Synchronizace pres BT

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
mrfederer
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát úno 25, 2011 11:35
Zařízení: HTC TOUCH PRO 2

Synchronizace pres BT

Příspěvek od mrfederer » stř bře 02, 2011 14:02

Zdravim vsechny, muze mi nekdo poradit? Nejde mi synchronizace pres BT, mam W7, kdyz se spoji notas s TP, mam tam zarizeni, ale hlasi mi chybu nejakeho ovladace? resil uz nekdo podobny problem? Predem diky za odpovedi

Uživatelský avatar
WhiteFaust
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: sob zář 12, 2009 21:44
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Synchronizace pres BT

Příspěvek od WhiteFaust » sob bře 26, 2011 18:53

Máš aktivované bluetooth na ntb přes modrou klávesnici FN + tlačítko pro připojení (bluetooth/wifi)? Tohle jsem už nejedenkrát vysvětloval naživo :-)

mrfederer
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát úno 25, 2011 11:35
Zařízení: HTC TOUCH PRO 2

Synchronizace pres BT

Příspěvek od mrfederer » pon bře 28, 2011 9:35

Samozrejme ze to mam zapnute, pro prenos souboru se mi dokonce TP sparuje s NB, ale ne jako modem a nenajde ho v activesync :(

Alkeidés
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon bře 28, 2011 16:11
Zařízení: HTC Desire Z

Synchronizace pres BT

Příspěvek od Alkeidés » pon bře 28, 2011 16:42

Ještě mě napadá stáhnout a ručně nainstalovat nejnovější ovladače BT na notebooku. Na mém netbooku s XP SP3 to pomohlo.

mrfederer
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát úno 25, 2011 11:35
Zařízení: HTC TOUCH PRO 2

Synchronizace pres BT

Příspěvek od mrfederer » úte bře 29, 2011 8:28

Uz jsem samozrejme zkousel nejnovejsi ovladace i se sw Toshiba a dalsi, nepomuze :(

Alkeidés
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon bře 28, 2011 16:11
Zařízení: HTC Desire Z

Synchronizace pres BT

Příspěvek od Alkeidés » úte bře 29, 2011 13:13

A jak přesně jsi při připojování postupoval? Když jsem použil tento postup: Start -> Tools -> ActiveSync, pak Menu -> Connect via Bluetooth, tak mně vše fungovalo. Nic dalšího mně bohužel nenapadá. Snad jen hard reset a zjistit, zda to nezpůsobuje nějaká aplikace třetí strany.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti