-Pavel- wrote:bkf1: já vím, že nerad slyšíš pravdu, ale taková je zkušenost s tebou. Nikomu neporadíš, jen vnucuješ své komentáře a čekáš, že ostatní budou mlčet. Mimochodem, jak víš, že jsem psal o tobě, našel jsi se v tom ? Asi ano. Jen jsi dokazal posbírat počet příspěvků tím, že rýpes do všeho okolo sebe, aniž by jsi měl nějakou zkušenost z danou věcí.

S pravdou nemam problem, kdyz je podlozena realnymi argumenty. To ze nikomu neporadim je prosta lez prave naopak jsem autorem MNOHA prizpevku, ktere pomohli s OS/flashovanim/aplikacemi. Co se tyce mlceni naopak cekam, ze ostatni budou diskutovat. Tvoje reakce proti me poznam ani me nemusis jmenovat. Jinak osobni zkusenosti s WP7 mam, to uz jsem psal mnohokrat.
TO Uni:
Bada mi pripadne jako Symbian - OS u ktereho uzivatele/vyvojari nevyuzivaji toho, co nabizi (zjevne proto, ze to nenabizi tak, jak ostatni). Jiste ze si WP7 svoje priznivce najde (resp. uz ma, ale kolik jich je?) a potencialu je v nem take hromada, ale z meho pohledu, kdyby ten potencial chtel MS vyuzit, musel by na WP7 udelat OBROVSKE upravy. Zatim vidim, ze MS chce delat jen drobne upravy a to i vcetne ohlasovaneho updatu koncem roku. Bude to uzivatelum stacit?
Co se tyce toho iPodu, tak tady je situace podle me HODNE ovlivnena tim, ze vyrobce je Apple, protoze pochybuji, ze i lepsi zarizeni tohoto typu, ale jineho vyrobce, by melo na trhu sanci. BTW ja osobne treba nemam problem s kvalitou audia ani na mem prastarem TouchHD1 (samozrejme nejsem zadny audiofil

).
TO tom028:
Ja hlavne nevidim potencial v tom, vyrabet v dnesni dobe prehravace (nemyslim klasicke MP3ky, ktere jsou samozrejme pro mnohe nejen svymi rozmery ucelne funkcni - mezi tyto uzivatele patrim i ja se svou Sansou a donahranym linuxem

).