MWC 2011: Nokia chce po spojení s Microsoftem dohnat Android

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

Ale prosím tě, ty děláš, jako by vyházeli střední a vyšší management, pak si sedli a řekli, "potřebujeme nový OS, máme na to nový lidi, všechno se budeme učit znovu" a budeme vyšlapávat cestičku jako Apple a Google. Kravina. Někdo u nich dělá prostě mizernou práci (ostatně, ujeli jim dvě generace mobilních OS) a WP7 nemá s jejich pidi podílem (myšleno MS na trhu smartphone) na trhu nijak vysokou prioritu. Což se nyní s Nokií změní. Jedině dobře. Ale doposud fakt není na MS co chválit a plácat je po zádech, fakt ne. Ale nesmutni, stejný kravský přístup mají k padům, tam jim už ujela první generace OS...
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Ono je úplně jedno jací lidi to dělají, ale co a jak dělají. A ano - chválit MS budu, protože se mi jejich současná práce líbí. Navíc já nesmutním, vidím věc pozitivně. To ty vidíš celý mobilní svět jen z prizmatu jablka a vše mimo něj je špatné. Ale to je tvá volba, ne moje.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Také připojuju svůj podpis Stando. Vidím to naprosto stejně.
xax41
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina

Post by xax41 »

Ja byl veliky fanda Nokie a Symbianu, pak jsem zacal s WM, par pristroju ( spis vic nez par ) vystridal a porad jsem nevedel ktery system je lepsi. Pak prvni iPhone ktery nic neumel, tak jsem ho zavrhl a zase Nokii a HTC, pak iPhone 3g a ejhle, on umel vsechno i bez toho, abych musel prolejzat vsechna mozna fora a ptat se jestli je normalni mit neustale plnou RAM, jak udelat certifikat, jestli je normalni chtit otevrit program a pak muset vyndavat baterku aby telefon zase ozil a najednou jsem mel jasno - vzdyt on ten polohloupy iPhone od Applu ktery mne omezuje toho umi vic nez ty dva sytemy dohromady, bez rejpani se v systemu a hledani stabilnejsich ROMek, bez problemu s NSU ktera jednou nefungovala na XP, podruhe na Viste.... Pak jsem zkusil Android kterym jsem skoro opovrhoval a jsem zase nadsenej. Pak BlackBerry, nejdriv mi nesedl a ejhle, vzdyt on je vlastne i pres absenci plnohodnotne navigace dokonalej. Loni jsem cetl vsechno o novem WP7 a moc se na nej tesil, protoze rad experimentuju a hned jak to slo, tak jsem si koupil Mozarta. Tak jsem se uz dlouho nerozcilil coze jsem to za idiota ze jsem takovej polotovar koupil - i SE K800i jsem si mohl vice prizpusobit k obrazu svemu. No a hned po nem jsem zkusil ten absolutne novy Symbian na N8 a zjistil jsem, ze je to ten starej kostrbatej system co jsem uz davno zavrhl, jenom se lisi tim ocaskem v nazvu a ze jsem vyhodil dost penez za podprumenej kompaktni digitalni fotak bez optickeho zoomu. A ted uz jen cekam, co z tohohle snatku roku vyleze za potrat a kdesi v kutku mysli porad takove tuseni ze Nokia uz dlouho existovat nebude. Coz je svym zpusobem skoda, protoze LowEndy pro seniory delaji porad obstojne.
Post Reply

Return to “HTC telefony”