Microsoft uvolnil první aktualizaci pro Windows Phone 7
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Aha já když jsem to četl na engadgetu tak jsem z toho pochopil že byla stažena jenom pro zařízení Samsung, ale očvidně byl update anulován jako celek...
Já myslím, že jsi to pochopil správně...všude se píše, že byla pozastavena pouze pro Samsung zařízení...engadeget, winrumors.. 
- morro
- smartguru

Tak te'dkon mi psal kámoš, kterej má HTC HD 7 a on s aktualizací neměl žádný problém. Má však ale phone nebrendovaný od Alzi.cz v tom to podle mě bude phone nemá žádný "informace" od koho je a tak mu to jde hned. Grrrr
je to možné...možná to taky uvolňujou nějak postupně nevím podle čeho
...Každopádně já mám Omnii tak stejně musím čekat než to opraví :/
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
No je videt,ze "proklamovana" vyhoda updatu primo od Microsoftu,taky neni to prave orechove..
- morro
- smartguru

Bohužel, ale tohle by právě nikdo nečekal. To je na tom to nesmutnější. Já osobně jsem myslel, že s touhle politikou všechna Windows Phone budou prostě šlapat jak májí, protože to bude všechno v režii Microsoftu, snad je to první a poslední příhoda.
Ale ten problém s operátory mi vadí chci být pod režií Microstu a ne čekat až Orange UK a O2 UK jsi vzpomentou a něco udělají. Je tedy možné někde sehnat oficiální čísté romky Windows Phone 7 ?
Ale ten problém s operátory mi vadí chci být pod režií Microstu a ne čekat až Orange UK a O2 UK jsi vzpomentou a něco udělají. Je tedy možné někde sehnat oficiální čísté romky Windows Phone 7 ?
- morro
- smartguru

Jo, já to do jisté míry chápu, ale teď mi poměrně vadí, že kolega má HTC HD 7 bez brendování a má 7008 už, a já který ho mám od O2 UK zatím ne ... to je trošku něco jiného u Androidu to měli pod palcem výrobci HW a tady se mi nelíbí žemi O2 UK tu aktualizaci očividně nepustí. Ikdyž možná to není ta chyba přoč mi update nejde, ale už je to fakt trochu divný ne. Kolega mě teď utvirdil s tím, že je asi fakt za tím operátor...
Ted ty operatory neres. Ms sice potvrdil, ze muzou aktualizaci pozdrzet ale pouze jednu - nasledujici musi pustit. Vzhledem k tomu, ze za par tydnu vyjde dalsi tak je to uplne jedno. Ta bude samozrejme obsahovat i tu predchozi operatorem pozdrzenou.
Alespon tak jsem to cetl z vyjadreni ms na Engadget nebo winrumors uz nevim
Alespon tak jsem to cetl z vyjadreni ms na Engadget nebo winrumors uz nevim
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Microsoft tímto udělal operátorům čáru přes rozpočet, neboť si beztak mysleli, že jednu aktualizaci zdrží a ta druhá nepřijde dřív jak za půlrok... 
- morro
- smartguru

Ale proč by to vůbec operátoři měli dělat ? vždyť každá aktualizace má něco zlepšit, opravit atd. ne ? tak proč vůbec na tohle mají nárok to nechápu. Ano hned se nabízí odpověď "viz problém se samsungy", ale Microsot pro tuhle značu tu aktualizaci stáhnul z oběhu ne ?! takže i tak mi to hlava ne a ne moc brát :D
morro wrote:Jo, já to do jisté míry chápu, ale teď mi poměrně vadí, že kolega má HTC HD 7 bez brendování a má 7008 už, a já který ho mám od O2 UK zatím ne ... to je trošku něco jiného u Androidu to měli pod palcem výrobci HW a tady se mi nelíbí žemi O2 UK tu aktualizaci očividně nepustí. Ikdyž možná to není ta chyba přoč mi update nejde, ale už je to fakt trochu divný ne. Kolega mě teď utvirdil s tím, že je asi fakt za tím operátor...
no ja mam tiez HD7 z O2/uk a mam taky isty problem ze mi vobec neponukne aktualizaciu. Je to uplna hlupost co sa to roby dufam ze pri oficialnom prvom update to nebude robit take problemy
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
No ale nutno říci, že oproti několik let mrtvé funkci Windows Update ve Windows Mobile je to obrovský pokrok
.
UPDATE—Wed. Mar. 2
Starting today, we plan to resume rolling out the February update to Samsung phones. Meanwhile, we’re continuing to dispatch the update to other Windows Phone models. As has been the case, the software patch is being sent out on a rolling schedule. You’ll see a message on your phone when it’s available.
During the past week the engineering team has pinpointed and fixed problems that were preventing a small percentage of Windows Phones from installing the February software patch. We apologize again for the delay and continue looking for ways to improve the update process.
viz - http://windowsteamblog.com/windows_phon ... pdate.aspx
Tak my se Samsungem se už taky brzo dočkáme
Starting today, we plan to resume rolling out the February update to Samsung phones. Meanwhile, we’re continuing to dispatch the update to other Windows Phone models. As has been the case, the software patch is being sent out on a rolling schedule. You’ll see a message on your phone when it’s available.
During the past week the engineering team has pinpointed and fixed problems that were preventing a small percentage of Windows Phones from installing the February software patch. We apologize again for the delay and continue looking for ways to improve the update process.
viz - http://windowsteamblog.com/windows_phon ... pdate.aspx
Tak my se Samsungem se už taky brzo dočkáme
-
Paulos
- stálý přispěvatel

A přitom by ta funkce mohla normálně fungovat. Výrobci i distributoři software pro výrobu aktualizací vlastní. Příkadem budiž např. český jazyk do oficiálního firmwaru HTC Touch Diamondu.elcrys wrote:No ale nutno říci, že oproti několik let mrtvé funkci Windows Update ve Windows Mobile je to obrovský pokrok.
Samsung lze opět aktualizovat přez Zune,mám 7008...
Mně pořád píše Your phone is up to date!
Omnia 7 T-mobile :-/
-
martintrestik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S II
Sakra mě Mozart (T-Mobile DE) pořád nejde :/
-
Paulos
- stálý přispěvatel

Vyndejte SIMku a zkuste to znova 
Se simkou i bez: Your phone is up to date! 
-
Paulos
- stálý přispěvatel

Tak ti asi nezbývá nic jiného než ještě chvíli počkat