Motorola Milestone 2 World edition
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Touch Pro 2 jsem vlastnil,s tim se to ani srovnat neda..Na Touch Pro 2 je vynikajici klavesnice,ktera hned po unim je na druhem miste.
-
martinnov92
- nováček

- Zařízení: HTC Desire
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s nákupem a popřipadnou reklamaci? Dekuji
- pavklu
- nováček

- Zařízení: Motorola Droid2 Global white
dnes rano jsem jeden kousek vydrazil na ebay tak uvidime co mi prijde, pak dam vedet. reklamace pujde asi tezko kdyz je to ze statu.
JJ urcite dej vedet. Cetl sem na xda ze mel nejakej typek problemy s odblokovanim ale nakonec to nejak premohl
Urcite se tedy zmin od koho si kupoval, za kolik a jestli uz dorazil odblokovanej a nebo si to musel odblokovat ty
A nejake dalsi zkusenosti taky uvitam
diky
- pavklu
- nováček

az dorazi dam vedet, uz mi odepsal, ze mu platba prisla a ze to v pondeli posila, tak uvidime, neni to sice wp7 co jsem chtel puvodne , ale pro me zatim hodne omezeni v systemu, tak vyzkousim zatim system android 
-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 07, 2011 19:45) --
Tak dneska dorazil ze statu, mam odblokovano a zacina seznamovani - zajmave je ze nechtel nikdo po me 20% dan takze ho mam za super penize. Az se trosku zorientuju dam vedet
, je to krasavec.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte úno 08, 2011 19:55) --

-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 07, 2011 19:45) --
Tak dneska dorazil ze statu, mam odblokovano a zacina seznamovani - zajmave je ze nechtel nikdo po me 20% dan takze ho mam za super penize. Az se trosku zorientuju dam vedet
-- doplnění předchozího příspěvku (úte úno 08, 2011 19:55) --
Tak prvni zkusenosti - tlf jsem vydrazil na ebay, stav novy ne kompletni baleni pouze s USA nabijeckou, telefon mel jeste folii na display a podlepenou baterku, byla vlozena 8gb micro sd karta a sim karta od Verizonu. Po zapnuti chtelo unlock kod - pomohla ebay za 9 dolaru a do dvou hodin mi prisel mail s unlock kodem, zadal jsem kod a vse bezi. APN na data jsem nastavil rucne a funguje vse jak ma, mms jsem jeste nezkousel, nainstalovana navigace a par drobnosti, dneska vyzkousena i rychla data a vse ok, akorat to zere hodne baterku. Je to moje prvni zarizeni s androidem, takze nemuzu srovnat, pouze se synovym Desirem. Pokud bude nekoho jeste neco zajimat dle casu a moznosti rad zodpovim. Poslal mne to jako gift, tak jsem ani neplatil 20% dan takze jsem se vesel i s odkodovanim do velmi slusne cenyskejpa wrote:JJ urcite dej vedet. Cetl sem na xda ze mel nejakej typek problemy s odblokovanim ale nakonec to nejak premohlUrcite se tedy zmin od koho si kupoval, za kolik a jestli uz dorazil odblokovanej a nebo si to musel odblokovat ty A nejake dalsi zkusenosti taky uvitam diky
Hm, takze s unlockem neni problem rikas ? Ja doted sledoval jen unlocked nabidky. Porad vaham jestli poridit MM2 od mobildicka se zarukou a nebo MD2G pres ebay bez zaruky. Od MM2 me trochu odrazuje nulova podpora vyvojaru na XDA. Zatim jen jedna romka a to jeste nejaka amaterska. D2G ma preci jen lepsi zakladnu. Ale zas ta zaruka a nejake zpravy o horsi zivotnosti baterky a vypadavajicim 3G signalu v evrope. Pry se pracuje na nejakem fixu od verizonu. Mas nejake nove poznatky za tu dobu co ho mas ?
- pavklu
- nováček

Zatím vše šlape jak má, jsem mimo pokryti 3g takže nemůžu sloužit, co jsem byl v Praze tak nebyl problém, akorát baterka šla rychle do kopru, jinak baterka vydrží tak jeden den. O vypadávajícím signálu nic nevím, jen to občas ukazuje že skoro žádný není a je to při tom ok v porovnání s Desirem je na tom úplně stejně. Jinak mě asi třetí den co jsem ho zapnul přišla nějaká aktualizace systému.
- Triti
- nováček

- Zařízení: LG Optimus 7 - unlock, Mango 7720.68
Zdravim, mam moznost koupit motorolu verizon (Milestone 2), ale mam takove tuseni, ze verizon je na CDMA siti a u nas tudiz nepouzitelny. Mylim se? Diky za odpoved
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Motorola od Verizonu umi jak CDMA site tak i ty Evropske,takze v tomto pripade muzes byt v klidu..
- Triti
- nováček

- Zařízení: LG Optimus 7 - unlock, Mango 7720.68
Díky, to je jedna vec, ale po procteni nekolika for si nejsem jisty jestli existuje nejaky opravdu spolehlivy postup pro odemceni. Je to verze motorola droid 2 global A-956 uzamcena pro Verizon. Na e-bay jsou k mani kody za cca 30 USD. Budou fungovat?
-
---UFO---
- častý přispěvatel

- Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Verizon predava 2 verzie: Motorola Droid 2 A955 - ma len CDMA a Motorola Droid 2 Global A956 - ma aj CDMA aj GSMhtcjirka wrote:Motorola od Verizonu umi jak CDMA site tak i ty Evropske,takze v tomto pripade muzes byt v klidu..