Zdroj: PocketNow

Nechapu, jak nekoho vubec muze napadnout tak neskutecne hloupe a navic absolutne nepravdive slouceni dvou NAPROSTO rozdilnych skupin priznivcu.Radek Hulán wrote:uživatelé Google / Apple obvykle "své" společnosti prominou cokoliv...

Prosimte, tohle je smartmania, ne tvuj puberťácký blogísek. Sva velkohuba prohlaseni si prosim publikuj na nem a pokud s tim mas problemy, mohl by ses alespon drzet tematu (= aplikace WP). Protože jsi uz nepochybne velky chlapec, verit, ze ti to nebude delat problemy.Radek Hulán wrote:OS X je hrozný - mizerná ergonomie, mizerná bezpečnost (dosud nepodporuje DEP), se zpožděním 2-3 roky kopíruje funkce dříve Vista (x64, shadow copy, atd.), dnes Windows 7 (v další verzi zavede fullscreen aplikace, TRIM pro SSD, default x64 kernel). Zatímco ekosystém kolem iPhone je zajímavý, tak OS X upadá, roky bez inovací. Servery Apple přestal vyrábět, zcela rezignoval na firmy a soustředí se jen na nenáročné domácí uživatele. Viz: http://myid.cz/eOg0AM" onclick="window.open(this.href);return false;
Apple neznamená pro náročné a firemní zákazníky nic a nyní jej Microsoft začíná ohrožovat i v retailu...
Souhlasim s tim, ze pocty aplikaci pro iOS ci Android jsou jen marketingovy cisla a jen zlomek z nich je pouzitelnych. Nema cenu si ale nalhavat, ze v tech 10.000 aplikacich Marketu je nejaky vysoky podil pouzitelnych. Samozrejme kazdy uzivatel ma jine naroky, ale ja jsem jich tam vic nez par zajimavych nenasel.Control wrote:Je to pravda. Nesmíme zaměňovat kvantitu s kvalitou. Je na každém uživateli, kterým směrem se vydá, ale já osobně radši méně kvalitních a plnohodnotných aplikací, než 200 000 nesmyslů. Jinak s uživatelem ,,MEEC" souhlasím. Microsoft se poslední dobou obrací k lepšímu, mluvím teď od WP7, nebo úspěchy s XBOX360, kinectem apod... Bohužel o Windows 7 to říci nemohu. Měl jsem možnost srovnávat s Mac OS X a v tomto směru to Microsoft prohrává na plné čáře.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest