Rád bych se zeptal jak je na tom Windows Phone 7 co se týče výdrže baterie v porovnání s Anroidem, Symbianem případne iOS? Z vlastní zkušenosti vím, že zatím je na tom asi pořád nejlépe Symbian.
Děkuji za zkušenosti případně linky.
Windows Phone 7 a výdrž v porovnání s Androidem, Symbian
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
To nelze takže paušálně říci. Záleží na modelu, některý telefony s WM vydrží i dva dny a jiné s Androidem sotva 12 hodin. A rovněž záleží na baterce, pro některé modely jsou dostupné akumulátory s dvojnásobnou či vyšší kapacitou, takže pokud je jedním nedostatek vysněného telefonu výdrž, lze to takto obejít.
Jde mně o standardně dodávanou baterii. Zajímají mně praktické zkušenosti..
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Některý model dostane 800 mAh, jiný 1500 mAh, to se pak nedá srovnávat.code wrote:Jde mně o standardně dodávanou baterii.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Taky se pripojim s nazorem.. Moje posledni 3 zarizeni byli Dell Streak, HTC HD7 a ted mam Nexus One.. Vsechny tri zarizeni maji naprosto stejny 1 Ghz SnapDragon procesor...
Velikosti displeju jsou Nexus One 3.7 palce, HTC HD7 4.3 palcu a Dell Streak 5 palcu.... A velokosti baterek jsou Nexus One 1400 mAh, HTC HD7 1230 mAh a Dell Streak 1530 mAh...
Clovek by rek ze Nexus One vydrzi nejdele.... No a ono ne.. opak je pravdou.... Dell Streak mi vydrzel nejdele... Pak je HTC HD7 a nakonec az Nexus One...
Opravdu nezalezi jen na systemu jaky zvolil vyrobce.... Nebo pouzitam procesoru.... Hodne je o optimalizaci, displeji, a podobne.....
Velikosti displeju jsou Nexus One 3.7 palce, HTC HD7 4.3 palcu a Dell Streak 5 palcu.... A velokosti baterek jsou Nexus One 1400 mAh, HTC HD7 1230 mAh a Dell Streak 1530 mAh...
Clovek by rek ze Nexus One vydrzi nejdele.... No a ono ne.. opak je pravdou.... Dell Streak mi vydrzel nejdele... Pak je HTC HD7 a nakonec az Nexus One...
Opravdu nezalezi jen na systemu jaky zvolil vyrobce.... Nebo pouzitam procesoru.... Hodne je o optimalizaci, displeji, a podobne.....
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Urcite je na tom WP7 v porovnani s androidem o mnoho lepe,zejmena srovnam-li jak HTC Desire Z+Dell Streak s HTC 7 Pro.
7 Pro dostalo stejnou baterii jako predchudce TP2 tedy 1500mAh a 7 Pro s ni drzi vytecne.V porovnani s mou N900,kterou mam jako hlavni telefon je na tom take o neco lepe coz vzhledem k lepsimu procesoru u HTC atd. je vice nez chvalihodne..az na ten OS bohuzel,nejvetsi slabina.
7 Pro dostalo stejnou baterii jako predchudce TP2 tedy 1500mAh a 7 Pro s ni drzi vytecne.V porovnani s mou N900,kterou mam jako hlavni telefon je na tom take o neco lepe coz vzhledem k lepsimu procesoru u HTC atd. je vice nez chvalihodne..az na ten OS bohuzel,nejvetsi slabina.