poprosim skusenejsich androidakov o radu.
budem robit na telefone hard reset a potrebujem vediet, co vsetko urobit a ako zalohovat telefon na bezproblemovu obnovu vsetkeho po resete...
telefon mam 3 mesiace a mam ho uz nastaveny podla svojich potrieb, vratane nakupenych aplikacii atd. mam na zalohu program Backup everything z marketu, kde sa daju zalohovat aj nastavenia systemu a aplikacie.
ak urobim hard reset, pedpokladam, ze po obnove zalohy sa mi obnovia aj nastavenia systemu, aplikacie a aj pripadne nastavenia v samotnych aplikaciach? ci to budem musiet nastavovat vsetko znova?
dakujem za kazde nakopnutie, v tomto som absolutny novacik a ziadny schopny clanok som na toto tema nenasiel...
Hard reset a obnova nastaveni a aplikacii
-
Spinner
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Já používám aplikaci APPBRAIN. Zde je odkaz na stránky, kde vysvětlují, jak s tím pracovat a je to opravdu velice jednoduché. http://www.svetandroida.cz/appbrain-and ... eji-201101" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Hard reset a obnova nastaveni a aplikacii
Vdaka 
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Re: Hard reset a obnova nastaveni a aplikacii
Takže ten program hore nepomohol vôbec. Našťastie som urobil zálohu cez MyBackup, aplikácie obnovil a cez appbrain nalinkoval pekne na market...
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
jestli jsem spravne pochopil tu aplikaci, tak ta umozni jen stazeni aplikaci po obnoveni, abys je nemusel rucne hledat, coz z velke casti dostacuje - nejak si neumim moc predstavit, proc delat hard reset a potom vsechno obnovovat zpatky
tak som to pochopil aj ja a to mi prave neslo. este pred HR som si skontroloval ci mam v menu telefonu zaskrtnutu zalohu mojich nastaveni a automaticku obnovu (to som mal nastavene davno) plus som pouzil tento appbrain a "sparoval" s google uctom.
po HR som cakal, ze bud v markete alebo v appbrain mi to ponukne na stiahnutie vsetky aplikacie co som v telefone mal. to sa nestalo, z asi 40 aplikacii sa samo stiahlo asi 6....
takze som nakoniec aplikacie obnovil zo zalohy, ktoru som urobil programom MyBackup. pekne rucne, aplikacie sa mi potom zobrazili aj v appbrain ako nainstalovane, ale v markete pochopitelne nie, takze som vsetky aplikacie rucne nalinkoval z appbrainu do marketu a je hotovo
ale HR uz dobrovolne nikdy viac
po HR som cakal, ze bud v markete alebo v appbrain mi to ponukne na stiahnutie vsetky aplikacie co som v telefone mal. to sa nestalo, z asi 40 aplikacii sa samo stiahlo asi 6....
takze som nakoniec aplikacie obnovil zo zalohy, ktoru som urobil programom MyBackup. pekne rucne, aplikacie sa mi potom zobrazili aj v appbrain ako nainstalovane, ale v markete pochopitelne nie, takze som vsetky aplikacie rucne nalinkoval z appbrainu do marketu a je hotovo
ale HR uz dobrovolne nikdy viac