Read It Later + browser

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Read It Later + browser

Post by uni »

Zdravím,

narazil jsem na možnost, mít v Dolphin HD widget Read It Later. Fajne, ale co se mi nelíbí, že musím ručně synchronizovat obsah v prohlížeči a ještě přes ikony, zatímco orig. RIL aplikace mi to dělá hezky automaticky, ale to se neprojeví do Dolphine.
Takže otázka leží, víte někdo, jak dostat automaticky RIL články do nějakého browseru, aby se ty články nemuseli prohlížet v RIL aplikaci?
Tom077
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Dell Streak Black

Re: Read It Later + browser

Post by Tom077 »

Neodpovím zcela na tvůj dotaz,ale já mám v Dolphin browseru apk "Web to PDF" kde si stránku uložím do PDF formátu a přečtu později .... koukni na Marketu,je to přímo apk od Dolphinu ....

Sent from my Dell Streak
uni
smartmaniak
smartmaniak

Read It Later + browser

Post by uni »

Jasně, také možnost, ale to popře druhou myšlenku RIT - sdílení, kdy na kompu klik a vleze to do telefonu pro offline čtení. S PDF je více práce. Vývojáři napsali, že to zařadí do témat. No, tak snad časem. Ale je to celé tak nějak nedotažené...
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Read It Later + browser

Post by spermosh »

jj, automaticka synchronizace RIL uctu chybi no, je to skoda, ale tak kliknes na sync a zvolis clanek, da se to, ale neni to ono, osobne bych privital i nejake razeni nebo filtrovani polozek seznamu...
uni
smartmaniak
smartmaniak

Read It Later + browser

Post by uni »

Ne, ty jsi to nepochopil, automatická synchronizace RILu funguje, ale pokud bych si vytvořil PDF, tak ten bych musel nějak synchronizovat (dropbox např.) nebo jej přenášet do telefonu. Navíc narážím na potíže např. na PC Tuningu, kdy neumí článek o více kapitolách zformátovat "pro tisk", také na zabití....
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Read It Later + browser

Post by spermosh »

ja psal o RIL rozsireni pro Dolphina, to neumi automatickou synchronizaci
a nejak jsem nepochopil, jak chces prenaset PDF pomoci RILu? RIL synchronizuje jen odkazy, nic vic, ostatni je nastavba a zavisi na vyvojari rozsireni/aplikace, co dokaze z RILu vymacknout (treba FF rozsireni byvaji daleko promakanejsi nez Chrome,...)
uni
smartmaniak
smartmaniak

Read It Later + browser

Post by uni »

Jo tak, pro Delfína, to jo.
Já nechci přenášet PDF pomocí RILu, to jsem jen reagoval na radu Tom077. PDF by se dal pomocí nějakou cloudu na soubory, ale stále to představuje kroky navíc.
Z FF je RIL ok, problém je v mobilní verzi, kde Delfín automaticky nesynchronizuje (originál RIL aplikace ano, ale tam to zase není nic moc na prohlížení).
Post Reply

Return to “Aplikace a software”