Problémy
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Problémy
My tady nemateme Pavle,matl jsi prave jen Ty.
Problem rizika vypalovani u Amoled displeje je,je dokazany,uzivatele se s tim setkavaji,jsou ruzna fota na forech apod.U kazdeho ta doba muze byt jina ,kdy se tento problem objevi,nekterym to nevadi a nevsimaji si ho..
U TFT toto nehrozi,ne jak si mylne napsal ty ze i u TFT ano,coz neni pravda.
Problem rizika vypalovani u Amoled displeje je,je dokazany,uzivatele se s tim setkavaji,jsou ruzna fota na forech apod.U kazdeho ta doba muze byt jina ,kdy se tento problem objevi,nekterym to nevadi a nevsimaji si ho..
U TFT toto nehrozi,ne jak si mylne napsal ty ze i u TFT ano,coz neni pravda.
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Problémy
Tady nejde o nazor, ale o fakta. Kazda technologie ma svoje vyhody a nevyhody. U amoledu je nevyhoda vypalovani u TFT treba spatne podani cerne.
A pinhead ty mi nerikej co mam nebo nemam delat.
A pinhead ty mi nerikej co mam nebo nemam delat.
Problémy
To vypalovanie SAMOLED je fakt, ktory je potvrdeny i na foru xda.
Nekomu to mozno tak nevadi, chce krajsie farby zoberie SAMOLED a niekto zase TFT kde to tak skoro urcite nehrozi.
Inak ked sme u toho - viem, ze HD7 ma vybledle farby oproti Mozartovi, ale nema rovnako vybledle farby i Trophy o ktory mam zaujem? Alebo je Trophy na tom ako Mozart?
Nekomu to mozno tak nevadi, chce krajsie farby zoberie SAMOLED a niekto zase TFT kde to tak skoro urcite nehrozi.
Inak ked sme u toho - viem, ze HD7 ma vybledle farby oproti Mozartovi, ale nema rovnako vybledle farby i Trophy o ktory mam zaujem? Alebo je Trophy na tom ako Mozart?
Problémy
Je zajímavé sledovat co dokáže udělat jedna věta.Osobně jsem měl SGS a když jsem SuperAmoled Display viděl tak už jsem nechtěl jiný a proto jsem se znova rozhodl pro SuperAmoled a Omnii 7.Je mi jedno že se barvy vypalují za ten display to stojí,oproti TFT je to hodně velký rozdíl.
NIC NENÍ DOKONALÉ!!!
No možná po této diskuzi všichni výrobci SuperAmoled displaye stáhnou s prodeje

NIC NENÍ DOKONALÉ!!!
-
htcjirka
- smartmaniak

Problémy
Urcite,proto chce zarizeni pouzivat ,aby se objevili pripadne problemy a jeste ze tu je zaruka 2 roky na takoveto vady.Nokia N8 a C7 ma ted nově problemy s diplejem ,kde barvy jdou do ruzova.Nejhorsi je, ze dodavka displeju je tak siroka ze i v servisech jsou nove dily stejne poznamenany,takze reklamace skoro nic neresi nebo je to o stesti.To jen na okraj kdyz jsme u tech displeju.
A kdyz jsme u tech displeju vseobecne,mam doma dva HTC 7 PRO a kazdy ma jine podani barev,stejne tak 3ks N900 a kazda ma jinak barevny displej,jeden ma sytejsi barvy a ostrou bilou,druhy zas nazloutlou bilou a podani barev chudsi takze i zde jsou rozdily a zalezi na dodavateli displeju ,ktery pro dany model neni vzdy jen jeden.

A kdyz jsme u tech displeju vseobecne,mam doma dva HTC 7 PRO a kazdy ma jine podani barev,stejne tak 3ks N900 a kazda ma jinak barevny displej,jeden ma sytejsi barvy a ostrou bilou,druhy zas nazloutlou bilou a podani barev chudsi takze i zde jsou rozdily a zalezi na dodavateli displeju ,ktery pro dany model neni vzdy jen jeden.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Problémy
htcjirka: Jirko myslím jsi, že už jsi celkem proflákej s celou Nokií N900 nepřijde ti ? toto divaces už je krapet mimo mísu a jestli si myslíš, že ji nějaký MeeGo pomůže tak se prober... možná jen tobě, ale jak Bada tak tyhle ty rádoby OS půjdou do kytek. Nevím, proč je tu furt musíš zviditelňovat (trošku komplex), jistě měli svoji dobu ale ta už je pryč...
Problémy
Je to individualne, zalezi hodne od farby tapety, staleho zobrazovania jedneho objektu az po silu podsviteni displeja. Ale ak si clovek neda na tieto faktory pozor a telefon pouziva casto, tak ten polrok je asi i realny...
-
htcjirka
- smartmaniak

Problémy
Ja pouzivam vzdy rad podsviceni na max.Omezovat se ci hlidat jen kvuli tomu, ze je to AMOLED ci SAMOLED by me vadilo.
A navic sem tahas nejake OS,mluvime o displejich tak opet nerozjizdej off topic,stejne tve prispevky budou smazany.
Jsi opet mimo a delas off topic,precti si znovu proc jsem N900 zminoval vubec ne kvuli vyzdvihovani ba naopak,ted jsi se hodne ztrapnil,protoze to co jsem napsal nebylo pro N900 vubec pozitivni ci pochvalne.Je videt jak jsi zaujaty a vubec nectes..Mooro napsal-htcjirka: Jirko myslím jsi..
Problémy
To Morro: Nechápu co máš proti N900? Nechci se zastávat htcjirky,ale měl jsem už jednou N900 a musel jsem se k ní vrátit.Je to hodně dobrý telefon (až na tu výdrž) a já na něj nedám dopustit.Vím,že to sem nepatří,ale napsat jsem to musel.Každý upřednostňuje jiný telefon a systém,co vyhovuje jinému nemusí vyhovovat tobě.
-
htcjirka
- smartmaniak

Problémy
Nechytej se off topic ,uz jsem to napsal vise,ted to vubec nebylo o vyzdvihovani N900 ba naopak,uplne prestrelil,asi to vubec necetlBalrog wrote:To Morro: Nechápu co máš proti N900? Nechci se zastávat htcjirky,ale měl jsem už jednou N900 a musel jsem se k ní vrátit.Je to hodně dobrý telefon (až na tu výdrž) a já na něj nedám dopustit.Vím,že to sem nepatří,ale napsat jsem to musel.Každý upřednostňuje jiný telefon a systém,co vyhovuje jinému nemusí vyhovovat tobě.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Problémy
Pavle, zrovna jsem dal tel. na nabíječku...zahraje melodii, rozsvítí se displej, zhasne a dál nic, taky mi dioda chybí. O žádné app nevím 
htcjirka: další model ji bude obsahovat a Samsung to od prezentuje jako bombastickou změnu !
htcjirka: další model ji bude obsahovat a Samsung to od prezentuje jako bombastickou změnu !
Problémy
Na SGS jsem měl aplici NoLED http://www.appbrain.com/app/noled/com.led.notify" onclick="window.open(this.href);return false; ale to asi na WP7 neni a asi nebude.I když možná by to šlo?SGS a Omnia 7 mají stejný Display.