Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Rozdíl mezi WM7 a WM6,5

Post by GreenArrow »

Právěže ho nedoceni,tak proč dělat systém pro tuto cílovou skupinu?
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Rozdíl mezi WM7 a WM6,5

Post by morro »

Je dělaný pro všechny, kteří mají rádi nové věci a jsou trochu přizpůsobivý...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Rozdíl mezi WM7 a WM6,5

Post by htcjirka »

To: htcjirka Měl už jste vůbec v ruce Windows Phone device a teď nemyslím "jo kolega to má v práci a nic moc ?" Možná že by bylo lepší za spíš na to zaměřit než čekat kde tu na foru dostanete příležitos lidi od Windows Phone 7 odradit ;), protože nemáte pravdu...
Kdyby jste me znal z tohoto fora dele,nikdy by jste nemohl napsat poznamku o tom ,ze jsem videl system nekde v praci u kolegy.System jsem mel doma temer tyden a muzu vam rict,ze jsem ten tyden trpel,nic pro me horsiho(diky omezenim) jsem za posledni dobu nemel.Pravdu mam,ten kdo byl zvykly na otevrenost a ocekava standartni funkce,u WP7 bude velice zklaman.Za vice nez 10 let az po soucasnost jsem mel jiz vsechny existujici OS,ktere jsou dnes na trhu a WP7 at se to nekomu libi ci ne hodnotim jako zatim nejhorsi OS.Jeste lepsi jsou pak ti co tu na foru tvrdi jak jim dane funkce nechybi a v druhem vlakne uz se snazi zarizeni odemnknout a dostat se k funkcim ktere WP7 nema, ti si hodne protireci.

K tem novym vecem a prizpusobeni - nove veci mam rad,ale silene plytvani mista,misty fonty, ktere se ani nevejdou na obrazovku,hromada omezeni,to je opravdu inovace jak ma byt :roll:
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Rozdíl mezi WM7 a WM6,5

Post by Jiří Hanč »

morro wrote:Budete se divit ale ano xD. Víte co? všichni, kteří měli tu možnost Windwos Phone 7 device mít a používat dost rychle měnily názory, pročpak asi ........... "zavřel bych vás na týden do místnosti s Windows Phone a bylo by xD"
Tady jsem se pobavil.

Ano, tento "systém" je intuitivní a rychlý, ale taky nic neumí, asi proto se masám líbí.
Přinesou dveřma, vyhodim oknem...
GreenArrow
Ban
Ban

Rozdíl mezi WM7 a WM6,5

Post by GreenArrow »

morro wrote:Je dělaný pro všechny, kteří mají rádi nové věci a jsou trochu přizpůsobivý...
Trochu víc prizpusobivý,ne?
Jirka Fiser
nováček
nováček
Zařízení: HTC W7

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by Jirka Fiser »

Zdravím,
mě jen zajímalo, zda jsou další uživatelé, kteří využívají stávajících nástrojů Microsoftu.
Koupil jsem si HTC 7 Pro a těšil se, že se "telefon" přiblíží notebooku hlavně k Outlooku. Využívám maily i s kategoriemi a praporky , ty mají vazbu na úkoly a poznámky v Onenote.V práci používáme Exchange 2003. Kdyby můj stávající telefon htc Touch pro 2 neměl problémy s dobíjením a nebyl tak pomalý, tak s ním vydržím.
Mě vadí, že mi Microsoft nenabídl alternanivu k WM6,5 a k funkcionalitám Outlooku. WM7 úplně odrovnal týmovou práci, místo Exchange, který je ve verzi 2010 děsně drahý nabízí Sharepoint, který má úplně jiný filozofický přístup, a znamená k tomu co máme dokoupit a administrovat další servery.
Ale dobře, to jsou pracovní věci, ale proč nepoužívá telefon komunikaci přes Bluetooth?
Proč nejde vypnout slovník?Takhle se nedají ani psát maily, ani sms (Zatím nemám češtinu)
Proč vlastně nemůže uživatel vypnout co mu komplikuje využívání zařízení?
Používat tento telefon je horší než mít Aligátor. Mám z toho takový závěr, že před WM7 jsem měl smrtphone a teď mám Wndows phone, který není ani windows ani smart.
PS. Přetože jsem zastáncem (teď již bývalým) Windows, tak se poohlížím po Androidu.
Jirka
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by Tom Vysoudil »

Ja si neodpustim rypnuti. To co pise Morro mi prijde jako zacatky, kdy interface tlacil to sve. To je jako boj s vetrnymi mlyny. To ze MS predstavil (zatim) polofunkcni omalovanky, ktere se ti libi a ktere jsi si koupil, neznamena, ze je budu cpat ostatnim. Dokonce ani ti vyrobci nedokazi prijit s necim originalnim. Porad dokola - placka 4palce pomalu 0 tlacitek, vetsinou jen senzorove a kdyz uz nejake ma napr. Ominia 7 tak jako by z oka vypadl HomeButtonu z iPhone. Jinak patrim k tem "ne IT" lidem, a opravdu WP nedocenim. Nenabizi naprosto nic navic oproti iOS, alespon tedy me ne.

A nenavstevovat tuto sekci pokud nemam rad WP? Najdi si ve slovniku slovicko - forum. Mozna ti to pomuze.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by IkE Blaster »

GA: jsem to předtím nechtěl hledat, ale iOS má v USA podíl k 25% a celosvětově k 15% (mezi chytrými OS, první graf zastupuje cca 70% všech chytrých telefonů v USA)
http://mashable.com/2011/02/01/nielsen- ... rketshare/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jiří Hanč: On se líbí jen jedné skupině z té masy - těm, kterým k životu stačí facebook a efektní prostředí.

Jirka Fiser: Viz naše (moje? :) ) diskuse v tomto vlákně - MS cílí na úplně jinou skupinu a ikdyž cílí dobře (ekonomicky), tak jeho produkt je absolutně nedomyšlený a funkčně chudý. Nikdy nebyl WP7 myšlen jako nástupce WM6.5 a natož jako pracovně orientovaný pomocník. Ikdyž údajně s Sharepointem má momentálně nejlepší možnosti práce (oproti iOS a Androidu). Sharepoint ani Exchange ve firmě nevyužíváme, tak nevím.

Tom Vysoudil: Asi jsi to napsal srozumitelněji jež já, díky. Se srovnáním s IF bych byl opatrný, tady vidím alespoň nějakou kultivovanost, tam jsem viděl jen rudo před očima (ne před mýma :) )
Jirka Fiser
nováček
nováček

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by Jirka Fiser »

Děkuju všem za názor, ale k tématu bylo jen promile informací. :-(
GreenArrow
Ban
Ban

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by GreenArrow »

No doufám,že si microsoft co nejdriv uvědomí,že tudy cesta nepovede a vrati nám WM
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by IkE Blaster »

Tudy ale cesta taky nevede... :?:
Jirka Fiser
nováček
nováček

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by Jirka Fiser »

Takže jsme v .. slepé uličce ;-)
morro
smartguru
smartguru

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by morro »

GreenArrow: Windows Mobile Microsoft bude podporovat ještě dva roky ;). A pochybuji, že někdy udělá něco ve smyslu "to byla chyba jdeme zpět na WM".
Jirka Fiser
nováček
nováček

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by Jirka Fiser »

Morro,
neporadil bys jak alespoň vypnout doplňování slov (T9)?
Díky
GreenArrow
Ban
Ban

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by GreenArrow »

Ike:cestou WM cesta vede,wm 6.5 byl dokonalý systém i pro obyčejné lidi,stačilo se domluvit s Googlem at jim daji Android market
morro
smartguru
smartguru

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by morro »

Jirka Fiser: Ano :). settings -> keyboard -> a odklikni "correct missplet words"
Jirka Fiser
nováček
nováček

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by Jirka Fiser »

Díky moc, už je to psaní sms příjemnější, tady bych to nastavení nehledal.
Možná jsem přehlédl i jiné věci. Tak jestli ještě neporadíš, trápí mě úkoly a předefinované texty do sms?
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by Jiří Hanč »

morro wrote:GreenArrow: Windows Mobile Microsoft bude podporovat ještě dva roky ;). A pochybuji, že někdy udělá něco ve smyslu "to byla chyba jdeme zpět na WM".
MS bude "podporovat" WM ještě 2 roky, ale vývojáři a výrobci ne.
GreenArrow wrote:Ike:cestou WM cesta vede,wm 6.5 byl dokonalý systém i pro obyčejné lidi,stačilo se domluvit s Googlem at jim daji Android market
A prasátkům dáme křídla, harfy, luky a šípy a budem mít Valentýn celej rok... (aneb spolupráce MS a Google, nehledě na "vhodnost WM" pro běžné lidi)
morro
smartguru
smartguru

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by morro »

Nevím co tím přesně myslíš "úkoly" a "předefinované texty"
Jirka Fiser
nováček
nováček

Rozdíl mezi WP7 a WM6.5

Post by Jirka Fiser »

Úkoly jako v Outloooku.
Nabídka textů pro sms, abych si je mohl uložit a v případě potřeby vybrat z nabídky a nemusel vždy vypisovat. Třeba pro zabezpečovačku nebo "Mám jednání, zavolejte později." atd.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”