Pro tyto účely mi přijde W7 příliš výkonově náročný, zato linux dokáže běhat na o hodně slabších železech, kdyby udělali windows 7, nebo jiné kompatibilní s obyčejnými instalačkami a exe soubory(stejná struktura atd), pro ARM platformu, tak by to byla podle mě úplně nejlepší možnost, ale četl jsem již nějaké články, že to není možné z důvodu financování, bylo by extrémně náročné přepsat celé jádro na jinou architekturu

Mít ipad plnohodnotný flash, tak bych jej možná taky zkusil, ale samozřejmně každý má jiné potřeby a někomu vyhovuje notebook a někomu stačí internet bez flashe... Mě tedy ne, proto se mi hrozně moc zamlouvá typ zařízení jako je motorola ATRIX, jistě jste si tohoto zařízení také všimli, imho mnohem použitelnější, než obyčejný android tablet! - chcete klávesnici? připojíte ji pomoci dockiny nebo využijete lehoučké tělo ala netbook - perfektní nápad, ale to už odbíhám, omlouvám se za lehké OT, ale vše spolu souvisí... Další velká výhoda je ve společné paměti - mám vše stále u sebe, ale mám to pohodlně k dispozici i na cestách/doma (bohužel je to i nevýhoda co se týče dostatku místa)