LG Optimus 2X: Známe cenu a datum uvedení na trh

Diskuze věnovaná chytrým telefonů od LG (G5, G4 a dalším…)
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Mně se taky zatím líbí, a to nemám s androidem prakticky žádné zkušenosti. A "líbí" myslím doslova. Asi s přibývajícím věkem začínám blbnout a víc, než funkce mě zajímá rychlost, zpracování, materiály a vzhled :D
rulezzzor
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by rulezzzor »

bkf1 wrote:
rulezzzor wrote:staci se podivat na prubeh 3d testu v quadrantu
Tady bych spise bral vysledky ze Smartbenche 2011 z nehoz ty vysledky maji, podle me, MNOHEM realistictejsi vyznam :wink: Ten herni vykon je ale priserny, za ty penize, co DHD stoji, na to clovek vazne nepotrebuje zadny test :???:

asi tak ;]]] ten vykon je fakt 2x mensi no ;/
PetrP7
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Desire Z

480 × 800 px

Post by PetrP7 »

A prý FULL HD... :tlem: :tlem: :tlem:
Zizou
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Desire HD

Post by Zizou »

Po O2X pokukuji už od začátku jeho představení na CESu. Jediné co mě zaráží je nízké hodnocení na Engadget.com - 6/10 mě tedy nijak neoslovilo; vytýkají mu pomalé prostředí a také, že dvoujádrový procesor zatím není moc velké +, takže to mě zaráží. Kdyby to byla fakt pravda tak bych šel spíš do Nexusu S. :)

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv bře 24, 2011 17:17) --
PetrP7 wrote:A prý FULL HD... :tlem: :tlem: :tlem:
Pleteš si rozlišení displeje s rozlišením v jakém je schopen O2X natáčet video, což je opravdu Full HD - tedy 1920x1080.
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Nevěřili byste, kolik lidí je schopných přijít do krámu a zeptat se, jestli ten mobil umí přehrávat FullHD filmy. Následně zhnuseně odejít s tím, jací sou v tom krámu amatéři a jaký starý šunky to prodávaj.
mozek007
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Post by mozek007 »

wow dvoujádro v telefonu. To musí být fofr, i když to moje 1Ghz mi nepřijde pomalé. Zase výrobci HW nedonutí programátory více optimalizovat.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

TO Zizou:
Tedka jsem si nasel vice recenzi a je pravda, ze nektere obsahuji kritiku software, pritom ty co jsem cetl prvni takove veci nezminovaly :???: Asi bude nejlepsi pockat si, v jakem "stavu" dorazi O2x do CR :wink: Je mozne ze bude treba situace, jak s Omnii2, kdy byly na trhu pristroje s rychlou stabilni ROM a pristroje s pomalou nestabilni ROM (nove oficialni ROM se pak musely flashovat neoficialne :???: ). Kazdopadne kdybych na to mel penize a mel se rozhodovat ted, stejne beru tuhle LGinu ;o)
Darky
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Desire, Nokia N97, iPhone 3G ...

Post by Darky »

Myslím si,že akékoľvek dohady o tom či je vhodný si kúpiť 2X je zbytočné pretože najbližšieho pol roka príde mnoho a mnoho lepších a kvalitnejších kúskov ktoré budú stáť zato. 2X je len začiatok.
tdudis
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by tdudis »

No já myslím, že jedna z nejlepších investicí do budoucna byla koupě HTC HD2. Rozjedu tam WP7, WM a Android. Verze androidu 2.3 je vyladěná k dokonalosti. Začínají se objevovat už i verze 2.3 s HTC Sense, nefunguje tam ještě pár zásadních věcí. No a nemluvě o Androidu 3.0, který už jde taky nahrát do HD2 a je jen otázka času, kdy bude 100 % použitelnej. Žádnej jinej mobil tohle nezvládne. Zajímalo by mě, za jak dlouho rozjede LG Optimus 2x Android 3.0. Tady je jasně vidět, že i výkon rok a půl starýho HD2 je stále srovnatelnej s dnešnímy mobily a ani nepotřebuje dvoujádro. Tím nechci nijak shazovat LG. Optimus 2x se určitě povedl, ale myslím, že dvoujádra předběhly dobu stejně jako před rokem a půl HD2.
niky79
smartguru
smartguru
Zařízení: Diamond 2

Post by niky79 »

Dobry vtip. Na mem predchozim HTC byly custom romky (a ze jich bylo) nestabilni a problemove jak svina. A to je se jednalo o stejny OS (WM). Nikdo proste neokeca, ze android ci WP na HTC HD2 funguji bezproblemove.
tdudis
nováček
nováček

Post by tdudis »

No dobrý, ale tvoje předchozí HTC zřejmě nebylo HD2, tak mě tu nepoučuj, že něco nefunguje. A je jen tvoje hloupost, že sis nedokázal systém nastavit tak, aby ti chodil. I ROM s WinMobile 6.5.X jsou stabilní a použitelný, stejně jako Android a WP7. Jinak jestli si myslel slovem "předchozí" HTC Diamond 2, jak máš v profilu, tak to jsem měl taky a ten telefon šlapal jak hodinky. Takže asi tak...
niky79
smartguru
smartguru
Zařízení: Diamond 2

Post by niky79 »

ROFL. To, vubec nesouvisi s moznostmi nastavovani uzivatele. A jestli diamond2 slapal jako hodinky, tak muzu rici jedine, vubec jsi ho nepouzival. Problemy typu, ze prisla smska, ale neozval se zadny ton, nebo ze sis precetl smsku, ale na Sense porad zustalay svitit ikonka s poctem neprecteny smsek atd. jsou "legendarni." O znatelnem zpomaleni telefonu a Sense po nainstalovani nekolika aplikaci ani nemluvim.

Ver tomu, pod pojmem stabilni si predstavu NECO UPLNE JINEHO. Ale verim, ze na to take prijdes, casem.
filini28
nováček
nováček
Zařízení: htc hd 2

Post by filini28 »

tdudis wrote:No já myslím, že jedna z nejlepších investicí do budoucna byla koupě HTC HD2. Rozjedu tam WP7, WM a Android. Verze androidu 2.3 je vyladěná k dokonalosti. Začínají se objevovat už i verze 2.3 s HTC Sense, nefunguje tam ještě pár zásadních věcí. No a nemluvě o Androidu 3.0, který už jde taky nahrát do HD2 a je jen otázka času, kdy bude 100 % použitelnej. Žádnej jinej mobil tohle nezvládne. Zajímalo by mě, za jak dlouho rozjede LG Optimus 2x Android 3.0. Tady je jasně vidět, že i výkon rok a půl starýho HD2 je stále srovnatelnej s dnešnímy mobily a ani nepotřebuje dvoujádro. Tím nechci nijak shazovat LG. Optimus 2x se určitě povedl, ale myslím, že dvoujádra předběhly dobu stejně jako před rokem a půl HD2.
Hd2 mam rok,vyzkousel jsem uz mrte ROM a ustalil se na Md'j cyanogenmod7 ve verzi 2,6 ,Android je tam 2.3,rozsiril jsem pamet pristroje na 1gb a musim jen souhlasit s tvym prispevkem.Jsem moc spokojeny,rad treba i sleduju filmy a hlavne porad experimentuju,jak je neco noveho,musim zkusit..Telefon i nefoti a nenataci nejhur:Mrkni na video,jeste kdyby s tim tel tak nemrskala:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ynF7XyUs_9c[/youtube]
tdudis
nováček
nováček

Post by tdudis »

No taky nekdo, co se me zastal :) No myslim, ze to nepoznam nejaky svitici sms i po precteni atd, jak ty popisujes. Jinak je dobry, ze tady soudis HD2, jak je nestabilni, kdyz si ho urcite dlouhodobe nepouzival. Jasne jsou ROM, ktery stoji za nic a jsou s nima problemy, ale jsou i kousky, ktery jsou bez problemu a fungujou. Jak Android, WM a WP7.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO Niky:
S tema ROM jak rika tdudis :wink: S nekterymi je proste telefon na hozeni do zdi a jine z telefonu naopak delaji schopne zarizeni :wink: U WM to bylo hledani, zkouseni a vzacne jsem nad tim stravil i mesic, nez jsem nasel ROM, ktera byla opravdu kvalitni na konkretnim PDA od HTC :wink:
theo2
nováček
nováček

Post by theo2 »

na Phonearena.com má hodnocení 8,5 z 10, tak bych to až tak tragicky neviděl
jak se tu někdo divil, proč přehrávat HD video - já budu chtít taky z telefonu přehrávat 720p videa v H.264 přes HDMI do HD projektoru, nevím, co je na tom divnýho. Mimochodem, při tomto režimu vydrží telefon něco přes 3 hodiny
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Mno uz at je to venku... jestli se tohoto LG chytne i komunita (CynogenMod), coz vcelku ocekavam a budu se hodne divit, jestli ne, tak pocitam koncem leta bych o nem i vazneji uvazoval, jestli neprijde neco podobne vykonneho, take s podporou komunity, ale s necim co se da nazvat "design" :)
theo2
nováček
nováček

Post by theo2 »

možná se budeš divit, ale mě se designově O 2x líbí ze všech novinek nejvíc, působí tak jaxi minimalisticky čistě, škoda jen slabšího foťáku a "staršího" 2.2 androidu
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Ja uz se dnes nicemu nedivim :lol: A jinak samozrejme kazdy mame jine naroky :wink:
BTW podle me upgrade na 2.3 je samozrejme jisty :wink:
Schnitzel
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Nokia

Post by Schnitzel »

Caute, ja ho kupujem vo svajciarsku cez stranku http://www.digitec.ch" onclick="window.open(this.href);return false;, co keby sme sa v prahe stretli a si ho objednali hromadne? vyde to na 11 800kc + posta ;)

v pripade zaujmu mi napiste email na [email protected],

podotknem ze telefony so svajciarska spadaju pod inu kategoriu kvality a s tymi pre cesky trh sa nemozu rovnat, vsimol som si to na t610 a kazdy telefon ktory som z SUI zatial mal je lepsie spracovany nez ten z SK/CR
Post Reply

Return to “LG telefony”