Dokumenty Office Word,Excel, PowerPoint dokonce i pdf lze snadno stáhnout z mailu a uložit do mobilu. Poznámky OneNote nikoliv. Máte s tímto nějakou zkušenost?
Protože občas zkouším nějaké aplikace z marketu, tak si tím tzv zas....špiním paměť telefonu, jediný způsob jak to napravit je HR. Což není problém, díky exchange s WinLive je to otázka 15min. Ale dostat do telefonu všechny podklady, které používám je problém. Standardně si je pošlu mailem, ale u OneNote to tak nelze.
Uložení OneNote
Uložení OneNote
OneNote lze z telefonu synchronizovat s úložištěm SkyDrive s 5 GB prostoru. SkyDrive má každý k dispozici na http://www.live.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
-
petrmasek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, Microsoft Surface RT
Uložení OneNote
Jednom doplnim, že OneNote v Office (klasický ve Windows) lze také synchronizovat se SkyDrive, takže potom mam v notebooku, na webu live.com a v telefonu stejné poznámky.
Uložení OneNote
Problem akorat, ze se mi nepodarilo nastavit, ktere LiveID se ma pouzit. Pouziva se mi default LiveID, ktere mam v telefonu jenom kvuli MarketPlace (anglicke LiveID). Moje druhe LiveID (ceske), ve kterem mam kontakty, kalendar, vsechno proste, ... mi nastavit pro synchronizaci s office nejde :( snad to vyresi update nebo brzske rozchozeni MP u nas
Uložení OneNote
Aha, hmmm, práce s dokumenty ve SkyDrive mi není zcela jasná. Budu se v tom mmuset pohrabat.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv bře 24, 2011 14:28) --
Přesto, že mám u všech dokumentů nastavené sdílet a já jsem jediný oprávněný uživatel, dokumenty se mi do mobilu nesynchronizují.
Je třeba něco nastavovat v mobilu? Krom automatické synchronizace v nastavení?
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv bře 24, 2011 14:28) --
Přesto, že mám u všech dokumentů nastavené sdílet a já jsem jediný oprávněný uživatel, dokumenty se mi do mobilu nesynchronizují.
Je třeba něco nastavovat v mobilu? Krom automatické synchronizace v nastavení?
Uložení OneNote
http://www.microsoft.com/windowsphone/e ... obile.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdyz otevres v mobilu office a das ve one note All, pak refresh, melo by se to zeptat, zda ti to ma nastavit mobil pro synchronizaci se skydrive... udela se ti slozka ve skydrive a pak uz bys to mel mit synchronizovane
Kdyz otevres v mobilu office a das ve one note All, pak refresh, melo by se to zeptat, zda ti to ma nastavit mobil pro synchronizaci se skydrive... udela se ti slozka ve skydrive a pak uz bys to mel mit synchronizovane
Uložení OneNote
No bod 3 je oukej, ale pak se mi zobrazí stránka OneNote kde je velkým písmem na dvou stránkách napsáno ,,Page" a ,,Notebooks".