Po kliknutí na obrázek budete přesměrování na stránku s videem
Zdroj: AndroidCommunity

Standa wrote:Tohle se mi líbí rozhodně víc než multitouch, dobrý nápad.
Jestli 2 prsty na displeji nejsou multitouch, tak už nevím, co je..Jiří Hrma wrote:Když například v internetovém prohlížeči přiložíte dva prsty na displej a začnete pohybovat telefonem směrem k sobě/od sebe, webová stránka se bude přibližovat/oddalovat.

Je to kravovina. Dvema prsty si rychle priblizim stranku jak chci behem sekundy. Taky musim dat dat prsty a naklanet mobil k sobe. Na machrovani dobre, ale to je asi tak vsechno.Standa wrote:Tohle se mi líbí rozhodně víc než multitouch, dobrý nápad.

Jak jeden prs? Jako takhle?Radospol wrote:podrzat v prehliadaci IBA jeden prs
Pro me prstovy zoom neni kravina, protoze momentalne neexistuje ZADNY JINY RYCHLY ZPUSOB, jak si priblizit konkretni oblast s konkretni urovni zvetseni a soucasne ji posunout do stredu obrazovky.Standa wrote:niky79: ok, pro mě částečná kravina prstový zoom, pro tebe úplná kravina gyroskopový zoom. Nemám s tím problém.

Hele, já se fakt nehádám a kupodivu chápu i výhody prstozoomu, nemusíš mi v několika příspěvcích všechno vysvětlovatniky79 wrote:Pro me prstovy zoom neni kravina, protoze momentalne neexistuje ZADNY JINY RYCHLY ZPUSOB, jak si priblizit konkretni oblast s konkretni urovni zvetseni a soucasne ji posunout do stredu obrazovky.
Spise me rozciluje soucasny zpusob copy/paste - s temi sipeckami a jejich posouvanim. To je tak neprakticke az se mi z toho chce brecet. Ale vsichni to tupe zkopirovali od Apple :(
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest