Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Nevíte někdo kde koupit ty krytky po bocích displaye?
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Zkus se podivat tady.
dellstreakrepairs.co.uk/spares.html
dellstreakrepairs.co.uk/spares.html
- YAMATO
- smartmaniak

Bohužel nic. Že já nedával víc pozor... Navíc tyhle dva díly jsou nejslabší část streaku.
-
Bobanovicz
- smartguru

Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Co jsi s tim provedl?
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Sborka a rozborka? A můžeš nahodit foto? Já obchoduju s dílama na MTčko, ale tyhle drobotiny se většinou nedají samotné sehnat, mají to jen autorizované servisy. Zkusil bych vybrečet něco od Dellu. 
- YAMATO
- smartmaniak

Foto nedám, už jsem to aspoň provisorně spravil. Ale zevnitř levé krytky mám prasklinu a celý kryt špatně drží. On teda špatně držel už předtím, jak tam je jen nasazený na nějaké isolepě
...ovšem já to ještě dok*****, když jsem ho odloupl a následně přilepil vteřiňákem (blbec, no)...pár týdnů to drželo a pak jsem včera nějak silněji zmáčkl a lup. Ne že by to vypadalo nějak příšerně nebo nešlo používat, ale strašně mě to štve...skoro tak hodně, jako debilní krytka na DHD, kvůli které jsem se ho především zbavil. Ale Streak nemá náhradu, takže musím vydržet a snad to seženu. Ten Dell zkusím.
- FoFik85
- přispěvatel

- Zařízení: Dell Streak 5, HTC Evo 3D
mam pocit, ze po updatu na posledni (neofic.) build 15380 je defaultni dellovsky launcher trochu sekany pri prechodech mezi plochami ... pri minulem buildu mi to ale nedelalo, bylo to pekne plynule ... ma to nekdo podobne ? kdyz ale nahodim Launcher EX nebo LauncherPRO tak je to plynule
-
mike-biker
- moderátor

Já používám ADW Launcher, nebo ZEAM, defaultní je úplně na 3,14ču!
Chalani...čo sa teraz deje so Streakom? Nejak som vypadol z diania okolo toho. Predava sa? Je uz na neho nova aktualizacia? Alebo uz je nastupca?
Ak sa chce niekomu odpovedat, tak dakujem.

Ak sa chce niekomu odpovedat, tak dakujem.
-
mike-biker
- moderátor

Podle mě bude možná aktualizace na GB, pokud ne oficiálně, tak neofiko určitě. No a to je tak asi vše.
Příští rok, dá li Bůh bude snad slibovaný Dell Opus s lepšími parametry a Androidem HC. Určitě tam bude dvoujádro a snad více paměti - mě osobně by se líbila i větší kapacita baterie a větší rozlišení.
Příští rok, dá li Bůh bude snad slibovaný Dell Opus s lepšími parametry a Androidem HC. Určitě tam bude dvoujádro a snad více paměti - mě osobně by se líbila i větší kapacita baterie a větší rozlišení.
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Kapacitu jsem pořešil s baterií od Mugenu, teď mám všechno pořád zaplý a vůbec neřeším nějaké energetické úspory, zkrátka to X dnů funguje i když se to pořád žhaví.
Rozlišení mě netrápí, myslím že menší hnidy bych ani nechtěl, je to jako mít na notesu při 15" full HD rozlišení - zkrátka blbost.
Výkonově taky nijak problémy nepociťuju. Nějaké 3D náročné hry nejedu a na muj Bubble Blast a Jewellust mi to v pohodě stačí :d, takže ..... myslím, že mi to chvilku vydrží
Rozlišení mě netrápí, myslím že menší hnidy bych ani nechtěl, je to jako mít na notesu při 15" full HD rozlišení - zkrátka blbost.
Výkonově taky nijak problémy nepociťuju. Nějaké 3D náročné hry nejedu a na muj Bubble Blast a Jewellust mi to v pohodě stačí :d, takže ..... myslím, že mi to chvilku vydrží
- YAMATO
- smartmaniak

Tak to já se přiznám, že bych snesl i větší rozlišení...a asi hlavně i větší rozměr. Začal jsem dokonce přemýšlet o Galaxy Tabu, ale asi z toho nic nebude, mám mnohaletý extrémní odpor k Samsungu a recenze mě zrovna moc nepřesvědčili.
Už to maká a stahuhe to i soubory- knihy EPUB.Je to opravdu tou asociací,měl jsem nainstalovaný program na čtení knih Moon Reader,ale přes počítač a tím se to neasociovalo a Streak to nepoznal.Nainstaloval jsem jiný program přes Market a už to fachá,Streak to najednou umí stáhmout už nepíše nepodporovaný formát.Holt tam musím mít i ten druhý program.
Třeba tato zkušenost někomu pomúže, už to tu totiž někdo psal že mu nejdou posílat všechny soubory a je to asociací.
Musí být nainstalovaný program přes Market.
Třeba tato zkušenost někomu pomúže, už to tu totiž někdo psal že mu nejdou posílat všechny soubory a je to asociací.
Musí být nainstalovaný program přes Market.
-
Pipa
- smartguru

co streak 7?YAMATO wrote:Tak to já se přiznám, že bych snesl i větší rozlišení...a asi hlavně i větší rozměr. Začal jsem dokonce přemýšlet o Galaxy Tabu, ale asi z toho nic nebude, mám mnohaletý extrémní odpor k Samsungu a recenze mě zrovna moc nepřesvědčili.
- YAMATO
- smartmaniak

No jo, jenže ten má jen 800 x 480. Na pěti palcích je to OK, ale na sedmi?
-
Pipa
- smartguru

njn, je fakt že jsem měl 7" tablet - na seznámení se s androidem, a nebyla to taková trága, ale chápu, že by to mohlo být lepší, zase je to náročnější na HW a tudíž baterii atd.
Zdravim.Mam maly dotaz,jak nastavit zvoneni pro sms pri pouziti vlastniho zvoneni.Diky.
-
Bobanovicz
- smartguru

Dej si zvoneni do slozky \media\audio\notifications\ na kartu a objevi se ti v nabidce zvuku.
-
mike-biker
- moderátor

Nebo pokud jsou Root práva, tak to ve formátu tuším *.ogg hodit do složky.
Ta vetsi baterie je super, ale $130 me moc nechvati 
Jinak bych uvital 7" pro 1024x768 ...
Se zvonenim na SD je to napikacu, kdyz pripojis kartu pres USB (a to ja mam cely den), tak ti to nezvoni.
Do jake slozky to patri vevnitr?
Jinak bych uvital 7" pro 1024x768 ...
Se zvonenim na SD je to napikacu, kdyz pripojis kartu pres USB (a to ja mam cely den), tak ti to nezvoni.
Do jake slozky to patri vevnitr?