WP7 je pro mě nepoužitelný systém.
A jsem rád mimo fakta a realitu, je to tak pohodlnější.

-Pavel- wrote:mi to ale víme, co WP7 chybí, nemusí to psát tři uživatelé pořád dokola v každém tématu, dokola a dokola, můžete se bavit také o něčem jiném.
Stanley wrote:Nebo všechny diskuse zamknem a počkáme, než se situace zlepší? A nebo prostě bude cenzurovat, nebo alespoň zavrhovat všechny kacíře, kteří si dovolí napsat něco proti?

- souhlasím bez výhrad, ať už byl určen komukoliv.-Pavel- wrote:Kdo napíše, že je WP7 nepoužitelný systém, je absolutně mimo realitu.

Vsude to pisu mluvme v soucasnem slova smyslu a ne o budoucnosti,zatim to neumi,az to bude umet muzeme se bavit na jine rovine.htcjirka: Boha jeho, ten systém umí jak sdílení internetu, tak vlastní vyzvánění, dokonce bych řekl, že v tomto směru se od WM6.5 zas tak moc neliší. Problém vidím v nějakých zadrhnutých kolečkách v MS, která brání dodělání těchto funkcí v rozumném čase.
Je zatim nepouzitelny na spousty beznych funkci a to z neho zatim dela vice hloupy telefon a zatim si nezaslouzi nosit znamku OS tj operacni system.Psal jsem o tom, že souhlasíš s tím že je systém nepoužitelný ! To je rozdíl.
Diskutuje nas tu vic co vyzdvihuje a vidi nynejsi chyby WP7 ve slusne rovine,nebudume delat cenzuru a tvarit se jak je to prima kdyz to tak neni.Celá diskuze se zase nese ve znamení htcjirka co by user,

Detske je prave to,ze neumi prave tak zakladni a bezne funkce.A pokud nechce skoncit WP7 jako Zune,musi s tim microsoft urychlene neco delat a ne updaty odkladat.Protoze spousta uzivatelu cekat nebude a uz ani dnes neceka.I na xda je uz pekna radka otravenych uzivatelu diky microsoftimu odsouvani....rýpáním o nepoužitelnosti systému je trochu dětské..

Users browsing this forum: Google and 1 guest