Příslušenství Streak

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
Pipa
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

jo kdyby to mělo ty packy kovový, to by bylo super, už jsem vymýšlel jak to udělám :d
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Příslušenství Streak

Post by mike-biker »

Já jsem koupil za 600 další baterku a jupí čerte...vydržím celkem 3dny a 2 dny, když to hrotím. Ale ještě mám v záloze Moju (Minigorilla), ta dobije ca 3-4x. 8-)
Pipa
smartguru
smartguru

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

I já mám další energii pro případ ztroskotání :d
http://www.prestigio.com/products/Compu ... r-Bank-501
mike-biker
moderátor
moderátor

Příslušenství Streak

Post by mike-biker »

Kolikrát to Streaka nabije? Minigorilla má mít 9.000 mAh, použitelných 6.000 mAh.
A kolik byla cena? ;-)
Pipa
smartguru
smartguru

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

Kolikrát nevím ještě jsem to takhle nezkoušel, paírově má mít 10000 mAh, HP 614c s 3400mAh baterkou mi to nabilo cca 2x.
Má to k sobě paket konektorů a zdířku USB. Takže jde dobíjet a napájet kde co. Cena cca 2000,-
vivago
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak

Příslušenství Streak

Post by vivago »

Nemá někdo z vás tento držák do auta?
http://cgi.ebay.co.uk/SWIVEL-CAR-AIR-VE ... 790wt_1139" onclick="window.open(this.href);return false;

Nebo i jiný. Chtěl bych to šroubovat přímo na palubku a tento vypadá upravitelně
mike-biker
moderátor
moderátor

Příslušenství Streak

Post by mike-biker »

Už jen pohled na něj - vypadá dokonce jako aktivní, (ale jen jako) kabel na obrázku vede jinam! Do větráku si tak dám maximálně nějakou vůni. Představa, že to udrží Streaka, nehledě na různé typy výdechů....Nebudí to ve mně důvěru.
Já jsem si koupil v CZC originál.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=80130.
Je k tomu i adaptér do zapalovače s USB výstupem + další kabel. Naprostá spokojenost. Držák je na úrovni, žádná Čína! 8-)
vivago
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak

Příslušenství Streak

Post by vivago »

originál je pouze na sklo, přičemž kabel ti pak vede dolů k zapalovači. To esteticky ani co se týče výhledu si tam prostě nedám. Mám na středovém tunelu originál výstupek pro držák, kde jsem předtím měl nokii a chtěl bych to nahradit. Takže nějak prošroubuju držák tohoto nebo jiného holderu do palubky.
Na delší straně plastového držáku je uprostřed volná zdířka, takže tam napájecí kabel od zapalovače prostrčím. Ideálně tam opět půjde ten neorigo z ebaye http://cgi.ebay.com/1-ft-SHORT-USB-Data ... _500wt_906" onclick="window.open(this.href);return false; protože je krátký
FoFik85
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Dell Streak 5, HTC Evo 3D

Příslušenství Streak

Post by FoFik85 »

zdravim,

rad bych sveho della do neceho oblekl, koukal jsem po Dell Streak Accessories: Form Fit Case (http://dellpoint.cz/e-shop/dell-skladem ... 60234.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;) , ale nevim,nevim (asi zajdu nekam do shopu zkouknout na vlastni oci), ale docela me zaujal tento oblecek http://www.youtube.com/watch?v=YJcxzIWV ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; a rad bych vedel, jestli nekdo nevite, jestli je k dispozici v CR distribuci (pro zkouknuti na zivo) anebo mam patrat po siti ... dik
mike-biker
moderátor
moderátor

Příslušenství Streak

Post by mike-biker »

vivago wrote:originál je pouze na sklo, přičemž kabel ti pak vede dolů k zapalovači. To esteticky ani co se týče výhledu si tam prostě nedám.
Je tam i samolepka 3M, která opravdu dest drží, takže to lze přilepit na jakékoli trochu hladší a rovnější místo na palubce! ;-)
Jinak měl jsem hafo držáků, ale tento je opravdu perfektně provedený! 8-)

Co se týká toho oblečku, ten je pěkný. Já jsem koupil od Krusella kožený - sice Streak nabyde na objemu, ale zase je hodně chráněn včetně LCD + je tam kapsička, kam se velmi pohodlně vejde pár věciček, včetně náhradní baterky! :-)
Attachments
Case.jpg
(68.67 KiB) Downloaded 212 times
Pipa
smartguru
smartguru

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

Já mám v jednom autě držák co jsem nafotil někde na začátku vlákna, v druhym autě mám držák relativně obyčejný, který má posuvné boční vedení, takže je možné nastavit uchycení tak aby nevadilo tlačítkům telefonu

není to úplně ono, ale něco podobného - s bočnicema se dá jezdit a měnit i jejich rozteč na každé straně uchycení
http://www.vte.cz/pc/katalog/zbozi.php? ... automobilu" onclick="window.open(this.href);return false;

v každém případě, vzhledem k tomu, že používám extend baterku, tak je pro mě origo držák asi pase

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv bře 17, 2011 23:37) --

Už se také začínají objevovat různé vychytávky
např. dobíječka na 4x AA baterky

Image

doplnění odkazu
http://cgi.ebay.com/AA-Battery-External ... _733wt_906
mike-biker
moderátor
moderátor

Příslušenství Streak

Post by mike-biker »

Mohl bys nahodit odkaz na tuto dobíječku? Thx. ;-)
papricash
nováček
nováček
Zařízení: SGSII

Příslušenství Streak

Post by papricash »

nie som moc technický typ.. podľa vás na koľko % vie tento 4xAA charger dobiť dell streak..? resp. koľko energie mu vie dodať.. vyzerá to inak úchvate - hlavne čo sa týka ceny a praktickosti...
Pipa
smartguru
smartguru

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

tak baterky se daj pořídit tuším 2900 mAh, origo baterka má 1520 mAh - takže ......
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7

Příslušenství Streak

Post by xtonda »

Pipa, a co napětí? Kvalitní AA NiMH baterie mají kapacitu 2000 mAh, čtyři dají 4,8 V, tj. celkem 9,6 Wh. Baterka ve Streaku má 1530 mAh při 3,7 V, tj. 5,7 Wh. Když vezmu v potaz ztráty, tak bych nespoléhal na víc, než jedno plné dobití.
papricash
nováček
nováček

Příslušenství Streak

Post by papricash »

ceruzkové baterky som už nekupoval roky.. neviete orientačne koľko dajú "energie" jednoduché baterky - teda - nie nejaké dobíjateľné.. Pýtam sa preto, bo takú nabíjačku by som si zohnal pre prípad núdze.. (turistika a pod.), ale nechce sa mi dokupovať aj kvalitné baterky.. 4 AA batérie, trebárs energizer najlacnejší z najlacnejších by poslúžil tiež?
ňu, sorry za pitomé otázky..
mike-biker
moderátor
moderátor

Příslušenství Streak

Post by mike-biker »

Mám to vyzkoušený - něco podobného měl tady kolega Mario Kubec z MNS Shopu - vydrží to tak 1,5 nabití max.
papricash
nováček
nováček

Příslušenství Streak

Post by papricash »

ok, si to objednám.. za tie peniaze sa to oplatí..
mike-biker
moderátor
moderátor

Příslušenství Streak

Post by mike-biker »

To určitě, já mám Minigorillu za 2.600, ta nabije Streaka 4x. Ale má hafo nástavců na vše možné, samozřejmě na Streaka musím použít origo kejbl. :-(
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7

Příslušenství Streak

Post by xtonda »

To je docela těžká věc, například jen můj oblíbený výrobce GP vyrábí tři typy alkalických a tři typy obyčejných (zinko uhlíkové, zinko chloridové) baterií. Kapacita se zde obvykle neuvádí, protože hodně závisí na vybíjecím proudu. Při vyšším proudu rychleji klesá napětí, takže se energie baterek nevyužije zcela. Takže výsledek s primárními (jednorázovými) bateriemi může být podle druhu naprosto neuspokojivý (zinkové a nekvalitní alkalické) i velmi dobrý (speciální alkalické pro velké proudy, lithiové)
Post Reply

Return to “Dell Streak”