WP7 bez internetového tarifu
Protože nemám u operátora datový tarif ani ho neplánuju tak na HD2 používám v BsB Tweaks/Data Connections/Disable. Existuje něco podobného pro WP7?
Ano, přímo v nastavení Windows Phone 7 pod položkou "Phone" je možnost úplně vypnout datové přenosy, tohle systém umí v základu.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Ovšem zůstává otázka proč nezajít k operátorovi a nezablokovat si přenos dat 
já třeba i když jsem na původním iPhonu 4 co jsem měl vypl data v nastavení telefon si stále připojoval nějaké aktualizace(alespoň podle faktury O2) takže jsem to na téhle sim kartě zakázal a faktura chodí v pohodě
já třeba i když jsem na původním iPhonu 4 co jsem měl vypl data v nastavení telefon si stále připojoval nějaké aktualizace(alespoň podle faktury O2) takže jsem to na téhle sim kartě zakázal a faktura chodí v pohodě
S iPhone 4 problém nemám, jsem dost často v cizině, takže si data vypínám (kdo má jailbreak, může to udělat přímo přes zástupce v SBSettings) a nemyslím si, že by s tím byl u WP7 po vypnutí problém, že by se telefon sám připojoval.
A vypne to jenom mobilní data přičemž wifi zůstane v provozu?
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Wifi s vypnutím dat nemá absolutně nic společného,samozřejmě,že zůstane v provozu
JH:Prosím,oddělej mi to WP7 fan,psal jsem už tady nějakýmu adminovi,ten mi to oddělal a už to mám zase zpět...Díky
JH:Prosím,oddělej mi to WP7 fan,psal jsem už tady nějakýmu adminovi,ten mi to oddělal a už to mám zase zpět...Díky