SPB UI: První pohled na nástupce Mobile Shelu (video)
Na MWC jsem navštívil stánek společnosti SPB Software, která zde prezentovala nové uživatelské prostředí SPB UI, které se sice představení dočkalo už loni, ale od té doby jako bychom o něm neslyšeli. Aktuálně prezentovaná verze vypadala velmi použitelně, ale zatím pro vás nemám příliš pozitivní zprávy, protože v SPB Software s umístěním do Android Marketu neuvažují a prostředí nabízejí výhradně výrobcům a operátorům. Na dotaz, zda je zde šance, že by se situace v následujících měsících změnila a uživatelé by si mohli program stáhnout z Marketu nebo koupit skrze stránky výrobce, mi nikdo nebyl schopný poskytnout konkrétní odpověď. Škoda, opět tedy nezbývá, než čekat, zda v SPB Software plány nepřehodnotí.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X66txQuvI6A[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X66txQuvI6A[/youtube]
Pekne na pohlad, no ja nic take nepotrebujem. Aj HTC Sense je pre mna moc. Klasicke Android prostredie je pre mna dostacujuce.
Me se to libi. Skoda, ze to neni v nabidce marketu...
-
Kato
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
Tak byt je SPB MS prukopnikem a pradedeckem vsech, tak v soucasne dobe uz stejne nevidim nic, co by mohlo nabidnout oproti primo cistemu systemu. Cili i kdyby bylo ke stazeni v Marketu, tak moc nevidim duvody ho vyuzivat.
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Pěkné,ale moc to nevybočuje z jiných launcherů.Třeba současný Launcher Pro je pro mě nejlepší co znám,má spoustu možností úprav 
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Tak pokud nabídnou aktivní widgety a definování, na jaké app se mají příp. navázat, jdu do toho. Sense a spol. jsou v tomhle dost tupé.
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Je to hezke, pohyblive, čučavé, barevne, ale ja radeji preferuji decentnejsi a "klidnejsi" prostedi. Zase samozrejme napr. druhy extrem jsou WP7, ktere jsou naprostym opakem. Ja radeji ten stred aneb ZLATA STREDNI CESTA (stari filosofove a matematici to vedeli uz kdysi
). Ideal je pro me soucasny vzhled MeeGo.
Navic nemam rad nejake nastavby uz z principu zpomaleni systemu a dalsich pripadnych komplikaci mezi ktere muze klidne patrit i vylozene zamrzavani systemu
Nerikam, ze by se mely vsechny nadstavby zrusit, ALE meli by byt k dispozici na doinstalovani (napr. pri prvnim startu telefonu). NECHAPU proc to timto zpusobem nebylo uz davno reseno 
Navic nemam rad nejake nastavby uz z principu zpomaleni systemu a dalsich pripadnych komplikaci mezi ktere muze klidne patrit i vylozene zamrzavani systemu
-
Kato
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
bkf1: Souhlasil bych s tebou za predpokladu, kdyby zrovna SPB MS ve verzi 1, 2 nebyl u WM (i kdyz se jedna o nadstavbu) rychlejsi, nez vychozi systemove rozhrani.
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
No ta odpověď je přece jasná. Tak jako na první pohled poznáš iPhone podle úvodní obrazovky v různých materiálech (a jak to nyní dělá MS u WP7) a jak asi bude chtít i Google, tak to chtějí i výrobci, aby tohle bylo vidět jako HTC, tohle jako Samsung, atd... proto tam cpou své shelly a ne na výběr nebo dokonce volitelně vypnout.
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Za zkoušku by to určitě stálo, vypadá to opravdu kvalitně.
-
Spinner
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Vždycky jsem programy od SPB používal a nedám na ně dopustit. Myslím si, že to nové SPB UI je to nejlepší, co v současné době na mobilu můžeme mít. Pokud to, však nebude na Marketu, tak budu opravdu zklamaný. 
vypada super, od predstaveni SPB MS 5 je to uz rok a nic se nestalo,tak doufam, ze se to brzo zmeni a hned bych do toho sel. Na WM jsem MS pouzival nekolik let a u Androidu bych ho taky velmi rad uvital
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Já bych to taky rád používal. Na WM sem to měl, ale na Androida to bohužel zatím neníí.
- Henatko
- častý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10 , N95
RE: SPB UI: První pohled na nástupce Mobile Shelu (video)
Nějak jsem nepochopil co to prida na androidu
karusel ? Přínos pro OS = 0 jen další nadstavba která poběží současně s ostatníma launchrama :D neříkam že jsem odpúrce MS3.5 jsem používal taky ale naposled na TyTnII ale v dobe kdy se přechazelo na ovladani prstama
Sent from my HD7 using Board Express
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
No spíš mi jde o ucelené gui. A to SPB má. Pokud to bude brát stejně nebo mít jak Sense tak by to mělo být v pohodě.
- Henatko
- častý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10 , N95
RE: SPB UI: První pohled na nástupce Mobile Shelu (video)
Poslední Sence je opravdu supr navíc pár funkcí . jen asi nároky shelu budou veliké karusel polkne hodně jsem zvědav zda bude i poupravená verze na stroje pod 1Gh