Smart Keyboard - dobrá klávesnice

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
eDrak
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy i9000 S (CyanogenMod 9)

Smart Keyboard - dobrá klávesnice

Post by eDrak »

Zdravím, máte někdo zkušenosti s touto klávesnici ? Je opravdu dobrá ale mám jen jeden malý problém, nefunguje mi moc dobře funkce fullscreen (aby se mi zobrazilo psací pole kam píši). Ono to funguje, když chci např. napsat sms, chat atd... ale když projíždím v internetovým mobilním prohlížeči a ťuknu do psacího pole např. googlu nebo někam kam chci něco psát (je to promítnuté webem ne samotným softwarem) tak mi fullscreen nefunguje a tak mi klávesnice na šířku zabere celý display (i na výšku zabere dost) a já nevidím co píšu není to vada která je nějak závažná spíše otravná možná se to dá nastavit v nastavení klávesnice ale nenašel jsem to. Našel jsem jen tyto dvě možnosti: "No landscape fullscreen" a nebo "Portrait fullscreen " oboje nepotřebuji. Zkoušel jsem i jiný internetový prohlížeč ale stejný problém.

Nevíte někdo jak to popřípadě opravit ?

Děkuji za rady.

Zmiňovanou klávesnici v PRO verzi najdete zde:
Android aplikace na AppBrain http://bit.ly/gPmMrZ" onclick="window.open(this.href);return false;

-> klávesnice má mnoho možností slovníků a mnoho nastavení.
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Re: Smart Keyboard - dobrá klávesnice

Post by Bobanovicz »

To jestli se ti ma zobrazovat pole pro psani ve fullscreen nebo ne je v nastaveni. To co popisujes u prohlizece je nejspis chyba, delalo mi to taky, kdyz jsem ji chvilku pouzival.
Na zarizeni s vetsim displejem je vyborna Thumb Keyboard.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”