Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Co se týče OUtlooku tak ten nepoužívám (hotmail), ale rpo vsšchny aplikace je dole lišta a když ji sozvyneš tak tam možná najdeš settings , kde pak najde možná to co hledáš.
A SMS. No tohle podle mě možné u Windows Phone není ...
A SMS. No tohle podle mě možné u Windows Phone není ...
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Dobře WM nejsou pro běžné lidi,ale kolik těch běžných lidí jim koupí windows phone? Většinou slyším od těch "běžných lidí" názory typu na co mi smartphone bude,když mi stačí SMS,volání a MP3 přehrávač? Nebo to jsou týpci,co mají stejný názor,ale chtějí být cool,tak si koupí iPhone
A k tomu marketu,nemyslel jsem android market,nebo google jako takový,spíš jsem myslel něco jako je Java pro obyčejné mobily-je jedno jestli máte systém od výrobce A nebo od výrobce B,ale pořád ten systém má stejnou aplikační základnu a uživatel se rozhodne pouze podle vzhledu systému a podle funkcí systému,dneska má HP vlastní market,BB má vlastní market,WP má vlastní market a android a ani jeden pořádně...z čehož profituje iPhone..někdy mě přijde jako by výrobci schválně tlačili nahoru iPhone svými neschopnými kroky
A k tomu marketu,nemyslel jsem android market,nebo google jako takový,spíš jsem myslel něco jako je Java pro obyčejné mobily-je jedno jestli máte systém od výrobce A nebo od výrobce B,ale pořád ten systém má stejnou aplikační základnu a uživatel se rozhodne pouze podle vzhledu systému a podle funkcí systému,dneska má HP vlastní market,BB má vlastní market,WP má vlastní market a android a ani jeden pořádně...z čehož profituje iPhone..někdy mě přijde jako by výrobci schválně tlačili nahoru iPhone svými neschopnými kroky
- morro
- smartguru

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Nj to je tím že jsi čech jak poleno a absolutně nevidíš, že ve světě je to krapet jináč....
-
Jirka Fiser
- nováček

- Zařízení: HTC W7
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Pořeším to přes webové rozhraní k Exchange, ale to bych potřeboval nastavit explorer, aby nešel na bing.com, ale na mnou definovanou domovskou stránku, nebo si připíchnout zástupce exploreru s nadefinovanou adresou na úvodní obrazovku..
už to vidím, měl jsem otevřenou klávesnici a tak mi nenabídl ... pro nastavení. Už jsem to připíchnul
-- doplnění předchozího příspěvku (sob úno 26, 2011 13:26) --
Ještě mi chybí copy paste
už to vidím, měl jsem otevřenou klávesnici a tak mi nenabídl ... pro nastavení. Už jsem to připíchnul
-- doplnění předchozího příspěvku (sob úno 26, 2011 13:26) --
Ještě mi chybí copy paste
- GreenArrow
- Ban

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Jo aha čech,tak to jo,ty asi víš kde já žiju,že? Když seš tak chytrej?morro wrote:Nj to je tím že jsi čech jak poleno a absolutně nevidíš, že ve světě je to krapet jináč....
- morro
- smartguru

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Ne stačí slyšet ty názory... ty mluví za vše...
- GreenArrow
- Ban

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
To,že má někdo jiný názory než ty znamená,že je špatnej? To se potom s tebou nemám o čem bavit
- morro
- smartguru

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
To že má někdo jiný názor, to rozhodně špatné není. O čem se tu vlastně bavíme celou dobu tu házíš na Windows Phone. Nediv se že se do tebe někdo pouští. Já ten systém mám, máš ho taky?, a vidím v něm momentálně víc pozitiv než negativ, stejně jako spoustu lidí. Takže to co píšeš není o názorech, protože kdyby bylo tak se tu ták trapně nebvíme
. Stačlo říc Windows Phone prostě pro mě nejsou ... což se taky dá pochopit... ale tohle ???!!!
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
To by různé systémy docela ztrácely smysl, kdyby měli stejnou základnu apps.
WM market mělo (/má) a co myslíš tím, že "Android ho pořádně nemá"?
U nás nejsou SP tak populární mezi běžným obyvatelstvem, ale v zahraničí ano a to právě z WP7 činí ideální OS pro takovou společnost - omezuje a tím zjednoduše uživatelům život, protože kromě telekomunikace a spravování obsahu profilů sociálních sítí nic neumí a tak tyhle osoby konečně využívají potenciál svého SP naplno...
WM market mělo (/má) a co myslíš tím, že "Android ho pořádně nemá"?
U nás nejsou SP tak populární mezi běžným obyvatelstvem, ale v zahraničí ano a to právě z WP7 činí ideální OS pro takovou společnost - omezuje a tím zjednoduše uživatelům život, protože kromě telekomunikace a spravování obsahu profilů sociálních sítí nic neumí a tak tyhle osoby konečně využívají potenciál svého SP naplno...
- GreenArrow
- Ban

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Já teda trávím většinou prázdniny ve Liverpoolu v Anglii a moc mi nepřijde,že by Angličani měli nějak oblíbené smartphony,ale nechám morra tak jak je,on asi z té Plzně poznal celej svět,jinak ano,konečně mohou využít smartphone naplno,on je ten mass storage nebo výměna micro SD asi přímo deptal
Jinak proč myslíš,že by různé systémy ztrácely smysl? Neztácely by smysl,protože každej vypadá jinak a každej může nabídnout něco jinýho(někdo může nabídnout třeba rýpání v systému atd a druhej třeba stabilitu a ovládání pomocí čtverčků 3x3cm klidně...tím chci říct dávalo dřív smysl,jestli si vyberu jako mobil Nokiu, Sony ericsson či nějakej siemens nebo co bývalo,když všichni měli jinej systém,ale všichni podporovali Javu? Nebylo by pro vývojáře atraktivnější napsat jednu hru,která bude dostupná všem smartphonům,než ji psat pro každou platformu zvlášť?
Jinak proč myslíš,že by různé systémy ztrácely smysl? Neztácely by smysl,protože každej vypadá jinak a každej může nabídnout něco jinýho(někdo může nabídnout třeba rýpání v systému atd a druhej třeba stabilitu a ovládání pomocí čtverčků 3x3cm klidně...tím chci říct dávalo dřív smysl,jestli si vyberu jako mobil Nokiu, Sony ericsson či nějakej siemens nebo co bývalo,když všichni měli jinej systém,ale všichni podporovali Javu? Nebylo by pro vývojáře atraktivnější napsat jednu hru,která bude dostupná všem smartphonům,než ji psat pro každou platformu zvlášť?
- morro
- smartguru

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Já mám příbuzné v USA, Anglii. Všude jinde jsou dál ... než tady... a není sporu USA je velmoc a Angliie je první zájem když jde USA o Evropu ... Nemluvě o tom že na to abych věděl jak je na tom CZ a USA nemusím jezdit já nevím kam jsou to prostě fakta a vždy byli ...
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Java aplikace jsou v podstatě své emulovány, tudíž je to něco jiného než aplikace určitého OS.
A na stejném systému si mohu změnit vzhled, tedy bych aspoň měl mít tu možnost...
Jinak to co píšeš je už z pohledu výrobců blbost. Představ si, že by netloukli o svuj malej kousek, ale rozdělovali si podíly ze společnýho celku. Tj. (naštěstí) utopie...
A na stejném systému si mohu změnit vzhled, tedy bych aspoň měl mít tu možnost...
Jinak to co píšeš je už z pohledu výrobců blbost. Představ si, že by netloukli o svuj malej kousek, ale rozdělovali si podíly ze společnýho celku. Tj. (naštěstí) utopie...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Tam je více problému, všechny Android aplikace jsou Java a přesto je nelze jednoduše portovat jinam
Podle mě prostě není cesta ani WM ani WP7. Tím "není cesta" myslím, že to nebude pro MS spolehlivě ziskový produkt.
Přestože je spousta Američanů nejspíš vážně tak Apple ovcoidní, jak po internetu koluje, tak možná WP7 zkusí - ale zjistí, že to nemá spousty funkcí. Bohužel tady nebudou za blbce, protože chybějí racionální funkce, které už i iOS má. Je to něco jiného, než když si uživatel koupil Touch Diamond a stěžoval si, že tam nemá zapalovač ovládaný pohybem nebo prdící polštářek, jako má iPhone.
-Pavel-: A kde je N900 dnes? To sis trochu naběhl, ne?
Chceš říct, že N900 neměla šanci a WP7 šanci má? Wow... Prostě nechápu, jak si můžeš stále myslet, že WP7 bude vyhovovat (a možná už nyní) všem.
Podle mě prostě není cesta ani WM ani WP7. Tím "není cesta" myslím, že to nebude pro MS spolehlivě ziskový produkt.
Přestože je spousta Američanů nejspíš vážně tak Apple ovcoidní, jak po internetu koluje, tak možná WP7 zkusí - ale zjistí, že to nemá spousty funkcí. Bohužel tady nebudou za blbce, protože chybějí racionální funkce, které už i iOS má. Je to něco jiného, než když si uživatel koupil Touch Diamond a stěžoval si, že tam nemá zapalovač ovládaný pohybem nebo prdící polštářek, jako má iPhone.
-Pavel-: A kde je N900 dnes? To sis trochu naběhl, ne?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Pavle nerozdeluji lidi mit rad ci nerad podle toho jaky pouzivaji OS,tohle muze napsat jen zaslepeny fanatik.Nebudu chvalit neco co je pro me absolutne nevyhovuji a pro me degradujici.Tech omezeni je prilis.Nebudu ten co si to nehodla pripustit tak jako ty.Byl jsi to i ty co tady vykrikoval jak ty funkce nepotrebujes,jak je dobre ,ze to je osekane protoze to je diky tomu stabilni,rychle a nemusi se v tom clovek vrtat a pak hledas jak co odemknout,jak tam dostat vetsi pamet atd cimz uz si protirecis,nenech se vysmat.K dnesnimu datu jsou WP7 porad propadak a blize k hloupemu telefonu.Kdybych videl nejakou nadeji uz bych doma mel minimalne HTC 7 pro,ktere by me zcela vyhovovalo,bezi v nem ale spatny OS nebo spise pul OS.-Pavel- wrote:htcjirka: i když tě znám, tak čteš vůbec něco o systému WP7 o jeho příchozích aktualizacích a tom co bude po nich a co parta na XDA chystá uvolnit ? Určině ne, protože jinak by jsi nevykřikoval taková slova, sorry, ale já ti nevěřím že jsi pracoval s WP7, jen jsi o tom četl, prostě ti nemohu věřit. Obhajuješ svůj telefon jako by to byla obrovská výhra a haníš kudy chodíš WP7, které začíná. Vzpomínám si na problémy a co vše chybělo N900 a co řešily aktualizace, jen pro ty začátky je minimum uživatelů tohoto systému a těchto telefonů. To že se převážně musí používat v leže degraduje celý telefon.A hlavně mi nezačni vysvětlovat něco co jsem ti tu napsal. Vzal jsem před chvilkou recenzi N900, první recenzi a divím se, že člověk jako jsi ty, vůbec tak dokonalý telefon mohl zakoupit. Teď ho bráníš ty a jeden člověk na tomto fóru a problémy měl a dost velké, ale přesto haníš systém který má potenciál, ale prostě je v začátku, jako bylo Maemo. Už teď mám Mass storage, už teď instaluji vše co mě napadne, telefon plně využívám s tím co umí a s tím co bude umět, bude ještě lépe. Zas mě napadá přirovnání k šaškovi, že co řekne jeden šašek, tak druhý to opakují a libují si v tom, ač nemají páru o tom co vlastně píšou. Vím o omezení, vím co mu chybí oproti jiným systémům, ale tento systém je prostě jiný a chce být takový jaký je, proto máš volbu nekoupit, ale člověk na tvé úrovni nemusí kudy chodí prášit, jak se mu chce blejt s tohoto systému. Vem si ho někdy do ruky a zkus s ním pracovat, jako z jiným systémem a tak ho ber, nesrovnávej, ber ho jako jiný systém. Obrovské mínus tohoto systému je čeština, ale bude. I teď je hodně prodaných kusů HD7, čtu to na XDA, ale tam jsou kultivavaní lidé co anglicky umí, tak jim to problém nedělá. Kolik se prodá symbianu, nic neumí, je jednoduchý, ale je v češtině, to je to hlavní. Nezlob se na mě, ale už ty tvé nepodložené kecy nemohu číst. Nebudeš mě mít rád, ale mě to nevadí. Na tomto fóru se snažím jít kultivovanou cestou a brát všechny systémy jak jsou a co umí, ale rozhodně nepíšu taková slova, že je ........ Přeji krásný den. Pavel.
Stejne tak jako jini vyjadruji ze je pro me WP7 vyhovujici budis jim to prano,nenavazim se do nich je to jejich volba, tak ja vyjadruji akorat nazor negativni,vyjadruji svou zkusenost a pohled na vec.To ze ty to nedokazes zkousnout je tvuj problem
Jestli WP7 nekdy vetsinu veci povoli a zfunkcni pres aktualizace, rad se k WP7 vratim a budu je chvalit.Ale v tuto chvili neni co chvalit ani vyzdvihovat ani z ceho se rozplyvat.
-
htcjirka
- smartmaniak

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Nastesti vim o cem pisu,pisu jen o tom co jsem vyzkousel,na tebe udelaly WP7 dojem,na me uplne nulovy tak se s tim smir.Jako fanatik primo z ucebnice se chovas pouze ty Pavle.Nekdo ti sahl na WP7 a neumis proste adekvatne reagovat,za to se nestyd.Pisu jak na me WP7 zapusobily a psat to budu i nadale,jinak bych musel lhat sam sobe.Nikomu svuj nazor nevnucuji tak,kazdy si udela svuj obrazek a to je dobre.
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
A to je myšleno vážně? Ty htcjirku označuješ za fanatika, nemluvě o tom, jak sebejistě mluvíš o JEHO zkušenostech. Nad tím zůstává rozum stát.-Pavel- wrote:...
Teď už naposled, přeji krásný den.Nestojíš mi za to, aby se to hádal z někým kdo nemá páru o čem píše. Jsi zahleděný do Maema a všude kde můžeš o tom píšeš a přirovnáváš a mě budeš nazývat fanatikem. Prober se. Kolik máš za sebou telefonů a zkušeností s nima za poslední půl rok ? Žádné. Je ta tvá posraná N900. NAZDAR.
-
htcjirka
- smartmaniak

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Neodpovidej za me kdyz nic nevis co jsem vlastnil.Kdyz to shrnu za poslednich 10 let je to pekna kupa zarizeni..Jinak k otazce za posledni pulrok krome N900?Desire HD,Dell Streak,Motorola Milestone 2(ta na me udelala nejvetsi dojem),HTC Trophy a zapomenel jsem na N8 tu jsem bral na kseft kvuli prodlouzeni smlouvyKolik máš za sebou telefonů a zkušeností s nima za poslední půl rok ? Žádné.
- GreenArrow
- Ban

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Pavel: Co maemo nemělo v základu? Kromě MMS mělo pokud vím všechno
- morro
- smartguru

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Lidi jste trpný vy to nechápete? -Pavel- je druh člověka který chodí sem na forum Windows Phone a snaží se lidem, když mají problémy pomoc. Narozdíl od htcjirky, který první slova v tomto tématu byli "Windows Phone - použitelnost za rok". to je ujetý nikdo se o to neprosil. Ale přesto takovej člověk hned napíše něco absolutně mimo místu, kde to jsme ? ptám se ? Tahle část fora nemá řešit takové věci, má řešit problém s Windows Phone kdy už to všem co jste mimo konečně dojde? My tady chce lidi kteří pomáhají, ne kteří se akorát hádají. Jděte na si na zive.cz a spol. a piště si ty trapné komentáře, které nikdo nečte. Děkuji všem
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Rozdíl mezi WP7 a WM6.5
Kdysi jsem hlupáčkům, co neuměli s Windows Mobile, a plivali na něj, kudy chodili, doporučoval LG Viewty - jednoduchý telefon s dotekovým displejem. Kůl efekt byl díky dotekovému displeji zaručen a zároveň neměli co pokazit. Byla to z mé strany ironie, ale jak vidím, stala se skutečností: jednoduché dotekové telefony bez možnosti přizpůsobení a s možností instalovat "apps" to dnes táhnou, viz. iPhone a Windows Phone. Říkám jim jen high-end telefony, protože klasické funkčně neomezené smartphony (čili opravdový top) zaniknou.
Proto už dávno nenadávám na chybějící funkce, chybějící hw tlačítka, dpad a stylus, ačkoli mi chybí denně - pokud bych se nepřizpůsobil a nesnížil své nároky, neměl bych do budoucna nic. Beru to tak, že dneska jsou "smart" telefony jen na animované počasí a facebook a na vyšší nároky, které jsem si díky Windows Mobile vybudoval, musím zapomenout. Dnes už nadávám v podstatě jen na design telefonů, který je u "stylových dotykovek" v nehlubším úpadku snad za celou historii telefonů vůbec. Ale co, je to mainstream, a ten nikdy nebude umět ocenit nápad...
Sorry za předlouhý OT.
EDIT: ale přeci jen svítá naděje nám starým cihlařům, a to BlackBerry PlayBook - první vcelku neomezené zařízení s funkcemi. A tomu držím palce
.
Proto už dávno nenadávám na chybějící funkce, chybějící hw tlačítka, dpad a stylus, ačkoli mi chybí denně - pokud bych se nepřizpůsobil a nesnížil své nároky, neměl bych do budoucna nic. Beru to tak, že dneska jsou "smart" telefony jen na animované počasí a facebook a na vyšší nároky, které jsem si díky Windows Mobile vybudoval, musím zapomenout. Dnes už nadávám v podstatě jen na design telefonů, který je u "stylových dotykovek" v nehlubším úpadku snad za celou historii telefonů vůbec. Ale co, je to mainstream, a ten nikdy nebude umět ocenit nápad...
Sorry za předlouhý OT.
EDIT: ale přeci jen svítá naděje nám starým cihlařům, a to BlackBerry PlayBook - první vcelku neomezené zařízení s funkcemi. A tomu držím palce