dobre diky moc za tip , nad hard resetem jsem uz taky premyslel, jen se mi znovu nechce vse od zacatku delat znovu

ale uvidime, po pripade mi nic jinyho nezbyde
navic jsem zjistil kdyz chci nekomu zavolat, stava se pravidelne ze kdyz to dotycny zvedne tak tel. zavibruje a hovor se ukonci, proto musim volat podruhe pak je vse v poradku, jenom mi to ale zbytecne zere prachy
-- doplnění předchozího příspěvku (ned bře 27, 2011 20:22) --
-Pavel- wrote:Stáhni si a posleze zakup kvalitní program na údržbu systému SKTools a pročisti systém od balastu. Pokud to nepomůže a máš věci zálohované na kartě, tak proveď Hard Reset a uveď telefon do továrního nastavení.
Myslím, že má 7 denní trial na vyzkoušení.
http://s-k-tools.com/index.html?sktools/m_feat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
takze to vidim na hard reset
tools jsem sice stahnul, dal na pametovou kartu, ovsem kdyz ho chci instalovat, tak to nejde, vyskoci hlaska ze neni misto pro ukladani, ze je kriticky nizky stav pameti, a ze mam bud smazat nevyuzivane soubory, nebo ze mam vlozit pametovku, pritom mam pametovku v telefonu 8GB a z toho je zaplneno 2,5GB uz fakt nevim
-- doplnění předchozího příspěvku (ned bře 27, 2011 20:39) --
telefon na pikacu, s omnii pro jsem byl spokojenejsi
-- doplnění předchozího příspěvku (pon bře 28, 2011 8:58) --
takze vcera vecer jsem byl nucen udelat hard reset, hd2 se kouslo tak, ze i pri vypnuti a zapnuti nenabehl takze snad bude po problemech.