prosim o radu, uz nevim co mam delat

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
otanius
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by otanius »

uz jsem zoufalej, hd2 uz mi hlasi asi 14 dni neustale kazdou minutu snad, cituji-telefon nema dostatek volneho mista,pro ulezeni.Uvolnete misto odstranenim starych a nepouzivanych polozek.

uz jsem pruzkumnikem smazal vse co je ulzeno v telefonu, ale problem je stale, nevite co stim???

foto, programy atd jsou ulozeny na karte, mozna jen cht 2.0, a chte jsou ulozeny v telefonu tod vse, ale myslim ze by to nemelo zabrat celou pamet telefonu :twisted:
otanius
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by otanius »

dobre diky moc za tip , nad hard resetem jsem uz taky premyslel, jen se mi znovu nechce vse od zacatku delat znovu :) ale uvidime, po pripade mi nic jinyho nezbyde :roll:

navic jsem zjistil kdyz chci nekomu zavolat, stava se pravidelne ze kdyz to dotycny zvedne tak tel. zavibruje a hovor se ukonci, proto musim volat podruhe pak je vse v poradku, jenom mi to ale zbytecne zere prachy

-- doplnění předchozího příspěvku (ned bře 27, 2011 20:22) --
-Pavel- wrote:Stáhni si a posleze zakup kvalitní program na údržbu systému SKTools a pročisti systém od balastu. Pokud to nepomůže a máš věci zálohované na kartě, tak proveď Hard Reset a uveď telefon do továrního nastavení.

Myslím, že má 7 denní trial na vyzkoušení.

http://s-k-tools.com/index.html?sktools/m_feat.html" onclick="window.open(this.href);return false;

takze to vidim na hard reset :twisted:

tools jsem sice stahnul, dal na pametovou kartu, ovsem kdyz ho chci instalovat, tak to nejde, vyskoci hlaska ze neni misto pro ukladani, ze je kriticky nizky stav pameti, a ze mam bud smazat nevyuzivane soubory, nebo ze mam vlozit pametovku, pritom mam pametovku v telefonu 8GB a z toho je zaplneno 2,5GB uz fakt nevim :roll:

-- doplnění předchozího příspěvku (ned bře 27, 2011 20:39) --

telefon na pikacu, s omnii pro jsem byl spokojenejsi

-- doplnění předchozího příspěvku (pon bře 28, 2011 8:58) --

takze vcera vecer jsem byl nucen udelat hard reset, hd2 se kouslo tak, ze i pri vypnuti a zapnuti nenabehl takze snad bude po problemech.
Post Reply

Return to “HTC HD2”