Některá dema nejdou z Marketplace stáhnout, řešení?
-
petrmasek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, Microsoft Surface RT
Některá dema nejdou z Marketplace stáhnout, řešení?
Některá dema mi nejdou z Marketplace stáhnout. Nejdříve napíše Downloading 0%, pak "Attention requird.", když na to kliknu, tak se zobrazi:
"We can't connect to Markerplace at the moment. Check your data connection or try again later."
Přitom jiné aplikace (free i dema) mi stahovat normálně jdou. Tuto chybu zobrazjí dema velkých her: NFS, I Dig It
Čím to je? Máte nějaké řešení?
"We can't connect to Markerplace at the moment. Check your data connection or try again later."
Přitom jiné aplikace (free i dema) mi stahovat normálně jdou. Tuto chybu zobrazjí dema velkých her: NFS, I Dig It
Čím to je? Máte nějaké řešení?
Některá dema nejdou stáhnout
Ten Marketplace je totiz stabilni jako nase vlada. Muzu ti poradit jen to zkusit pozdeji znovu.
btw vetsi hry nad 20MB vyzaduji Wi-Fi, ale to asi nebude tento pripad.
btw vetsi hry nad 20MB vyzaduji Wi-Fi, ale to asi nebude tento pripad.
-
petrmasek
- přispěvatel

Mas pravdu. I Dig It se mi asi na 5. pokus stahlo...
- Soldier22
- nováček

- Zařízení: HTC 7 Trophy
Ahoj, jak mam zprovoznit marketplace na HTC 7 Trophy? Když zadam lokaci USA, tak mi ten Market stejně nejede, můžete mi prosím poradit
-
petrmasek
- přispěvatel

Ahoj, jestli se nepletu, tak musis mit v telefonu zadany podporovany region (nejlepe US), to asi mas. A dale musi mit hlavni LIVE ucet taky US region.
Takze abych to uvedl na pravou miru - LiveID muzes mit jakykoli, funguje i s ceskym. Zune account, kterej to pak po tobe bude chtit taky vytvorit, zadej nejlepe UK, protoze pak si budes moct kupovat aplikace (pres kartu moneybookers nebo entropay, ktere jsou britske a jejich zalozeni je easy). Pokud budes chtit pristupovat do Marketplace nejen z telefonu ale i z PC, zmen si v nastaveni v pocitaci umisteni na UK (nebo jinou zemi, podle toho, jakou jsi napsal v Zune accountu).
-
petrmasek
- přispěvatel

Tak jsem se bohuzel nechat predchozi odpovedi zlakat (mozna jsem ji spatne pochopil...), provedl jsem "hard reset" a zadal jako vychozi Live ucet CZ ucet. Vysledek je, ze se nemuzu vubec pripojit na Marketplace, pise standardni "Markerplace is not yet available in your/country/region". Zkousel jsem menit region v telefonu, restartovat a nepomohlo to. Jde tedy udelat, abych mel hlavni LIVE ucet CZ a dostal se na MP k free aplikacim? Placene bych zatim ozelel a pockal na podporu naseho regionu.
Zajímavé, já jako výchozí účet mám český LiveID ( se spřeženým US Zune ) a šlape to jako hodinky. Mrzelo by mě, kdybych někoho mystifikoval, ale snad nejsem jediný, komu by to fungovalo s CZ LiveID :D
-
petrmasek
- přispěvatel

Jak myslíš to "se spřeženým US Zune"? Mám CZ XBOX účet, který když jsem použil jako hlavní na WP7, tak to napsalo tu hlášku o nepodporovanym regionu. Když se pomocí tohoto účtu zkusím přihlásit na http://zune.net/" onclick="window.open(this.href);return false;, tak opět dostanu hlášku o nepodporovanym regionu. V čem je tvůj účet CZ, když u něj máš US Zune? Když jako první účet v WP7 použiju můj pomocný US XBOX účet, tak to funguje a do MP se dostanu, ale v XBOX Live pak nejsem za sebe (nemám tam moje přátele, avatara, achievmenty atd.).
Snad jsem to nepopsal moc zmateně
Snad jsem to nepopsal moc zmateně
No trochu zmatené to je :D Já zas nemám xbox, takže každej asi mluvíme o nečem jiným. LiveID používám na PC už léta na mail a to mám české. Na PC jsem si nastavil umístění US, nainstaloval Zune, přihlásil se s oním českým LiveID a s tímto jsem se zaregistroval na Zune. Zune registrace se provádí zvlášť, ale váže se na LiveID. A v tom Zune jsem se zaregistroval jako občan US. Takže mám české LiveID s US Zune.
...
Zlatý Apple ID
...
...
Zlatý Apple ID
...