Zdroj: BGR

Tak to nechapu jak to? Ja tablety nesleduju a vim o nem uz nejakou delsi dobuweaslyxx wrote:Celkem tablety sleduju, ale tohle mi mozna uniklo..

Ano, ale JAKE aplikace? Normalne z marketu pro mobily? Nebo ty specialni pro tablety? Kazdopadne, je zbytecne se na to ptat, dokud ten tablet nevyjde, protoze to proste nikdo neviTomáš Kubec wrote:To sice neběží, ale aplikace mají být kompatibilní.

Jestli to bude fungovat nejak solidne (tzn. androidi aplikace budou spustitelne na BB bez jakekoliv upravy), tak bych si troufal rict, ze to bude s prehledem NEJVETSI plus, ktere prilaka MNOHEM vice zakazniku. Na tohle jsem, priznam se, hodne zvedavy i kdyz ted zadny tablet urcite nehodlam porizovat ;o)Tomáš Kubec wrote:v každém případě to je velké plus.

<-- Tahle fráze se mi hrozně líbíU Androidu muze lidem vadit Android

nemyslim si zeby ho dokonca nejako ohrozil...uz len z dovodu svojej velkosti a teda inych zakaznikov, ale uznavam, ze sa relativne celkom pekne podaril...ale uspechom bude mozno ledva stihat androidu a HP, ktore ma naslapnute najviac sa priblizit ipadu...bkf1 wrote:Secteno a podtrzeno: myslim, ze tohle by pro iPad mohl byt pekny hrebicek do hlavicky i kdyz by se treba PlayBook prodaval za stejnou (nebo o trochu vyssi) cenu, nez iPad

Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 1 guest