Winamp 1.0 je freeware a stahovat jej můžete skrze Android Market.

On už ztrácí smysl i dnes...pro android je spousta prográmků na zlepšení zvuku(hlavně u samsungu) kde je použit dobrý čip,ale výrobce na něj kašle,protože mu to nepřijde podstatné... viz třeba http://www.rockbox.org/wiki/AndroidPort" onclick="window.open(this.href);return false;uni wrote:Ještě přidat na kvalitě audia výstupu (chipset) a iPod skoro ztratí smysl....
Nevím teda jestli iPod má dobrý zvuk. Dobrý zvuk mají dražší iRivery a iAudia. Ale iPody, to bych neřekl. Jinak rockbox jsem používal na stařičkém iRiveru a zvuk opravdu vylepšujeuni wrote:Ještě přidat na kvalitě audia výstupu (chipset) a iPod skoro ztratí smysl....

Poslední iPhony(od 3G) a ipody touch od 2G mají zvuk o mnoho lepší jak irivery a cowonytomskra wrote:Nevím teda jestli iPod má dobrý zvuk. Dobrý zvuk mají dražší iRivery a iAudia. Ale iPody, to bych neřekl. Jinak rockbox jsem používal na stařičkém iRiveru a zvuk opravdu vylepšujeuni wrote:Ještě přidat na kvalitě audia výstupu (chipset) a iPod skoro ztratí smysl....Na androidu jsem nezkoušel.
Přesně proto nemám rad iPhone,blbej obrázek místo toho,aby tam dali volby písniček...a takovýhle blbostí je tam všudeTomasNM wrote:Ide mi o to,mat playlist na ociach namiesto nejakeho hlupeho obrazka. Popri tom pozadujem ekvalizer. To by mohlo stacit.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest