Problémy
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Problémy
Nikdo z toho nedela aferu,ja jsem na takove veci pacient a detailista,takze by me to dost vadilo,navic po pul roce..u HTC jsem se s tim zatim nesetkal u normalnich TFT displeju.
Problémy
Ale i HTC pouzivali AMOLED displeje, takze to je dost mozne presne ako hovori Jirka. Inak s nim suhlas.
Ono asi nieco pravdy na tom bude, ta technologia je podla vsetkeho taka. Nekomu to vadi nekomu ne, ale mne rozhodne taky ano.
Ono asi nieco pravdy na tom bude, ta technologia je podla vsetkeho taka. Nekomu to vadi nekomu ne, ale mne rozhodne taky ano.
-
htcjirka
- smartmaniak

Problémy
Ja nevim kdo tady mluvi o hysterii,o te jsi zacal ty,nikdo tady nenapsal nekupovat Amoled displeje
problem to ale zjevne je a ma ho vice lidi,tak proc o tom nediskutovat uplne v klidu a ty sem pritahnes nejakou hysterii.
-
htcjirka
- smartmaniak

Problémy
Nikdo problem nezvelicuje,problem tu proste je a je na kazdem jak se k nemu postavi.Spree napsal ze uz tedy Omnii nechce,postavil se k tomu takto,ja bych se postavil podobne jako on.
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Re: Problémy
Nemuze. Pouze u amoledu. Aspon ne pri normalnim pouzivani.-Pavel- wrote:Stát se to může u jakéhokoliv displeje u jakéhokoliv telefonu.
Videl jsem vypaleny displej u Nexusu s amoledem, standartni pouziti zhruba pul roku. Na bilem pozadi byla jasne viditelna stavova lista.
Problémy
Plne suhlasim s Jirkom.
Super AMOLED displej na Omnii 7 som videl, je fakt pekny, ale ja pozadujem aj zivotnost a to ma LCD vyssi.
Je zarazajuce, ze uz po pol roku sa to zacne vypalovat. Pre mna je to dost podstatne pretoze ktovi ake to bude po 2 rokoch po zaruke...
Super AMOLED displej na Omnii 7 som videl, je fakt pekny, ale ja pozadujem aj zivotnost a to ma LCD vyssi.
Je zarazajuce, ze uz po pol roku sa to zacne vypalovat. Pre mna je to dost podstatne pretoze ktovi ake to bude po 2 rokoch po zaruke...
-
htcjirka
- smartmaniak

Problémy
Presne tak,pokud ma vlastnost vypalovani tak opravdu tento displej radsi ozelim na ukor podani barev.
Jinak ty kdyz vzdycky vlastnis nejake zarizeni a objevi se nejake minus hned to musis obhajovat i treba nesmyslnymi argumenty.Ty ted Amoled vlastnis tak je nedotknutelny.Stejne jako ted mas WP7 tak jsou nedotknutelene.Takhle diskutujes ve vsech diskuzich.Hned zacnes s hysterii pritom si ji prvni zminil ty..
Skus byt trosku objektivni,to ti totiz posledni dobou vubec nejde..
Jinak ty kdyz vzdycky vlastnis nejake zarizeni a objevi se nejake minus hned to musis obhajovat i treba nesmyslnymi argumenty.Ty ted Amoled vlastnis tak je nedotknutelny.Stejne jako ted mas WP7 tak jsou nedotknutelene.Takhle diskutujes ve vsech diskuzich.Hned zacnes s hysterii pritom si ji prvni zminil ty..
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Problémy
Když už je tady tak pěkná řeč o těch displejích, zajímalo by mě proč HTC HD 7 má o něco mldejší barvy oproti Mozartovy je to snad jen kvůli velikosti displeye ? a nebo v tom má prsty ještě něco dalšího ?
-
htcjirka
- smartmaniak

Problémy
My tady nic neporovnavame,hovorime tady o vypalovani,o kterem se vseobecne vi,ktere se muze projevit u Amoled ci Samoled dispeje.Tento problem je casto zminovan na ruznych forech tecka.Co chces vic.Zase ti nekdo zasadil bolistku rizika tveho noveho pristroje a ty kopes kolem sebe jak vztekly 
-
Bobanovicz
- smartguru

Re: Problémy
Nejak mi Pavle neni vubec jasne, co napadas. Tvrdis, ze se amoled nevypaluje a nebo, ze se vypaluje stejne jako TFT, nebo, ze se amoled vypaluje a tobe to nevadi?
-
htcjirka
- smartmaniak

Problémy
Zadny mega problem z toho neni,normalne tady o tom diskutujheme a nejaky Pavel prilsel s hysterii,ktera tu vubec neni.
Zlo tu akorat delas ty protoze nedokazes prenest pres srdce ze zrovna ty ted nove vlastnis telefon ktery ma Amoled displej a je riziko vypalovani,beres to hned utocne na sebe a kopes kolem sebe jak sileny a zpochybnujes to a hazis nesmysly ,ze se to muze stat i u TFT cimz se jen ukajis,protoze TFT timto problemem netrpi.
Zlo tu akorat delas ty protoze nedokazes prenest pres srdce ze zrovna ty ted nove vlastnis telefon ktery ma Amoled displej a je riziko vypalovani,beres to hned utocne na sebe a kopes kolem sebe jak sileny a zpochybnujes to a hazis nesmysly ,ze se to muze stat i u TFT cimz se jen ukajis,protoze TFT timto problemem netrpi.
- jacek
- smartmaniak

Problémy
Za sebe musím říct, že mě (možné) vypálení absolutně netrápí, ten displej za to prostě stojí
. Trošku vaši diskusi připodobním : ti co si pořizují(pořídili) koncernové vozy s TDI většinou dobře vědí, že je dříve či později potká problém s váhou vzduchu, přesto do toho jdou. Přednosti TDI totiž dalece vyváží poruchovost nebohého dílu.
-
htcjirka
- smartmaniak

Problémy
Tak,jak je to jednoduche Pavle,staci napsat me to nevadi a tecka.A ne tady vytrubovat ,ze tady nekdo dela hystreii apod.Jsou lide co jim toto riziko vadi a muze to tak byt klicove rozhodovani pri koupi jakehokoliv zarizeni s timto typem displeje a jsou ti co to neresi.
Nikdo ti nic nevnucuje ani nevycita,sam jsi zde zacal s nejakou hysterii a rozjel opet totalni off topic
Nikdo ti nic nevnucuje ani nevycita,sam jsi zde zacal s nejakou hysterii a rozjel opet totalni off topic
-
Bobanovicz
- smartguru

Evidentne je videt, ze vubec nevis o cem mluvis a potom tady hlasas, ze se TFT displeje vypaluji taky. To neni zadnou agresivitou barev, ale technologii zobrazovani, neco si o tom precti. Nikdo ti nebere, ze jsi s amoledem spokojen, ale netvrd neco co ostatni muze mast.
-
Bobanovicz
- smartguru

Kdyz to nevis, tak proc pises, ze se to muze stat u jakehokoliv telefonu a displeje? To je nesmysl. Pouzivas argumenty, ktere nejsou pravda a nedokazes uznat chybu.
Muzes mi rict konkretne cim koho mateme?
Muzes mi rict konkretne cim koho mateme?
Problémy
Bobanovicz : A už s tím přestaň.Má nějaký názor,jestli je špatný to posoudí čas.Omniáři,za 6 měsíců se hlaste,kdo bude mít něco vypáleného na displeji ! Já osobně tam chci nějakou pěknou dvounohou číču