TO khooca:
Ano to bylo to
prvni, co me napadlo, kdyz jsem si precetl pred casem bleskovku na SM tykajici se prave PlayBooku a Androidich aplikacek - ze tablet je jen zacatek

Co se tyce rozdilnych rozliseni, tak bych rekl, ze bude fungovat, co jsem psal u tabletu - aplikace/hra se roztahne. Co se tyce ovladani tak vubec nevidim problem (po pravde nechapu, jaky problem(y) mas na mysli). Jinak u tech telefonu me to samozrejme bude zajimat jeste mnohem vice a rozhodne nebudu sam

To uz by byly DVE varianty pro cloveka, ktery chce navazat na WM nebo proste chce komunikator osazeny komplexnim OS, ktery je moderni jak funkcemi, tak vzhledem a ergonomii ovladani. A WP7 bude jeste vice upadat do minority... treba ale MS na WP7 vymysli, po tomto vzoru, spousteni aplikaci ze Symbianu, kdyz jsou s Nokii ted takovi kamosi

A tim si WP7 skutecne polepsi
sie65 wrote:váhal som medzi iPad 1 a BB PlayBook :o) ale Playko ma zaujalo viac :o)
A takovych lidi bude podle me tedka hromada

Jestli cena nebude moc ustrelena - ma startovat udajne na nejakych 400$, coz je na nase 7k (8GB verze, ktera ale taky neni potvrzena), tak kdyby se to nakonec vlezlo do tech 9k, tak by se dalo dost vazne uvazovat o koupi ;o)