Pořídil jsem si Samsung Omnia 7 a hned na začátku mám zásadní problém: Nejde mi přidat LIVE účet.
Zkoušel jsem:
1) Můj hlavní LIVE účet (CZ region, používám pro maily, kalendář, XBOX)
2) US účet, který mám kvůli Marketplace na XBOXu
3) Vytvořit na telefonu nový účet
Vše skončí hláškou:
Can't connect: We're having problem connectiong to WindowsLive. Make sure you have good reception. If you do, teh problem maybe at other end. Wit a little while an try again.
Zkoušel jsem to asi 10x... Telefon jsem připojil na wifi - brouzdání, prohlížení markterplace a spojení s FB normálně funguje. Nemám zatím datový tarif, ale wifi by snad pro přidání účtu mělo stačit?
Hard reset nepomohl.
Díky za jakoukoliv radu.
Zadání LIVE účtu
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Zadání LIVE účtu
Mozna maji nejaky problem se serverama... Taky se mi tohle jednou stalo... Za par hodin uz se dalo pripojit bez problemu....
-
petrmasek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, Microsoft Surface RT
Zadání LIVE účtu
Tak jsem na to konečně přišel: Pro přidání LIVE účtu musí být funkční datové přenosy (wifi nestačí) a datové přenosy mi nefungovaly, protože jsem musel přidat apn "internet".
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Zadání LIVE účtu
Tak to je super... Co zatim na WP7 a Omnii 7 rikas..?
-
petrmasek
- přispěvatel

Zadání LIVE účtu
Věděl jsem co kupuju - měl jsem přečtené recenze, znal jsem omezení. Zatím jsem velmi spokojenej. Rychlost, ovládání a design je super. Jako každýmu mi chybí placenej MP a taky mi vadí, že jsem musel jako hlavní LIVE účet zadat pomocnej US účet a nemohl jsem dát můj hlavní CZ. Tím se mi v XBOX Live nezobrazuje avatar a gamescore.
Doufam, že si někdy brzy najdu čas na vyzkoušení vývoje (jsem .NET vývojář). Chtěl bych zkusit udělat nějakou jednoduchou hru pro XBOX a WP.
Doufam, že si někdy brzy najdu čas na vyzkoušení vývoje (jsem .NET vývojář). Chtěl bych zkusit udělat nějakou jednoduchou hru pro XBOX a WP.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Zadání LIVE účtu
Ahojte. Potřebuji trošku nakopnout. Je tady nějaký návod jak zprovoznit placený marketplace v čr? Nechci moneybookers
-
petrmasek
- přispěvatel

Zadání LIVE účtu
Nákup z Marketplace není v ČR zatím oficiálně podporovaný.