Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
- challenger
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7
Dobrá odpověď
, jen mě zajímalo co se z toho dá vytáhnout za výkon, s 1GHz jsem momentálně maximálně spokojený 
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Já si osobně myslím, že to přetaktovávání je na machrování s benchmarky atd. Důležitý je ideální poměr stabilita versus výkon a spotřeba a ti co to vymysleli nebudou úplní magoři. 
ahoj mam takovy maly i kdyz pro me docela podstatny problem ,chtel bych provest kalibraci displeje ale jaksi nevim jak.Mohl by byt nekdo tak hodny a strucne mi to popsat dik.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vypni Streaka
Vstup do režimu obnovení podržením obou tlačítek hlasitosti a zarověn stiskni tlačítko napájení.
Použij tlačítko hlasitosti dolů,označ volbu 3 (kalibrace obrazovky) z nabídky a stiskni tlačítko fotoaparátu pro výběr teto volby.
Stiskni opět hlasitosti dolů znovu a začne kalibrace.. stiskni tlačítko fotoaparátu pro návrat na předchozí obrazovku s nabídkou.
Vyber poslední možnost vypnout Streak a pak jej znovu zapni.
Pokud jsem nekde nepresny pak me opravte..prikladam i video.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lP3KUJAhHdQ[/youtube]
Vstup do režimu obnovení podržením obou tlačítek hlasitosti a zarověn stiskni tlačítko napájení.
Použij tlačítko hlasitosti dolů,označ volbu 3 (kalibrace obrazovky) z nabídky a stiskni tlačítko fotoaparátu pro výběr teto volby.
Stiskni opět hlasitosti dolů znovu a začne kalibrace.. stiskni tlačítko fotoaparátu pro návrat na předchozí obrazovku s nabídkou.
Vyber poslední možnost vypnout Streak a pak jej znovu zapni.
Pokud jsem nekde nepresny pak me opravte..prikladam i video.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lP3KUJAhHdQ[/youtube]
Ahoj všichni, tak jsem nový uživatel Dell Streaka a myslím, že pod těch pět palců už nepůjdu
. Už po chvíli hraní s Dellem mi displej u iPhone přišel nějaký malý (něco jsem tam nastavoval přítelkyni) 
Chtěl bych se zeptat na pár věcí:
1. Nenarazil jste někdo na dobrou náhradu lockscreenu (chtěl bych ho mít v portrait)? Zatím používám Lockbot.
2. Nevíte někdo o ebook čtečce, která umí formáty epub, txt, pdb... Co jsem zatím našel, tak vždy umí jen epub nebo pdb a txt, ale nikdy ne všechny tyhle formáty dohromady.
3. Používám Go Launder EX a chtěl bych se zeptat jestli jde změnit použitý font v menu s aplikacemi. Ten font co tam je v základu je prostě moc velký a názvy jsou zbytečně zkrácené.
Jinak díky všem za příspěvky do téhle diskuze, byla to jedna z věcí která mě přesvědčila ke koupi. I když tady občas každý řeší nějaký problém, tak to vypadá že jsou všichni s Dellem celkem spokojení. Například když jsem si pročítal fórum o Samsung Galaxy S tak tam všichni pořád jen nadávají
Chtěl bych se zeptat na pár věcí:
1. Nenarazil jste někdo na dobrou náhradu lockscreenu (chtěl bych ho mít v portrait)? Zatím používám Lockbot.
2. Nevíte někdo o ebook čtečce, která umí formáty epub, txt, pdb... Co jsem zatím našel, tak vždy umí jen epub nebo pdb a txt, ale nikdy ne všechny tyhle formáty dohromady.
3. Používám Go Launder EX a chtěl bych se zeptat jestli jde změnit použitý font v menu s aplikacemi. Ten font co tam je v základu je prostě moc velký a názvy jsou zbytečně zkrácené.
Jinak díky všem za příspěvky do téhle diskuze, byla to jedna z věcí která mě přesvědčila ke koupi. I když tady občas každý řeší nějaký problém, tak to vypadá že jsou všichni s Dellem celkem spokojení. Například když jsem si pročítal fórum o Samsung Galaxy S tak tam všichni pořád jen nadávají
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Já používám iReader, umí asi všechno - hlavně soubory pro mobipocket.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Pokud máte někdo problém s připojením na Exchange, má to být nějaký specifický problém s verzí 2010 SP1, tak mě pomohl následující návod:
http://laur.ie/blog/2010/09/exchange-20 ... oid-froyo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve stručnosti se jedná o nahrazení původního souboru /system/app/Email.apk, souborem vytaženým z Emulátoru Androida 2.2. Po nahrání nového Email.apk jsem ještě musel smazat /system/app/Email.odex. Pro tuto operaci je nutné mít Streaka rootnutého.
http://laur.ie/blog/2010/09/exchange-20 ... oid-froyo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve stručnosti se jedná o nahrazení původního souboru /system/app/Email.apk, souborem vytaženým z Emulátoru Androida 2.2. Po nahrání nového Email.apk jsem ještě musel smazat /system/app/Email.odex. Pro tuto operaci je nutné mít Streaka rootnutého.
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Ode dneška mi Streak v notifikacni liste hlasi, ze je dostupny update, ale po otevreni browseru vyskoci hlaska, ze neni zadny update dostupny.
Ze by se neco chystalo.
Ze by se neco chystalo.
U mne to same. Jsem zvedavy co se blizi 
u mňa detto.. zaujímavé..
- challenger
- nováček

Mohu také jen potvrdit, že se mi dnes stalo cca. 2x, že mi v notifikační liště naběhl černý trojúhelníček s vikříčníkem, tak jsem zvědavý, že by Honeycomb 
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Asi blbý dotaz, ale když chci zkontrolovat aktualisace, tak to chce zapnout wifi...a jelikož široko daleko žádná není, tak se nic nedozvím. Vždyť by to mělo jít i přes mobilní data, z 1.6 na 2.2 to šlo přes ně.
-
Pipa
- smartguru

Na Modacu už to taky diskutujou, typujou na verzi 2.2.2
-
Bobanovicz
- smartguru

Re: Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Po me to tedy chtelo wifi i na 1.6 pokud si dobre vzpominam.YAMATO wrote:Asi blbý dotaz, ale když chci zkontrolovat aktualisace, tak to chce zapnout wifi...a jelikož široko daleko žádná není, tak se nic nedozvím. Vždyť by to mělo jít i přes mobilní data, z 1.6 na 2.2 to šlo přes ně.
tak buď je to len 2.2.2 - či nejaká obdoba kvôli tým problémom s malware v aplikáciách.. ALEBO 2.3 pre Dell Streak 7 a zároveň pre 5ku.. Tešil by som sa z tej druhej možnosti..
- challenger
- nováček

Taky by byla dobrá 2.3, uvidíme, hlavně aby pak nebyl problém s rootem 
Sent from my Dell Streak using Tapatalk
Sent from my Dell Streak using Tapatalk
-
Bobanovicz
- smartguru

A nebo to taky nebude nic a jedna se jen o nejakou chybu v notifikaci 
tak tomu by nasvedčovalo aj to, že podľa xda, hlásenie obdržalo v ten istý deň veľké množstvo ľudí s rozličnými ROM a operátormi.. blokované O2, ATT, neblokované americké verzie, ľudia s rootom aj s djsteve romkou... čo je dosť zvláštne a skôr to vyzerá na tú poruchu.. uvidíme..
-
Pipa
- smartguru

já žádnou notifikaci neobdržel
mám ofiko romku s rootem
mám ofiko romku s rootem
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Já mám Steveho ROMku 1.8.1 a čekám, až nahodí verzi 2.3.