z-buffer ktery to docela nicil, takovej hokej na desire hd byl hnusny. konecne
-- doplnění předchozího příspěvku (pát dub 08, 2011 8:31) --
1400mhz
http://i52.tinypic.com/11av7dv.png" onclick="window.open(this.href);return false;
bez komentare :D