Děkuji moc za rady,koukám na nějakou wcx Iluminnati a ještě se pokusím pohledat abych něco nepokazil.
-- doplnění předchozího příspěvku (stř bře 16, 2011 6:13 pm) --
Tak ted´ se rozmejšlim mezi Evo V5.1ATT nebo Pro V10.1ATT asi nejprv skusím tu Evo a uvidím jak to bude fungovat moc ti děkuji bez tebe bych nikdy nezjistil jak na to
-- doplnění předchozího příspěvku (pon bře 28, 2011 11:01 pm) --
Tak už jsem myslel že to bude v pohodě,nahrál jsem ROM Cell Evo5.1ATT ale jak jsem zjistil tak není pro mé at&t klávesnice
totálně roznozená. ale jináč mne moc potěšila jak je svižná a že vše funguje hlavně ten internet a nastavení
takže asi ted skusím tu ILLUMINATI series tilt2.
Můžete mi prosím pomoci s výběrem ROM na XDA-DEW.?raději bych nějakou tu CELL ale zklamalo mne to rozhození kláves přeci jen v anglině nejsem zrovna dobrej a nechci zbytečně stahovat
-- doplnění předchozího příspěvku (úte bře 29, 2011 3:11 pm) --
element332 prosím můžete mi s tím pomoci jak jsem již uvedl v předchozím příspěvku stáhl jsem a flashnul CELL Evo5.1ATT
a předpokládal jsem že bude pro tilt2(ST7377) ale není moc mne potěšila svou rychlostí,freeRAM kolem 85mb.a tím že veškeré sítové nastavení se provedlo samo(mms-internet)
ted ještě skusím CELL Pro V10.1ATT snad tím něco nepokazím nevím jestli mám stahovat verze -ATT nebo WWE aby mě fungovala qwerty tak jak je popsaná.
Děkuji za rady a moc se omlouvám že stále otravuji
-- doplnění předchozího příspěvku (úte bře 29, 2011 4:38 pm) --
Takže ani CELL Pro10.1ATT není pro tilt 2 líbí se mi víc jak předchozí ale stále ten samí problém špatné rozložení kláves
ještě zkusím illuminati a dám vědět jak jsem dopadl.
Moc prosím o nějaké návrhy ROM pro mé at&t Tilt2(ST7377-RHOD300)