Emulator PSX

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
cubanec
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte úno 27, 2007 16:52
Bydliště: PARDUBICE
Kontaktovat uživatele:

Emulator PSX

Příspěvek od cubanec » sob kvě 12, 2007 9:21

zdravim kuci.

tak dneska jsem na e-tenu m700 rozchodil emulator na psx(playstation1)

FPSeCE 0.09.6

down:http://www.pdasoft.cz/files/root/obrazk ... se0096.zip


Hodil bych sem i screen, ale nemám to povolený

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob kvě 12, 2007 9:50

jj PSX emulátor je výborná věc (akorát romky jsou docela velké). Btw jaktože ti sem nejdou uploadovat obrázky, v administraci to mají povolené všichni registrovaní uživatelé.

Uživatelský avatar
cubanec
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte úno 27, 2007 16:52
Bydliště: PARDUBICE
Kontaktovat uživatele:

AXA

Příspěvek od cubanec » sob kvě 12, 2007 10:32

PÍŠE MI TO TOTO:

Přípona bmp dosud nebyla povolena!

Jinak ty romky zase tak velký nejsou, teda jak který.

gta2 ma 70Mb ale CaC ma 700...prostě jak který..



mám 2GB kartu,takže her se mi vejde dost(jen vědět kde je stáhnout)


na torrentech jsem nic nenašel a přes vote mi to nejde

-jenže to už je na jinej topic

Uživatelský avatar
Karel Bachura
VIP
VIP
Příspěvky: 153
Registrován: sob dub 21, 2007 8:03
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel Bachura » sob kvě 12, 2007 11:21

tak bych doporucoval obrazek predelat do formatu *.jpg :wink:
Ja na jakoukoli zmenu/prevadeni obrazku pouzivam Photoshop...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob kvě 12, 2007 11:27

tak tak, BMPCka nejsou na foru podporovany, radeji pouzivej treba jpg nebo gif.

Uživatelský avatar
cubanec
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte úno 27, 2007 16:52
Bydliště: PARDUBICE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubanec » sob kvě 12, 2007 11:57

Tak to mi pak taky došlo.

Mno překotim ty screeny a hned je sem šoupnu.prave jsem ripnul tekkena a tombi, tak jsem zvědav jestli pošlapou. :lol: :lol: :lol:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob kvě 12, 2007 12:31

Já sem zatím zkoušel RedAlerta a GTA :)
Přílohy
2.jpg
img2
2.jpg (128.02 KiB) Zobrazeno 3198 x
1.jpg
img
1.jpg (133.62 KiB) Zobrazeno 3294 x

Uživatelský avatar
Karel Bachura
VIP
VIP
Příspěvky: 153
Registrován: sob dub 21, 2007 8:03
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel Bachura » sob kvě 12, 2007 12:54

prinde mi docela neuveritelny si na PPC zaparit gamesy z PS :-) ja to teda nikdy nemel, takze zrejme sii na mem budoucim ani nezaparim, ale de to dobre? :)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob kvě 12, 2007 13:11

jak ktere hry. Zkousel jsem i nejaky 3D Crash Bandicoot racing (sorry esi to blbe pisu), a to mi na Universalu jelo tak 5FPS/sec. Ale treba Red Alert nebo GTA beha docela obstojne...

Uživatelský avatar
cubanec
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte úno 27, 2007 16:52
Bydliště: PARDUBICE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubanec » sob kvě 12, 2007 17:13

KUCÍ NENÍ NĚJAKÝ DLL.NA UPRAVU RYCHLOSTI GRAFIKY?


JINAK JSEM POKROČIL: NFS3-SEKAVÝ,TAKŽE NA NIC
TOMBI-SEKAVÝ
GRAN TURISMO SE MI SEKNE NA UVODNÍM TEXTU
TEKKEN-SEKAVÝ


KURŇA JÁ ZAPOMĚL NA TY SCREENY :-( :-( :-( :-( :x

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » sob kvě 12, 2007 19:24

ono je jedna věc, hru rozjet a druhá věc je aby šla hra obstojně aspoň 18 - 20 FPS :lol: Na TyTNovi mi šlo GTA okolo 15 :???: takže nehratelné... ale je výborné si namapovat tlašítka na HW klávesku a můžete pak hrát na Fullscreen :roll:

Uživatelský avatar
cubanec
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte úno 27, 2007 16:52
Bydliště: PARDUBICE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubanec » sob kvě 12, 2007 19:28

TO MÁM(TO JE SAMOZŘEJMOST,TEDA U TĚCH CO MAJÍ QWERTY)

PS:RADA NA IDEÁLNÍ RIPNUTÍ?TŘEBA TO DĚLÁM BLBĚ

edit by admin: Přečti si Pravidla fóra a necituj zbytečně poslední příspěvky :!:

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Příspěvek od Jiří Hanč » úte kvě 15, 2007 17:37

Jiří Hrma píše:jak ktere hry. Zkousel jsem i nejaky 3D Crash Bandicoot racing (sorry esi to blbe pisu), a to mi na Universalu jelo tak 5FPS/sec. Ale treba Red Alert nebo GTA beha docela obstojne...
Jo píšeš :-D , Je to Crash Tag Team Rancing(dohrál sem to na 100% 8-) ,takže přece musim vědět jak se to jmenuje :lol: ) .

ALe na emulaci je potřebnej velkej výkon,dyť na kompu běhá PSX(one) dobře ,ale s PS2 gamesama si ani neškrtnete.

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » sob kvě 26, 2007 11:18

mno já bych řekl že je to spíš crash team racing...
a nešlo by nějak emulovat hry z PSP? co jsem koukal na hw tak by to mělo jít v pohodě 8-)

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Příspěvek od Jiří Hanč » pon kvě 28, 2007 14:14

triball píše:mno já bych řekl že je to spíš crash team racing...
a nešlo by nějak emulovat hry z PSP? co jsem koukal na hw tak by to mělo jít v pohodě 8-)
Jo promiň,já sem z PSP zblblej,je to CTR,na PSP je to CTTR

Ale jinak ses blazen,PSP je pomalu zmensena PS2,a PSP si bud porid a nebo si sezen vyvojarsky kity :-D ,ale to asi tezko

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » úte čer 12, 2007 14:16

mno blázen možná jsem, ale co jsem v posledním vydání herního časopisu doupě četl že psp běží na procesoru o frekvenci okolo 333 MHZ a paměť 32 mb tak mi to zase tak nemožné nepříjde

FildaS
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 04, 2007 20:02

Příspěvek od FildaS » stř črc 11, 2007 10:28

mno vidím že se tu bavíte o emulatorech a tak a proto se chci zeptat k čemu vlastěn emulator slouží? jo je to něco s hrama a tak to mi došlo ale ja sem d*b*l není tu někdo kdo mi to může vysvětlit tak jako kdybych byl mimo ? a daj se někde stáhnout co mám dělat až to stáhnu jak to nainstalovat a tak mam mda compact ale myslím že slovo emulator je na mě moc složité prosím o pomoc vše o emulatorech :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Uživatelský avatar
vencos
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř črc 11, 2007 17:45
Zařízení: Blackberry 9360
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vencos » stř črc 11, 2007 17:51

Pokud nevíš co je emoulátor, jak ho chceš používat? :D
Je to "program" kterej Ti vytvoří na Tvym systému uživatelský prostředí jinýho systému. Takže Ty máš WM, nainstaluješ program a ten program funguje dejme tomu jako polaystation...


Jinak zkoušeli ste někdo emulovat na Variu?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř črc 11, 2007 18:01

Emulace PSX na Variu je temer nepouzitelna, 200 MHz OMAP si s tim proste neporadi. Na mem Qteku 9000 (520 MHz) uz nektere hry behaji celkem svizne (namatkou jsem zkousel Red Alerta nebo Sonica), ale nejake jedou take dost trhane.

Uživatelský avatar
vencos
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř črc 11, 2007 17:45
Zařízení: Blackberry 9360
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vencos » stř črc 11, 2007 18:11

Ani to GTA? :(

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti