Pamatam si ze mi Zune pisal ze je aktualizacia pre moj telefon. Tak aka aktualizacia bola medzi tou co telefon len pripravila na aktualizacie a NoDo?htcjirka wrote:Predtim byla k dispozici pouze unikla verze prostrednictvym exe souboru,oficialni aktualizace je dostupna az ode dnes a mirne se zmenil build.Pred tydny jsi k dispozici rozhodne nemel 7390.Microsoft zacal s distribuci pres zune az dnes.AdamiX wrote:Inac ja tu NoDo aktualizaciu mam na 7 PRO uz nejaky ten tyzden, je divne ze vam sa este niektorym nezobrazila.
Kompletní seznam změn, které přináší NoDo aktualizace pro WP
-
AdamiX
- nováček

- Zařízení: Touch HD, Wildfire, Desire HD, 7 PRO
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To byla pre-nodo 7008,ktera na nodo teprve pripravovala,mezitim zadna jina nebyla,byly pak jen nejake aktualizace samotneho zune.Samotna nodo 7390 je distribuovana az ode dnes.
-
AdamiX
- nováček

- Zařízení: Touch HD, Wildfire, Desire HD, 7 PRO
Asi sa mi ta prenodo blbo stiahla alebo co a ponuklo mi ju 2 krat, kazdopadne zajtra sa na to pozriem viac, dufam ze dakde je nejaka historia aktualizacii, aj ked dost o tom pochybujem
-
htcjirka
- smartmaniak

Ano je,predchozi aktualizace byla 7.0.7008,nyni 7.0.7390.Mezitm byl pouze leak(7389),ktery ale nebyl distribuovan pres zune,ale jako samostatny exe soubor.
Mas v tom akorat neporadek.Staci se v telefonu obcas podivat do settings-about-more info
Mas v tom akorat neporadek.Staci se v telefonu obcas podivat do settings-about-more info
Tak jsem udělal reset a nic to nepomohlo. Google je toho plnej (your phone couldn't reach the Wi-Fi network), řešení žádný. Router mám nastavený korektně, kontroloval jsem ho několikrát a nijak nezvyklý/neobvyklý/nenormální nastavení tam není. Telefon to dělal dycky u mě doma i v práci, připojil sem se jenom občas v nějaký tý kavárně. Doufal jsem, že to update vyřeší, jelikož byly zmíněny nějaké zlepšení ve Wi-Fi, ale vysrali se na to.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
No vzhledem, že problém máš jenom ty, tak bych neřekl, že se na to ms vysral. Zkus si pohrát ještě s portama či si od někoho půjčit jinej WP7 a vyzkoušet.
Četl jsi vůbec, co jsem psal? Třeba tu část "google je toho plnej"?
WPA2 bezne pouzivam a zadny problem, na nekolika routerech co jsem se zatim pripojoval.dwbmb wrote:Tak jsem udělal reset a nic to nepomohlo. Google je toho plnej (your phone couldn't reach the Wi-Fi network), řešení žádný. Router mám nastavený korektně, kontroloval jsem ho několikrát a nijak nezvyklý/neobvyklý/nenormální nastavení tam není. Telefon to dělal dycky u mě doma i v práci, připojil sem se jenom občas v nějaký tý kavárně. Doufal jsem, že to update vyřeší, jelikož byly zmíněny nějaké zlepšení ve Wi-Fi, ale vysrali se na to.
Šmarjá já netvrdím, že když to dělá na několika wifi mně, že to musí dělat i vám
Já tvrdím, že když ten problém je a je znám u tisíců uživatelů, mohlo se s tím něco udělat.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Na chvilku vypni šifrování a testni to. Pak si s tím budeš muset pohrát a najít variantu, která ti bude chodit. Na 99% to bude ono. Většinou je to v tom, mnohokrát ověřeno. Občas v kombinaci s určitým routerem a určitým telefonem to chodí podivně.
-
htcjirka
- smartmaniak

Google je plnej i nokii a jinych znacek co se nepripoji,to neni zadne meritko.
Kdyby to nedělalo i v práci, kde na tom jedou notebooky, tablety, iphony, nokie, blackberry, WM 6.1 a všechno ostatní, tak neceknu ani slovo 
-
htcjirka
- smartmaniak

Pak to muze byt i chyba HW,kdyz ti to dela na tolika mistech.Sam WP7 nemusim,ale co se tyce wifiny pracuje bezchybne a ze se na wifi pripojuji na ruznych mistech,jeste jsem nenarazil i na sebemnesi problem.Rad si do WP7 rypnu ,kdyz je to opravnene,ale tady bych na WP7 ci Microsoft ze se na neco vy.. nenadaval.
-
esaras
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2 (WP7,WM6.5,Android 2.3,Ubuntu 10.10,MeeGo)
chlapce, probud se. Android nepodporuje dvoujadra ani ve verzi 2.3. Podporuje to az 2.4, jedinou vyjimkou je optimus x2 ktery ma specialne upravene jadro (coz znamena ze nehrozi, ze si stahnes aktualizaci androida hned jak ji google vyda, ale budes si muset pockat, az ji panove z LG vydaji). A o tech zakladnich vecech co wp7 neumi bych se tady radsi nezminoval, protoze ti tady klidne vypisus seznam velmi zakladnich veci ktere android stale neumi nebo jeste donedavna neumel. On je android taky slusny kus balastu, ne jen MS umi ku*vit os.GreenArrow wrote:Z čeho by mělo androiďákům sklapávat? Že to pořád neumí multitasking?Že pořád nepřišli s podporou dualcore? Ani jsem nevěděl,že to copy&paste neumělo...taková základní(microsoftí) věc
Asi zkusím tu reklamaci. Btw všechny fotky focený s bleskem (což je s automatikou skoro pořád) sou pořád silně do zelena :D
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
A čo mi povieš na toto?dwbmb wrote:Četl jsi vůbec, co jsem psal? Třeba tu část "google je toho plnej"?
WP7
iPhone 4
Desire HD
Takže máš vadný router alebo mobil.
Vadný nemusí zákonite znamenať, že na ňom nič nejde. Mal som problém s routrom, kde mi neposlúchalo WiFi poriadne s notebookom a občas vypadávalo, ale iný notebook išiel aj mobil. Updatom FW sa to vyriešilo.
WP7 má naozaj veľa nedostatkov (aje keď predovšetkým je to asi hlavne multitasking a market u nás) a WiFi medzi ne naozaj nepatrí.
Jedine možno hidden network, ale to som netestoval.
Na to povím jediné: tak tady sám vidíš, že ten problém nemám jenom já, jak ses mi snažil namluvit ;)
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Ja mel na svym routeru zase problem s Nokiema ,pokazde mi ho nejak zasekly a nepripojil jsem se potom ani s jednim notebookem, proste spatná kombinace. Me to ted u HD7 jede vsude bez problemu.
- trancewave01
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Nexus 6
Taky používám WPA2 a Omnia 7 se připojí bez problému, ale třeba BlackBerry 8900 a 9000 jsem nebyl schopen korektně připojit, takže tohle je o rooteru, nebo o vzájemné kombinaci rooter/telefon. Nebo pokud to dělá všude, tak je to asi fakt na reklamaci.
Já jen doufám, že MS dá možnost připojování do hidden wi-fi, protože tohle mě osobně připadá jako obrovský nedostatek.
Já jen doufám, že MS dá možnost připojování do hidden wi-fi, protože tohle mě osobně připadá jako obrovský nedostatek.
Na otevřené sítě a WEP se to připojí bez problému. Zkusím si doma pohrát s tím routerem, v práci takovou možnost ale nemám :/