Problemy s displayem
-
bulgarianmonkey
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC HD2
Problemy s displayem
Ahoj všem, můj problem je následující, po automatickém zámku mi display nejde odemknout. Dříve to byl problem např na 3 pokusy, dnes už nejde odemknout vůbec. Hard reset jsem provedl. Telefon je dovezen z Kanady, dohrána čeština. cca 2 měsíce fungoval bez nejmenších problémů. Když se mi např po hodině neustálých pokusů smýkáním po displayi podaří telefon odemknout tak někdy dotyková obrazovka funguje, jindy ne (většinou ne). Pomůže přehrání firmware,nebo je "nakoplý" nějaký program, nebo je nedej bože špatný display? Omlouvám se za formulaci dotazu, jsem laik a děkuji za odpověď.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Problemy s displayem
Moje rada bude asi znít barbarsky, ale zkusil bych s telefonem zatřást, různě do něj praštit/bouchnout/klepnout (o ruku, ideálně, nepřehnat to
). Osobně bych to viděl na vadný flex kabel (spojuje dotykovou vrstvu a základní desku), může tam být ale jen špatný kontakt. Na softwarovou chybu to moc nevypadá.
-
bulgarianmonkey
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC HD2
Problemy s displayem
tak s nim mydlím o 106 a je to stejné jako bylo, čás displaye i na dotyk funguje,jinak je to mrtvé. Mám prosbu nevíš na kolik taková oprava vyjde? vyplatí se to vůbec? To zas byl kšeft, tel mám bez záruky cca 3měsíce. Díky a ahoj
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Problemy s displayem
Kdyžtak nějak kontaktuj zde na fóru htcjirku, tuším, že má nějaké náhradní díly a rozhodně více zkušeností, než já 
Problemy s displayem
Počkej co děláš, se ti divím. Vždyť jsi přece při nákupu ušetřil! Teď to v klidu můžeš hodit do koše a nechat si přivést další...bulgarianmonkey wrote:To zas byl kšeft, tel mám bez záruky cca 3měsíce. Díky a ahoj
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Problemy s displayem
bulgarianmonkey mas SZ