Podle serveru pocketnow.com http://pocketnow.com/windows-phone/micr ... -7-updates Microsoft opravil problém s aktualizací pro Omnie a tak obnovil aktualizaci zpět do distribuce. Tím to naštěstí nekončí. Dneska už by všichni uživatelé Windows Phone měli mít možnost aktualizovat svá devices, protože Microsoft a už i operátoři postili aktualizaci naplno všem (tzn. brendovaným phonům - osobně vyzkoušeno).
Update proběhnul v pořádku bez sebemenších problémů (HTC 7 Mozart od Orange UK zatím možnost updatu nemá)
Právě, že pro Omniu to platí, já jsem dneska dostal možnost updatu na HTC HD 7 (od o2 UK), ale mozart ji ještě nedostal (Orange UK). A je to psané ve článku z Pocketu...
Bohužel, já nevím co na to říct protože jsem furt byl na nějákej doměnce jak to funguje. Možná by bylo lepší napsat něco na USA Suppor ohledně aktualizačního procesu Windows Phone (vysvětlení jak to funguje). Jinak už fakt nevím Phone co mám od O2 UK už upate má ten co je od Orange UK ne...
A pravděpodobně příští týden NoDo update bude... tak jsem zvědav co se bude dít.