Som zvedavý na tento stroj...Už viem akou tecnologiou bude dosiahnutý efekt 3D (posunutím fariem voči sebe) Ale bude zaujímave kam až sa efekt 3D dostane. Podla mna to bude len do uvodnej obrazovky a maximalne do podmenu.
Alebo si myslite, že 3D efekt sa nejako prejaví aj napríklad v prehliadači, prípadne v emailu? Nejak si to nedokažem predstaviť.
LG Optimus 3D
LG Optimus 3D
3D se imho pro jeví jenom v upravených 3D widgetech na ploše a pak samozřejmě ve video a obrázcích.
Spíš by mě zajímalo, jestli budou mít běžní vývojáři nějakou jednoduchou možnost jak dát 3D do svých aplikací.
Spíš by mě zajímalo, jestli budou mít běžní vývojáři nějakou jednoduchou možnost jak dát 3D do svých aplikací.
LG Optimus 3D
Neviete niekto, či LG Optimus Pad zvládá i 3D prehrávať priamo na displeji? A je k tomu treba okuliare, alebo to zvláda bez nich?
Inak by som poprosil moderátora, alebo kompetentneho, aby sa začali vytvárať vlákna pre nové zariadenia.mobily i tablety. Bolo by to prehliadnejšie.
Inak by som poprosil moderátora, alebo kompetentneho, aby sa začali vytvárať vlákna pre nové zariadenia.mobily i tablety. Bolo by to prehliadnejšie.
LG Optimus 3D
at vybiram tak vybiram uz nejaky ten mesic novy stroj ( nahrada za htc hd1 ) a jelikoz je htc se zda nejak uz mrtve ( uvidime s cim vyrukujom pristi tyden na floride ale moc sanci tomu nedavam ) tak mi jednoznacne vychazi LG , akorad se clovek bude muset rozmyslet jestli 2x nebo 3d ? nemate nekdo zkusenosti s lg jaka je kvalita spracovani atd a ktery s techto dvou a proc byste si vybrali vy ? 
-- doplnění předchozího příspěvku (sob bře 19, 2011 13:03) --
ps jen podotazecka , nevite jestli oba modeli prehravaji flash ?
-- doplnění předchozího příspěvku (sob bře 19, 2011 13:03) --
ps jen podotazecka , nevite jestli oba modeli prehravaji flash ?
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Re: LG Optimus 3D
Hi Laco73,
LG Optimus Pad nema 3D displej... Umi 3D jenom nahravat a fotit.. Vyvojari z LG rikali ze zatim neni mozne udelat tak velky 3D displej za rozumnou cenu...
LG Optimus Pad nema 3D displej... Umi 3D jenom nahravat a fotit.. Vyvojari z LG rikali ze zatim neni mozne udelat tak velky 3D displej za rozumnou cenu...
LG Optimus 3D
TMASKA: Mno jak jsem psal v zalozenym tematu, HTC predstavilo novy model EVO 3D a ten vypada naprosto spickove
se mrkni... HTC neni mrtve