Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
k poslednímu odstavci: Ale tak proč je nutné to vždy napsat. Všichni kteří jsou tady jsou natolik chytří že ví co a jak a tak není třeba nic psát. Ono to nevrhá dobré světlo když sem přijde nějáký návštěvník a uvidí tohle.... nemyslíte?
-
Jirka Fiser
- nováček

- Zařízení: HTC W7
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
To jsem ani nevěděl, co způsobím pár dotazy. Myslel jsem, že se bude jednat o technickou komunikaci a tak bych vás chtěl poprosit, pojďme se bavit o tématu bez emocí a osobních invektiv.
V každém případě Morro moc dík, ta rada, jak vypnout slovním mi moc pomohla a trochu vylepšila pohled na WM7.
Pokud máte info, že copy paste příjde v nějaké aktualizaci, tak to zkusím vydržet.
Ještě dotaz: Nevíte, jakým způsobem bude možno dostat do mobilu aplikaci, pokud si ji sám napíšu ve visual studiu? (Je to info spíše,jestli se tím mám zabývat)
Díky za odpovědi k tématu
V každém případě Morro moc dík, ta rada, jak vypnout slovním mi moc pomohla a trochu vylepšila pohled na WM7.
Pokud máte info, že copy paste příjde v nějaké aktualizaci, tak to zkusím vydržet.
Ještě dotaz: Nevíte, jakým způsobem bude možno dostat do mobilu aplikaci, pokud si ji sám napíšu ve visual studiu? (Je to info spíše,jestli se tím mám zabývat)
Díky za odpovědi k tématu
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Je možné si někde na nnetu najít Chevron7 s tím to jde neoficiálně. Ale tady jsem na obavach aspobně bych nic do Phonu nechtěl co MS neprověřil a neposlal do Marketu. Zkus googlit.
-
Jirka Fiser
- nováček

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Ok pohledám, díky.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
morro: Pokud jsem to pochopil, tak dotaz směřoval na aplikace, které si sám vytvoří. Tak pokud to bude například testovat i v emulátoru, tak bych problém neviděl (nevidím ho i bez toho testování, snad to není zas tak chatrný systém, aby ho skolila aplikace běžící v už tak dost ohraničeném prostředí).
-
Jirka Fiser
- nováček

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Kdysi jsem si napsal pár aplikací pro PDA s předchůdcema WM, tak jestli nejsou nějaké informace, jak složité je to vyvýjet u WM7 (to kdybych byl moooc zoufalý
) - ale asi bude jednodušší si napsat svou stránku na svém webu, než ve visual studiu 
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
V čem jsi vyvíjel pro WM? Pokud C# (.net), tak budeš spokojen, vývoj pro Silverlight je v podstatě identický. Pokud C++, tak budeš asi překvapen mírně rychlejším vývojem (platí pro C#, nejsem si jistý, jak to bude konkrétně s WP7 API). Pokud něco jiného, tak těžko říct 
http://blog.renestein.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Posledních pár příspěvků ti řekne více.
http://blog.renestein.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Posledních pár příspěvků ti řekne více.
-
Jirka Fiser
- nováček

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Bylo to ještě ve Visual Basicu. Díky za odkaz, musím přiznat, že je to dost složitý, asi se tím hned tak neprokousám.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Tak René Stein tam má spíš návody na profesionálně zvládnutou komplexní aplikaci, napsat něco podobného jde i daleko jednodušeji. Každopádně pořád razím myšlenku, že pro programování v C# stačí jen základy teorie programování a znalost angličtiny
Za zkoušku nic nedáš, vývojové VS Express i s emulátorem je zdarma.
-
Stavros Niarchos
- nováček

- Zařízení: iPhone 4 + pár WM veteránů
Rozdíl mezi WM7 a WM6,5
Já bych takový optimista nebyl a tipuji tak 2-5 let.htcjirka wrote:Breznova aktualizace nevyresi ani to minimum veci,maximalne paste-copy,coz je opravdu malo.Pouzitelnost nejdrive za rok, ale jen za predpokladu,ze microsoft nektere funkce postupne uvolni..
Jinak co se týče dotazu: asi bych za sebe doporučil WM 6.5, protože u MS jsou asi dementi, kteří u WP7 odstřihli i služby, které sami poskytují, namátkou třeba úkoly.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Je to rychlejší z hlediska okamžitého použití. Čisté WM jsem musel dva dny "ladit", aby bylo k obrazu mému. Ale pak je bezkonkurenční z hlediska rychlosti přístupu k různým druhům informací. Je ale pár vlastností moderních OSů, které by se na WM hodily, to zase jo.Tom Vysoudil wrote:Standa: Ja bych spise rekl, ze lide uz nechteji nic upravovat, "stelovat" a prave moznost jen stahnout app a fungovat je daleko rychlejsi. Vse se zrychluje a on uz ten cas moc neni, venovat telefonu takovy cas nastavovanim a upravami. Kdyz pritelkyne potrebovala na nejakou dobu pujcit telefon a jediny volny jsem mel Xperii X1, po jednom dnu mi rekla, at si ji vezmu zpet. Pry prilis slozite a pomale (mela ji po HR). A o intelingenci lidi to nevypovida naprosto nic, jak maji lide ve zvyku konstatovat. Dalsi skupinou jsou blbeckove, kteri telefon maji jen na chlubeni.
O uživatelově inteligenci nevypovídá to, že neumí telefon ovládat, ale to, jak se k tomuto problému potom staví. U X1 nebyl na vině WM, ale špatný CPU (měli ho v obrovské oblibě i u HTC) a tradiční nedoladěnost všeho u SE.
Právě iPhone 4 si z hlediska vzhledu velmi cením. Předchozí verze byly strašné, ale čtverka je super. A s párováním telefonu a tabletu přišel pokud se nepletu první RIM, HP až potomTom Vysoudil wrote:PS: mainstream neoceni napad? Mam iPhone => podle klasifikace spadam do tezkeho mainstreamu. Ver, ze napady ja ocenim. Napriklad HP Touchpad a parovani s HP Pre. Tahle myslenka uz tu mela byt davno a funkcni ve vice smerech.
Přesně tak, BB jsou krásné, tak proč to měnit? To máš jako Porsche - základ se povedl, je nadčasový a je proto neměnný už mnoho let. Jo, fanda ostružin jsem, je to snad jeden ze dvou smartphonů, který mi vydržel rok a půlTom Vysoudil wrote:Jinak koukam, ze se stavas velky fanda "ostruzin". BB jsou krasne, ale kdyz mluvis o te jednotvarnosti placek, zde je to dost podobne. Staci kouknout sem tam na crackberry a porad ctes, jak je ten desing stejny. Ony BB sou kazdy rok jako kopie predchoziho modelu s upravenym HW.
-
petrmasek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, Microsoft Surface RT
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Také se zapojím do této "plodné" debaty. Často na fórech o WP7 čtu otázku pro koho je WP7 určený (Geekům se zdá omezený, "ovce" mají iPhone). Mně například WP7 velmi vyhovuje. Cca rok jsem používal HTC Kaiser a následně HT Touch Diamond. Systém si mi moc nelíbil, strašně špatně se to ovládalo, aplikace musel člověk hledat všudemožně na internetu atd. Po této špatné zkušenosti jsem cca 2 roky používal obyčejný "hloupý" telefon a nyní jsem si pořídil Samsung Omnia 7 a jsem velmi spokojený.
Moje stručná charakteristika (jako příklad pro koho je WP7 podle mne vhodný):
- Využívám hodně Live služeb (email, kalendář, kontakty, WLM atd.)
- Jsem .NET vývojář (chtěl jsem mobil, kde budu moc vyvíjet aplikace - pro sebe nebo zákazníky)
- Příležitosně hraju na XBOXu (líbila se mi myšlenka propojení WP7 s XBOX účtem a do budoucna i s XBOXem)
- Nebaví mě vrtat se v systému, zkoušet různé nastavení apod. Raději se bavím nebo pracuji. Stejný přístup mám i k desktopovým/serverovým Windows a dalším aplikacím - téměř vše v posledních letech používám ve výchozím nastavení. Dříve jsem trávil spoustu časů nastaváním, laděním atd., ale zjistil jsem, že je to k ničemu.
Co se mi na WP 7 ještě libí:
- Design (je to něco jiného a libí se mi to)
- Rychlost
Co mi schází:
- Marketplace (to je skutečně největší problém, půl roku až rok to bez problémů vydržím, ale bez tohoto výhledu bych si WP7 nekoupil)
Moje stručná charakteristika (jako příklad pro koho je WP7 podle mne vhodný):
- Využívám hodně Live služeb (email, kalendář, kontakty, WLM atd.)
- Jsem .NET vývojář (chtěl jsem mobil, kde budu moc vyvíjet aplikace - pro sebe nebo zákazníky)
- Příležitosně hraju na XBOXu (líbila se mi myšlenka propojení WP7 s XBOX účtem a do budoucna i s XBOXem)
- Nebaví mě vrtat se v systému, zkoušet různé nastavení apod. Raději se bavím nebo pracuji. Stejný přístup mám i k desktopovým/serverovým Windows a dalším aplikacím - téměř vše v posledních letech používám ve výchozím nastavení. Dříve jsem trávil spoustu časů nastaváním, laděním atd., ale zjistil jsem, že je to k ničemu.
Co se mi na WP 7 ještě libí:
- Design (je to něco jiného a libí se mi to)
- Rychlost
Co mi schází:
- Marketplace (to je skutečně největší problém, půl roku až rok to bez problémů vydržím, ale bez tohoto výhledu bych si WP7 nekoupil)
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Souhlasím, také mě už v Symbianu (měl jsem Samsung i8910 HD) nebavilo pořád něco nastavovat, zkoušet, certifikovat, flashovat atd. Navíc se mi jako výtvarníkovi líbí grafické rozhraní WP7. To, co potřebuji, funguje dobře: mail, internet, čtečka knih, mp3 přehrávač, časovač, foťák a několik her. Navíc oceňuji ryclost a jednoduchost. Až bude možnost kupovat aplikace v Marketplace, budu spokojený úplně.
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
WP7 a WM6.5 nejde srovnavat, to si snad ani nikdo nedovoli, uplne jiny system.
Take jsem mel 6.5 upravene dle sebe do posledniho puntiku.To samé ale urcite pujde i s WP7 , sice za par let az, ale i tak..
Take jsem mel 6.5 upravene dle sebe do posledniho puntiku.To samé ale urcite pujde i s WP7 , sice za par let az, ale i tak..