Aktualizace Mango pro WP7 se dočkáme nejdříve na podzim
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Uživatel macbooku se asi bez dualbootu neobejde...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bohuzel nejsem jediny komu to vadi,takze to neni jen htcjirka a Windows Phone.Jedinny kdo by se mel "hnout z mista" je samotny microsoft,ktery vydal hodne hloupy půl OS a aktualizace mu take prilis nejdou podle planu .
Spousta lidi prave pro tu az prilis jednoduchost WP7 zahazuji,nejen ze bazary praskaji ve svech WP7 telefony od tech tvych "dulezitejsich lidi"
ale i cena novych telefonu pada raketove dolu,protoze je o ne diky te tve super jednoduchosti nezajem.

Spousta lidi prave pro tu az prilis jednoduchost WP7 zahazuji,nejen ze bazary praskaji ve svech WP7 telefony od tech tvych "dulezitejsich lidi"
Presne tak,kdyz by microsoft povolil jen volani a sms a nic vic,tak se tu najde porad velka hrstka tech co se budou "utesovat" tim,ze je to tak spravne a ze to staci.A k cemu je to potom smartphone? Kdyz vlastne podle tebe nema nic umet. Dokonce ani zmenit zvoneni.
Ty by jsi radsi argumentovat za WP7 nemel,tve argumenty jsou az k smichu nebo k placi?pod pojmem kravina se myslí vše, co není potřeba: volba vyzvánění....
-
premikkoci
- smartguru

MS by teda s těma aktualizacema měl něco dělat. Apple vydává fw jednou za čtvrt roku. Stejně je pro dostačující systém až na pár věcí. Nejvíc mě asi vadí Internet Explorer. To, že to neumí věci, které člověk použije jednou za měsíc mě nějak neštve. Multitasking mě kupodivu nějak nechybí, mass storage vůbec. To že neni o WP7 zájem snad naznačí Microsoftu, že je někde něco špatne a začně se více snažit.
Btw. Docela mě zajímá, co mají za práci ti, co používají smartphone na práci.
Btw. Docela mě zajímá, co mají za práci ti, co používají smartphone na práci.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
morro: docela zírám, že už nejen copy/paste či multitasking, ale i triviality jako posílání přes BT a volba vlastního vyzvánění je geekovina 
Je to zvláštní debata.Osobně si myslím,že telefony s WP7 jsou zatím dobré akorát tak jako druhý telefon.já ho používám jako služební na volání a sms a jsem spokojený:-)možná na podzim vystřídá iphona4?system se mi sám o sobě líbí jen kdyby nebylo moc těch ale
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Fakt by mě zajímalo, co ty updaty tak brzdí. Vždyť se říká, že NoDo (copy&paste) byl hotový už v prosinci, ovšem nějací operátoři update nevysvětlitelně zablokovali... Fakt je mi v tomhle ohledu MS líto. Chce ovládnout trh smartphonů, ale má někde brzdičku a to ve vlastních řadách 
-
premikkoci
- smartguru

MS musí dodělat pár věcí. Uznejte kolik lidí by si koupilo WP7 zařízení, které má Multitasking, copy paste, lepší browser, češtinu, placený marketplace, silverlight a flash. Myslím, že hodně. Teďka tady každý jenom kritizuje WP7, že neumí tyto věci.
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
to Balrog:
Presne. Ja mám takisto WP7 ako secondary mobil. Hlavný mám iPhone (pred tým Android).
Samozrejme, že s WP7 sa nedá dnes plnohodnotne existovať, ale to nie je to o čom sa tu rozprávame.
WP7mičke Copy Paste nechýba. Už je tam.
Chýba jej kvalitný task switching a ešte množstvo app (aj keď stále pribúdajú nové).
to premikkoci:
Presne ako vravíš.
A navyše si WP7 kúpilo aj tak nezvyčajne dosť ľudí aj v našich končínách.
to Paulos:
Úprimne ja osobne si myslím, že je hotové aj Mango. Vyľaďujú len detaili ale časť iste pracuje na WP8. Dúfam, že sa budú snažiť aby WP8 vyšlo naraz s Windows 8 a aby vychádzali oba systémy naraz v ročných internvaloch
Samozrejme desktopový systém za iné ceny trocha....
Presne. Ja mám takisto WP7 ako secondary mobil. Hlavný mám iPhone (pred tým Android).
Samozrejme, že s WP7 sa nedá dnes plnohodnotne existovať, ale to nie je to o čom sa tu rozprávame.
WP7mičke Copy Paste nechýba. Už je tam.
Chýba jej kvalitný task switching a ešte množstvo app (aj keď stále pribúdajú nové).
to premikkoci:
Presne ako vravíš.
A navyše si WP7 kúpilo aj tak nezvyčajne dosť ľudí aj v našich končínách.
to Paulos:
Úprimne ja osobne si myslím, že je hotové aj Mango. Vyľaďujú len detaili ale časť iste pracuje na WP8. Dúfam, že sa budú snažiť aby WP8 vyšlo naraz s Windows 8 a aby vychádzali oba systémy naraz v ročných internvaloch
Samozrejme desktopový systém za iné ceny trocha....
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
A proc to nesrovnat. Ano tohle je tema o WP7 a Mango, ale proc to nerozvest dal? Od toho prece diskuze jsou ne? Zacne se nejakym tematem a pokracuje se dal. O WP7 a Mangu se toho ted vic nedovime, ale muzeme v diskuzi pokracovat dal aniz bysme zakladaly specialni thready kdykoliv, kdyz se debata jen trosku (nebo vice) vzdali. Stejne tato bleskovka do tydne uplne zapadne, tak proc se snazit vsechny myslenky, ktere cloveka v prubehu teto diskuze, nechat zapadnout nebo nechavat si je na nejaky vhodnejsi thread (do te doby to samozrejme clovek zapomene), jenom proto, ze nejaky Pavel a podobni maji pocit, ze by se tu melo cenzurovat vsechno jak za komancu?IkE Blaster wrote:Vidíš? A hned tou druhou větou v tom pokračuješ... Už mě to taky začíná pít krev (jak rád bych teď zde v něčem Maemo/Meego srovnal s jinými OS, ale prostě ne!)
Ano jenze problem je to, ze dnesni smartphony ztraceji smysl slova SMART, protoze je tendence prizpusobeni SIROKE verejnosti. Bohuzel ale Apple zacal tento konec smartphonu a nastup jakychci smart-dumb-phonu. Ale Apple je v tom i nevinne, protoze za to muzou ti, co zacli Apple koncept kopirovat a rusit vsechny opravdove smart OS. Bohuzel se k teto iDebilizaci pripojil i MS, od ktereho jsem cekal neco jako BlackBerry a zatim tu mame jenom prerostlou 3310ku, ktera ma rozdil jen velky barevny displej (na kterem je stejne vsechno cerne), ale funkcne to zustava obdobne a necekejte nekdo, ze s prichodem copy&paste ten OS zacne mit nejakou funkcni uroven. Porad to budou jen nejake smart-3310ky. Tak to MS ale chtel aneb slavna veta "...uvedomili jsme si, ze telefon neni pocitac...".Bobanovicz wrote:A k cemu je to potom smartphone? Kdyz vlastne podle tebe nema nic umet. Dokonce ani zmenit zvoneni.
TO Yamato:
Pamatuji si, jak na starych Nokiich 5110 apod. byla nejvetsi geekovina zmena loga na hlavni obrazovce ("today screen"
TO Balrog:
Jinymi slovy mas prerostlou 3310ku
TO janac_marek:
Zapomnel jsi na WP7 s novym jadrem, to je urcite MNOHEM vyssi priorita nez WP8, ktereho se urcite minimalne dva roky nedockame at uz MS rika o hrubem datumu vydani cokoliv (a uprimne po WP7 se na nej ani netesim).
OT: hele ptal jsem se vcera na to handsfree v aute a udajne to delalo znamemu taky problem, tak vymenil handsfree za jine a OK ;o)
Smiem otazku? Co myslite tym, ze s WP7 sa neda plnohodnotne existovat? Ak tym myslite nepristupny plnohodnotny marketplace z SVK/CZ, tak suhlasim, ale inak?
Ja s WP7 plnohodnotne fungujem (nemam ho ako secondary phone). Sice beriem telefon ako nutne zlo, o com svedcia moje faktury (cca 5 EUR + 7 EUR internet), ale je to pre mna plnohodnotny system (telefonovanie, SMS, kalendar, perfektna praca s mailami a plnohodnotny pristup na net, GPS navigacia).
Ja s WP7 plnohodnotne fungujem (nemam ho ako secondary phone). Sice beriem telefon ako nutne zlo, o com svedcia moje faktury (cca 5 EUR + 7 EUR internet), ale je to pre mna plnohodnotny system (telefonovanie, SMS, kalendar, perfektna praca s mailami a plnohodnotny pristup na net, GPS navigacia).
- Rodsten
- přispěvatel

- Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro
To Krayzie: S tím musím souhlasit. Taky nechápu ty každodenní úlety WP7 vs ostatní a stále jestli je WP 7 hotový systém, polosystém, nejhorší systém či dokonce paskvil. Tady vůbec nejde o to, jestli to umí či neumí to co iOS nebo Android a kdy který systém zvládal to, co dnes WP7 ještě nezvládá. Vše to je jenom o tom, co komu vyhovuje, s čím je kdo spokojen. Já mám HTC 7 Pro a Kaisera mám už vlastně jen kvůli navigaci. Zvykl jsem si na synchronizaci s LIVE ID a vše ostatní funguje jak má.
- bkf1
- smartmaniak

Kdyz to shrneme tak ANO je to takRodsten wrote:Vše to je jenom o tom, co komu vyhovuje, s čím je kdo spokojen.
-
janac_marek
- smartguru

to bkf1: No asi ťažko vymením zabudovanú súčasť v aute.
Navyše sa mi to správalo úplne rovnako s ručným handsfree
.
Navyše sa mi to správalo úplne rovnako s ručným handsfree
Mám Iphona 4 a ten má vše co potřebuji a co ne tak si koupím,přes appstore.tu možnost u marketplace nemám.Marně hledám nějaké aplikace samozřejmě free které by se mi hodily,ale hledám marně.To třeba čekám,že bude normální.možná namítnete,že v androidu do nedávna tato mǒznost kupování aplikací také nebyla,ale co si budem povídat těch free užitečných aplikací bylo požehnaně.také mi vadí změna vyzvánění,v Omnii jsou všechny na jedno brdo a hrozné myslím na sms.dále mi trochu vadí čeština a nemožnost nějakého ,,kecálku'' na pozadí.Jo a navigace také,sice je možnost po odemčení ji nahrát,ale co když telefon nechci odemknout a nebo mi to nejde?
- bkf1
- smartmaniak

Mno to tezko... s handsfreeckama slysim obecne celkem dost problemu s tim, ze na urcite typy telefonu (ruzne HW i OS) nektere jsou v pohode a jine delaji problem (casto prave ta ozvena) :/janac_marek wrote:to bkf1: No asi ťažko vymením zabudovanú súčasť v aute.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Vidím to podobně. Pořád si říkám, že kdybych byl mladší, chytré telefony bych poznal až třeba před třemi lety a dnes jsem mohl být krásně spokojený s iPhonem 4bkf1 wrote:Zavidim uplne obycejnym lidem, kteri potrebuji jen volat, smskovat, obcas lehce pouzit multimedialni funkce, protoze ti si opravdu muzou vybrat a jestli telefon ma copy&paste nebo jine funkce je jim jedno, protoze jim nevadi se o ne ochudit.
-
janac_marek
- smartguru

Už niekomu stiahlo aktualizáciu?
Mě ještě ne a nějak už to nehrotím.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Me jeste taky ne ani pro jedno devices. A pochybuji ze se to zmeni behem par dni, protoze Microsoft rekl, ze ii vsichni budou mit maximalne do konce brezna a ted se mluvi spis o druhe polovine brezna.
- bkf1
- smartmaniak

TO Standa:
A zase ti musim dat za pravdu
Momentalne porad cekam, treba co se vyvrbi kolem BB (resp. mozna podpora aplikaci Androidu, ktera by urcite nezustala jen v oblasti tabletu; uvidime jak to bude/nebude fungovat) a hlavne kolem WEH7, ktere je porad v oblasti neurcita (aspon podle zprav od MS, podle kterych je v podstate jen jiste to, ze to bude OS pro enterprise a business - ze by to opravdu bylo to "BlackBerry od MS" nebo jen "OS pro skladniky"? Tezko rict takhle z hlavy...).
TO Morro:
Mesic sem, mesic tam... to je jeste dobry, vzdyt vyrobci maji casto prodleni i ctvrt roku
Druha polovina brezna je krasny termin
Jinak zajimalo by me, jak MS vlastne planuje ten prechod WP7 na to nove jadro... zatim zadne info, jen poznamka v roadmapu 
A zase ti musim dat za pravdu
TO Morro:
Mesic sem, mesic tam... to je jeste dobry, vzdyt vyrobci maji casto prodleni i ctvrt roku