Prach pod sklíčkom?Áno ! :-/

Diskuze o komunikátoru HTC HD7
Post Reply
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 :)

Post by 007ToMMaS »

Dobrý deň chcem sa opýtať či nemáte skúsenosti z prachom pod sklíčkom... čiže prach sa nachádza na displeji.... ja som našiel dve biele bodky na displeji...jednu hore druhú dole... upozornujem displej je zhasnutý... je to dosť zaujímavé pri mobile za 500€ :-/ a dosť ma to štve... :( nemáte niekto z niečim taký skúsenosť?dať to na reklamáciu?
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4

Post by Tom Vysoudil »

Ja mam na svem iP4 take jedno zrnko prachu. Pokud ho nehledam, tak ho ani moc nevnimam. Na druhou stranu to zamrzi u tak drahych stroju. Slysel jsem, ze to lide normalne chodi reklamovat, takze pokud by to bylo prilis rusive, muzes to zkusit :-)
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by 007ToMMaS »

zas byť niaky čas bez telefónu sa mi nepáči :( a posielať môjho krásavca do VSP nechcem aj keď mám snimi len dobré skúsenosti že do týždňa sa mi HTC vrátilo domov :) ale tak ako sú na tom teraz netuším... :)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

To je zajimave,vetsina tj 90% modelu HTC ma dotykovku lepenou k displeji,takze prach u HTC pod displejem je opravdu vyjimkou a vzacnosti.
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by 007ToMMaS »

vzácnosť to ani moc neni :tlem: vie to pekne nasr*t :( 90% ? :-O čo si na tých percentách mi nesedí.... lepené sú len tie ktoré maju tlakový displej... ale tie čo majú kapacitný displej je medzi displejom a kapacitnou vrstvou minimálne 1mm vzduchoprázdno.... alebo proste nevyplnený priestor....
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Kdepak,to nezalezi jestli je to rezistivni ci kapacitni.I kapacitni jsou vyhradne lepene,stejne jako HD2 a jine.Je tam oboustranna paska po okrajich,po celem obvodu,proto je vetsinou vymena dotykovky v autorizovanem servise draha,protoze kvuli lepeni se meni jen cely displej s dotykovkou dohromady.Telefony HTC opravuji, takze vim o cem mluvim.I HD7 ma lepenou dotykovku oboustranou paskou.Vzacnost to u HTC opravdu je.
Jinak s tim lepene jsou jen ty kde je pouzit tlakovy jsi me pobavil :-D
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by 007ToMMaS »

tak je zaujímavé... na Wildfire je kapacitný.... a keď sa pozrieš... tak vidíš že medzi displejom a vrstvou je medzera.... neni to priamo nalepené... lepené to je po krajoch... na HTC HD7 je tiež medzera.... medzi tým.... aj na desire to tak je aj na iných... lebo videl som aj fotky aj mi to hovoril že medzi samotným displejom a vrstvu je medzera... lebo keď rozbiješ vstvu tak aby neprasknul displej....videl som aj rozbité desire... a iné a sklo bolo zosipané a v nútri na displeji "lietalo"
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ctes co pisu "Je tam oboustranna paska po okrajich" po celem obvodu tudiz je to lepene,neni tam gumicka jako u jinych.Kdyz je to kolem dokola lepene prach by se tam dostat nemel.Mezera tam je,ta oboustrana paska ma nejakou svou vysku,1mm tolik to opravdu neni,ta mezera neni ani skoro na papir.
Jinak kdyz rozbijes sklo na kapacitnim disleji je tam jeste jedna vrstva,proto se hned nerozbije displej.
Takovy rezistivni u N900 tam je jen tesnenia presto problem s prachem neni.TD2 ma take rezistivni tez jen tesneni,casty problem s prachem.Desire je vyjimka tam je jen tesneni.Tesneni je u HTC vzacnost,vsechno lepi z 90% lepi po obvodu,prave kvuli prachu.Pak prave byva i riziko pri vymene samotne kapacitni vrstvy,kdy hrozi pri neopatrnosti prasknuti ci jine poskozeni displeje,protoze misto tam neni temer zadne a musi se postupovat opravdu pomalu.
Jinak ono to sklo je dost silne proto ti pripada ze je tam velka mezera,ale neni tam zase tak velka.
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by 007ToMMaS »

čosi asi urobili zle tak sa mi tam dostal prach... :/ ale určite ho reklamujem.... lebo nemal by sa dostať...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Urcite stat se to muze,jednou lepeni nesedelo v jednom z rohu a pak se tam dostaval bordel.Zalezi kolik tam necistot ma,ale urcite to reklamuj.
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by 007ToMMaS »

zaťial vidno iba dve biele bodky jednu na spodku displeja jednu hore... a ešte niaky prach... :(
Post Reply

Return to “HTC HD7”