Zbytečnosti spuštěné po startu
Taky se mi zdá že 100 mega ram je až nad hlavu mám ještě HD2 a tam to čistím co druhý den. Kolem 40 mega volné začíná blbnout hlavně mě nebaví to pořád hlídat DHD mám třetí den a vše ok nic nehlídám.Ale co mě sklamalo proti HD2 je kvalita zpracování vše teda jakš takš licuje ale ten spodní kryt nevím jak dlouho vydrží zvlášť až budu používat kolebku a ty mezery kolem displeje to je taky unikát jinak android super.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Spíše než užírání RAM mohou tyto aplikace nepříznivě ovlivňovat spotřebu. I když je to nula nula nic, tak ve výsledku je to znát. Když jsem DHD koupil, vydržel dva dny. Po instalaci asi 10ti aplikací z Marketu a čase používání byla výdrž stěží jeden den. Nyní jsem hned provedl ROOT a nahrál čistou ROM od Steveho z XDA.
Sense je výtečné, ale má i svoje stinné stránky.
Sense je výtečné, ale má i svoje stinné stránky.
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Já nevím jak kdo, ale já osobně si třeba do koplu nenechávám instalovat programy, které vůbec nepoužívám. A už vůbec je nenchávám spouštět po startu. A že kopl má sakra větší RAMku a rychlejší procák. Na rychlost DHD to skoro nemá vliv, na baterku jo, ale prostě mi tvrzení, že to nemám řešit, přijde jako nesmyslné. zatím to neřeším, protože nevím jak, ale kdybych věděl, jak to bezpečně udělat, tak rozhodně věci které jdou odinstaluju a které ne, tak zakážu samovolné spouštění - myslím ty, které mi lezou na nervy. Prostě chci mít pořádek.