HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
Ve svetle. Cim vetsi tma tim mene fps.
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LG V10
Aha dík. Tak to je teda ,ale pěkně na hov-- 
Jo ještě bych se chtěl zeptat tím trpí i klasické kamery?
Jo ještě bych se chtěl zeptat tím trpí i klasické kamery?
staci si nastavi ISO na 800 a EV na -2.0 tim zvysite FPS ! jinak zda se mi ze SE arc tim netrpi. cili by to mohlo HTC zpravit.... http://www.youtube.com/watch?v=bUPYa-Cvs_A" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

To co natočili s SE arc tak to jsem točil taky s DHD a jelo mi to 24FPS. Ale jak říkám když bych měl třeba točit zaplou TV ve tmě tak se FPS propadne na 13-18.
No snad se to z dalším update zlepší. Zkusím to prodebatovat s HTC.
Rad bych se zeptal. Funguje vam HTC SENSE v PC? V prohlizeci.... Jednou mi fungovalo s kontakty a neukazovalo polohu mob. Podruhe sel mob prozvonit a zas neukazuje kontakty a sms... Hmm rada zkusenosti??
Vlastimil Bartošák wrote:To co natočili s SE arc tak to jsem točil taky s DHD a jelo mi to 24FPS. Ale jak říkám když bych měl třeba točit zaplou TV ve tmě tak se FPS propadne na 13-18.No snad se to z dalším update zlepší. Zkusím to prodebatovat s HTC.
zkuste iso 800 + EV -2.0 hodne to pomaha
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

jj dík. To jsem zkoušel pomáha. Já i fotoaparát nastavuji na manual a nastavím si sám. Jen škoda že se nedá nastavit makro režim.
-
janiss
- častý přispěvatel

No to makro stve aj mna.Inac som si tiez vsimol ze ked napr: idem fotiti nieco z velmi blizka tak ked telefon automaticky ostri na ten objekt tak sa na chvilunku zobrazi ten objek pekne ostro ale telefon tam to ostrenie nezastavi a vyostri to uplne nahovno ze je to rozmazane.Neviem ci som to napisal zrozumietelne ak nie skuim este raz.
-
Bobanovicz
- smartguru

To, ze se snizuje fps pri nedostatku svetla je normalni. Uzaverka prodluzuje cas potrebny k delsimu osviceni chipu. To udela i normalni digi kamera v auto rezimu. Vsimni si, ze i pohyb se pri nedostatku svetla rozmazava, to tim delsim dopadem svetla. Zadny update ti to nevyresi.
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

Ano stím ostřením to mě taky někdy naštve a hlavně když ostří jaké má pěkné barvy a po vyfocení jsou příšerné. To dělá stěmi barvami jen na Atomatický režim v manualu když si to nastavím sám tak to nedělá jen to ostření. Jinak dík za info ohledně těch fps.
Jen bych se chtěl zeptat na otázku myslíte si že telefon někdy dožene klasický fotoaparát neboli zrcadlovku v kvalitě snímku? Mě to totiž spousta lidí vyvrací že čím menší čočka je tím tam jde málo světla a tím je kvalita fotky horší. Já na to mám názor takoví proč by se to nemohlo jednou zmenšit tak jako jiné věci.
hmmm tj trochu blbost ne <>X proc to u SGS ve tme nedela?Bobanovicz wrote:To, ze se snizuje fps pri nedostatku svetla je normalni. Uzaverka prodluzuje cas potrebny k delsimu osviceni chipu. To udela i normalni digi kamera v auto rezimu. Vsimni si, ze i pohyb se pri nedostatku svetla rozmazava, to tim delsim dopadem svetla. Zadny update ti to nevyresi.
-
Bobanovicz
- smartguru

Optiku tezko zmensis tak, aby propoustela tolik svetla jako velky objektiv.
Blbost to neni, SGS nejspis v auto rezimu pouziva vyssi nastaveni citlivosti chipu tak jak tady nekdo radil a tim zvysuje sum a nebo ma video tmavsi, ale plynulejsi, tezko rict, muselo by se to srovnat za stejnych podminek.
Jednoduse, cim mene svetla, tim delsi dobu se chip musi osvitit.
Blbost to neni, SGS nejspis v auto rezimu pouziva vyssi nastaveni citlivosti chipu tak jak tady nekdo radil a tim zvysuje sum a nebo ma video tmavsi, ale plynulejsi, tezko rict, muselo by se to srovnat za stejnych podminek.
Jednoduse, cim mene svetla, tim delsi dobu se chip musi osvitit.
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

Právě mě napadlo jak je čím větší optika tim více propustí světla a čím více světla tím více ostrosti. Tak co kdyby to v oběktivu osvětlovalo něco jiného. No jinak nevím já si furt myslím že za pár let bude něco lepšího než je ted a že zrcadlovky už nebudou nejlepší.
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Není to náhodou provokace
?
Jsou určité fyzikální zákony, které platí ať se ti to líbí nebo ne. takže větší čočka propustí víc světla, čistější čočka propustí víc světla, větší čočka má menší sférické chyby (nerovnosti na čočce způsobující zvlnění nebo rozložení spektra), větší čočka má menší zakulacení (přepáplený střed, tmavé rohy, ohyb rovných linií...) ... podtrženo, sečteno - technologií můžeš dohánět co chceš, stejně nedoženeš
Jsou určité fyzikální zákony, které platí ať se ti to líbí nebo ne. takže větší čočka propustí víc světla, čistější čočka propustí víc světla, větší čočka má menší sférické chyby (nerovnosti na čočce způsobující zvlnění nebo rozložení spektra), větší čočka má menší zakulacení (přepáplený střed, tmavé rohy, ohyb rovných linií...) ... podtrženo, sečteno - technologií můžeš dohánět co chceš, stejně nedoženeš
-
Lucifero
- přispěvatel

- Zařízení: Desire HD/Sensation XL/ONE X/ONE X+/NOTE 10,1/SXTZ
to Sapphire:Sapphire wrote:Rad bych se zeptal. Funguje vam HTC SENSE v PC? V prohlizeci.... Jednou mi fungovalo s kontakty a neukazovalo polohu mob. Podruhe sel mob prozvonit a zas neukazuje kontakty a sms... Hmm rada zkusenosti??
Nazdar, taktéž mám problémy s HTC Sense PC
Ještě někdy v Prosinci vše fungovalo, pak přestalo ukazovat polohu, hned na to jsem zjistil že s tel. neaktualizuje SMS ani jiné data. Následovaly potíže s přístupem, až jsem se rozhodl účet zrušit a vytvořit nový: BLBOST totální kolaps a nyní se dostanu pouze na úvodní stránku a stránku účtu a max. můžu občas prozvonit přístroj, vše ostatní nejede, poloha se neukazuje (hlásí něco o povolení přístupu k informacím z tel. přitom v tel. je to povoleno) A k sms, seznamu volání, tapetám, vyzvánění a jiným vychytávkám co nabízelo HTC Sense PC se už vůbec nedostanu, takže zklamání, docela jsem to využíval
Zajímalo by mě, jak jsou na tom ostatní, jestli to třeba není problém jen na určitých prohlížečích, nebo se tohle prostě HTC jen nepovedlo.
-
Bobanovicz
- smartguru

To Starbuck: To nebude provokace, ale slepa duvera v HTC, ze bude s objektivem velikosti spendikove hlavicky natacet v kvalite filmovych kamer za miliony :D
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

Není to provokace jen jsem se chtěl zeptat jak to vidíte. Dík za odpovědi.
Mám ted jeden menší problém vrátil jsem DHD do továrního nastavení a ted když si nastavuji synchronizaci tak mi vše jde nastavit jen ne HTC Sense účet. Na NB se normálně přihlásím ,ale přes DHD synchronizace mi nejde nevíte co stím? Dík moc.
Mám ted jeden menší problém vrátil jsem DHD do továrního nastavení a ted když si nastavuji synchronizaci tak mi vše jde nastavit jen ne HTC Sense účet. Na NB se normálně přihlásím ,ale přes DHD synchronizace mi nejde nevíte co stím? Dík moc.
Taky mi to nejede. V PC nefunguje lokace a ani tam nevidim kontakty a sms...
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

Mě to šlo ,ale jak říkám předevčírem jsem ho dal do továrka a ted mi to nechce jít. Vždy mi to napíše asi špatný e-mail nebo heslo a přitom udaje jsou správné. Na NB se v pohodě přihlásím a na DHD to nechce jít. 
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
ja moc nechapu, k cemu ten Sense pouzivat, me to prijde jako zbytecnost