Microsoft po problémech obnovil Update Windows Phone 7
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Microsoft obnovil Update
Jako fanoušek WP7 bys to měl vědět. Na druhou stranu google ti nic neříká? :D. Je to update, který přinese copy/paste atd.
Microsoft obnovil Update
Já psal do T-mobilu jestli oni zdržují tu aktualizaci....pokud něco odpoví dám to sem..
edit 7.3
Reagujeme na Váš e-mail ze dne 4. 3. 2011.
Společnost T-Mobile nemá možnost blokovat aktualizace, které jsou vypouštěny ze strany výrobce OS. Jednalo se pouze o technickou aktualizaci, díky níž byly prováděny testy funkčnosti OS 7 ze strany Microsoftu. Tato aktualizace v sobě nesla chybu, která způsobila potíže na mobilních telefonech Samsung Omnia 7. Z tohoto důvodu bylo ukončeno pouštění aktualizace pro tyto mobilní telefony. Na odstranění těchto potíží pracuje společnost Microsoft společně se Samsungem.
Aktualizace, která probíhala 21. února, nebyla nijak obohacená o nové funkcne OS 7. Toto obohacení ponese až další aktualizace, která bude vypuštěna ze strany výrobce OS. Stažení aktualizace probíhá vždy mezi OS nainstalovaným v mobilním telefonu a stránkamy výrobce OS.
Pro více informací kontaktujte výrobce softwaru.
edit 7.3
Reagujeme na Váš e-mail ze dne 4. 3. 2011.
Společnost T-Mobile nemá možnost blokovat aktualizace, které jsou vypouštěny ze strany výrobce OS. Jednalo se pouze o technickou aktualizaci, díky níž byly prováděny testy funkčnosti OS 7 ze strany Microsoftu. Tato aktualizace v sobě nesla chybu, která způsobila potíže na mobilních telefonech Samsung Omnia 7. Z tohoto důvodu bylo ukončeno pouštění aktualizace pro tyto mobilní telefony. Na odstranění těchto potíží pracuje společnost Microsoft společně se Samsungem.
Aktualizace, která probíhala 21. února, nebyla nijak obohacená o nové funkcne OS 7. Toto obohacení ponese až další aktualizace, která bude vypuštěna ze strany výrobce OS. Stažení aktualizace probíhá vždy mezi OS nainstalovaným v mobilním telefonu a stránkamy výrobce OS.
Pro více informací kontaktujte výrobce softwaru.
Microsoft obnovil Update
No já jsem fanoušek,na začátku co jsem před vánoci koupil omnii 7 jsem sháněl hodně informací o WP7 pak jsem telefon dal do šuplíku a přestal jsem se zajímat,až teď jsem ho oprášil a hledám informace.Mám zatím i jiné telefony na hraní než bude mít WP7 vše co potřebuji.
Microsoft obnovil Update
Tak mě se ještě update taky neobjevil.Omnii jsem koupil v mobil pohotovosti a je brandovaný od t-mobilu.Snad mi pujde aspon ta druhá aktualizace.Nevím jestli to k něčemu je ,ale když jsem ten telefon koupil nemohl jsem překopírovat kontakty ze sim karty do telefonu.A to mám paušál od t-mobilu.Kdybi někdo přišel na řešení určitě se ozvěte ;)
-
premikkoci
- smartguru

Microsoft obnovil Update
První aktualizace připravý telefon k té větší aktualizaci. Předpokládám, že to bude jak na androidu. První musíš aktualizovat starší aktualizaci a potom teprv na tu nejnovější. Jistě to nebude jak na iphone, kde se stahuje celý nový firmware.
Microsoft obnovil Update
Já na svou Omnii7 jsem ještě neměl ani jednu aktualizaci a ani Zune v PC se mi neaktualizovalo.
http://mobil.idnes.cz/prvni-aktualizace ... trendy_ram" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mobil.idnes.cz/prvni-aktualizace ... trendy_ram" onclick="window.open(this.href);return false;
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Microsoft obnovil Update
Omnia 7 dorazí zítra, tak jsem zvědav, jak s aktualizací dopadnu.......
Microsoft obnovil Update
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Microsoft obnovil Update
Ja bych s tou aktualizaci vydrzel,opet je s ni problem..
Cituji
"Microsoft tento týden začal pokračovat s aktualizací smartphonů s Windows Phone, v níž mělo dojít k opravě původní chyby, která vyřadila řadu přístrojů z provozu (více viz článek Windows Phone 7: Každý desátý smartphone po aktualizaci nefunguje). Nicméně majitelé smartphonů od Samsungu se opět dočkali nepříjemných problémů a úspěšné vyřešení celé situace tedy nenastalo.
Na uživatelském fóru Microsoftu se totiž objevují stížnosti uživatelů, kteří při snaze nainstalovat aktualizaci, která měla řešit právě problém s updatováním Windows Phone, obdrželi chybovou hlášku v podobě tzv. error kódu.
Microsoft zareagoval tím způsobem, že přiznal, že o chybě ví a radí uživatelům, aby nepokračovali v instalaci aktualizace, pokud se jim chybová hláška objeví. Současně prý intenzivně pracuje na odstranění těchto problémů a omlouvá se uživatelům za potíže. V každém případě to pro tuto novou platformu, která se v současnosti snaží prosadit na trhu, není opravdu příliš dobrá reklama.
Microsoft vydal první opravu Windows Phone během minulého měsíce s tím, že měla být přípravou na významnější update v březnu, který měl přinést funkce, jako kopírování a vkládání obsahu či lepší výkonnost systému. Právě únorová minoritní aktualizace totiž měla zlepšit samotný proces updatu OS, z čehož plyne, že Microsoft si pravděpodobně byl vědom určitých nedostatků v této oblasti. Nepodařenou aktualizací byly postižení převážně uživatelé chytrých telefonů od Samsungu, i když Microsoft tvrdil, že zhruba 5 % selhání bylo způsobeno špatným internetovým připojením či nedostatečným místem na disku. Celkově byla vyřazena z provozu asi desetina všech přístrojů, které musí uživatelé dát na servisní opravu."
Závěr
Vy co mate brand T-Mobile budte radi,ze vam aktualizaci blokuje(pokud tomu tak skutecne je),lepsi si pockat,nez mit problem..
Cituji
"Microsoft tento týden začal pokračovat s aktualizací smartphonů s Windows Phone, v níž mělo dojít k opravě původní chyby, která vyřadila řadu přístrojů z provozu (více viz článek Windows Phone 7: Každý desátý smartphone po aktualizaci nefunguje). Nicméně majitelé smartphonů od Samsungu se opět dočkali nepříjemných problémů a úspěšné vyřešení celé situace tedy nenastalo.
Na uživatelském fóru Microsoftu se totiž objevují stížnosti uživatelů, kteří při snaze nainstalovat aktualizaci, která měla řešit právě problém s updatováním Windows Phone, obdrželi chybovou hlášku v podobě tzv. error kódu.
Microsoft zareagoval tím způsobem, že přiznal, že o chybě ví a radí uživatelům, aby nepokračovali v instalaci aktualizace, pokud se jim chybová hláška objeví. Současně prý intenzivně pracuje na odstranění těchto problémů a omlouvá se uživatelům za potíže. V každém případě to pro tuto novou platformu, která se v současnosti snaží prosadit na trhu, není opravdu příliš dobrá reklama.
Microsoft vydal první opravu Windows Phone během minulého měsíce s tím, že měla být přípravou na významnější update v březnu, který měl přinést funkce, jako kopírování a vkládání obsahu či lepší výkonnost systému. Právě únorová minoritní aktualizace totiž měla zlepšit samotný proces updatu OS, z čehož plyne, že Microsoft si pravděpodobně byl vědom určitých nedostatků v této oblasti. Nepodařenou aktualizací byly postižení převážně uživatelé chytrých telefonů od Samsungu, i když Microsoft tvrdil, že zhruba 5 % selhání bylo způsobeno špatným internetovým připojením či nedostatečným místem na disku. Celkově byla vyřazena z provozu asi desetina všech přístrojů, které musí uživatelé dát na servisní opravu."
Závěr
Vy co mate brand T-Mobile budte radi,ze vam aktualizaci blokuje(pokud tomu tak skutecne je),lepsi si pockat,nez mit problem..
Microsoft obnovil Update
Takže já celou dobu nadávám a on to se mnou T-Mobile myslí dobře.
No já jen doufám,že to bude brzy a nebudu mít pouze těžítko.To jsou čím dál lepší zprávy
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
to Balrog: óó, děkuji, děkuji
, zvažoval jsem kterou značku a ač příznivec HTC (HD1,HD2), upřednostnil jsem Samsung, je prostě hezčí
edit: ráno přišel email, foun je na poště
edit: update NODO (HTC Mozart 7): http://www.mobiletechworld.com/2011/03/ ... te-leaked/" onclick="window.open(this.href);return false;
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv bře 10, 2011 14:41) --
aktualizace naprosto v pohodě
edit: ráno přišel email, foun je na poště
edit: update NODO (HTC Mozart 7): http://www.mobiletechworld.com/2011/03/ ... te-leaked/" onclick="window.open(this.href);return false;
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv bře 10, 2011 14:41) --
aktualizace naprosto v pohodě
Hele nevíte jak je možné že ještě nemám ani první update mam brandovaný telefon od t-mobilu.Koupil jsem ho v mp.Zune mi furt hlásí že mám aktuální verzi.Jinak mám Samsung omnia 7.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nemas ho proto,ze mas prave brandovany telefon od T-Mobile..
To infernus: Nejsi sám,mám stejný problem s T-mobilem,Omnií 7 a ani mi nejde odemknout telefon.Čekám na NoDo snad bude ve středu?
-
poslete
- nováček

- Zařízení: Blackberry Bold 9780
Koukám, že už se všude troubí o update: http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... -texty.html , ale já s mojí Omnií 7 od T-Mobile zase nic. Kde udělali soudruzi chybu? Your phone is up to date mě už nebaví 
-
premikkoci
- smartguru

Udělej debrand. Cokoliv od Tmobilu v telefonu je zlo!
premikkoci : ty si všude 
A jak na debrand?Rád bych odblokoval Mou Omnii 7 od T-mobile,ale nedaří se
-
premikkoci
- smartguru

Musíš použít USB jig. Nejlepší bude zajít do nějakého obchodu s elektronickýma součástkama a koupit nějaký microusb kabel a 301k odpor. Najdi si o tom něco na netu. Tím se dostaneš do download modu a pak můžeš nahrát nebrandovaný fw. Návod najdeš na XDA
A co záruka u telefonu?koukal jsem a myslím,že jsem viděl na aukru nějaký USB jig kabel.