HTC - co nás čeká v blízké době?

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
meec
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE w810i, HTC Desire

Post by meec »

Před několika dny jsem navštívil Pražskou prodejnu HTC. Prohlédnul jsem si nové telefony a pak jsem zamířil k prodejcům. Moje první otázka mířila OS Android. Vhledem k tomu, že vlastním HTC Desire, zeptal jsem se jestli a kdy se mohu těšit na update na Android 2.3 případně HTC Sense 2.0 / 3.0. Dočkal jsem se nečekané opdpovědi. HTC Desire HD by mohl dostat update během jednoho měsíce, HTC Desire Z po něm a v závěsu původní HTC Desire. Pokud jde o nadstavbu Sense není jisté jestli jí nový Desire dostane... podle reakcí prodejce se bojím, že bohužel asi ne, ale to že nejspíše dostane původní Desire update na Android 2.3 je super. Další moje otázka směřovala směrem k tabletu Flyer. Podle prodejců by se měl dostat na ukázku do jijich obchodu taktéž někdy za měsíc a brzy by měl dostat update na Android 3.0. Nedalo mi to a zeptal jsem se, jestli přijde nějaký větší bráška. Neberte všechny tyto informace úplně vážně, vše může být ještě úplně jinak, ale dozvěděl jsem se, že nějaký ten větší tablet by mohl přijít někdy v červenci. Další novinky by mohli přijít někdy v září až v listopadu, více jak jeden telefon s Androidem a dokonce nějaká ta novinka s WP7.
Jsem zvědavý, jestli se tyto informace potvrdí...

Co myslíte bude na podzim představen Pyramid ?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Vsechny ty novinky mas tady pohromade.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

meec: Pěkně si je tam zavalil otázkami, tak to má být :)
Jinak Pyramid by měl být představen mnohem dříve, na podzim by se měly objevit novinky s WP7.
meec
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE w810i, HTC Desire

Post by meec »

Jirka: Díky za pochvalu :-) Chodím tam celkem pravidelně, když představí nějaký nový telefon...asi už mě tam znaj :-) Mě se na HTC hrozně líbí to, že tam jsou lidé, který vědí co mluví. Když přijdu například do alzy, najdu tam jen slyčné blondýnky, který hledají odpovědi na moje otázky na stránkách alza.cz, kde je stejně většinou nezjistí...když člověk přijde do HTC Storu, dozví se co potřebuje...
Post Reply

Return to “HTC telefony”