Poznamky
Poznamky
Zdravim,
poohlizim se po nejakem programu do tabletu, ktery si chci koupit, na psani poznamek. Nejlepe free, aby se daly poznamky radit do kategorii (neni tak podstatne), a nastaveni velikosti pisma / tucnosti / atd...
Budu rad za kazdou odpoved. Diky
poohlizim se po nejakem programu do tabletu, ktery si chci koupit, na psani poznamek. Nejlepe free, aby se daly poznamky radit do kategorii (neni tak podstatne), a nastaveni velikosti pisma / tucnosti / atd...
Budu rad za kazdou odpoved. Diky
-
Misha kulicka
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry Passport
Poznamky
Já používám Color Notepad.
Re: Poznamky
Pouzivam Catch a zatim spokojenost.
Ja pouzivam taky color note. Manzelka pouziva evernote. Kde lze synchronizovat poznamky s google uctem, pridavat fotky k poznamkam atd.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Poznamky
Taky používám ColorNote, ale dost mi vadí složitost otvírání a zavírání (příliš mnoho kliků), takže mám taky Poznámky od HTC které otvírám a zavírám jedním klikem, ale jsou trochu malé. Kdyby měli větší velikost (nejlépe přes celý displej) tak jsou ideální.
Takisto používam ColorNote.
-
Misha kulicka
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry Passport
Poznamky
Nainstaluj si z HTC Hubu widget poznámky, ten je celkem velký.Starbuck wrote:Taky používám ColorNote, ale dost mi vadí složitost otvírání a zavírání (příliš mnoho kliků), takže mám taky Poznámky od HTC které otvírám a zavírám jedním klikem, ale jsou trochu malé. Kdyby měli větší velikost (nejlépe přes celý displej) tak jsou ideální.
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Poznamky
2 Misha Kulicka - a není to to stejné, co už používám (viz můj příspěvek)?!
edit: Tak je to stejné. Bohužel jsem zjistil, že tyto poznámky nejdou editovat - jednou napsaná a uložená poznámka nejde otevřít, pouze přečíst nebo smazat
edit: Tak je to stejné. Bohužel jsem zjistil, že tyto poznámky nejdou editovat - jednou napsaná a uložená poznámka nejde otevřít, pouze přečíst nebo smazat