HTC Desire S a Wildfire S: Nová krev z Barcelony
- julobaco
- nováček

- Zařízení: Blackberry Bold 9700, Blackberry Torch 9800
HTC Desire 2 a Wildfire 2; nová krev z Barcelony
Ten Wildfire 2 sa mi veľmi páči, asi to bude môj sekundárny mobil 
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Re: HTC Desire 2 a Wildfire 2; nová krev z Barcelony
Desire 2 je pro mne velky zklamani. Neprinasi skoro nic noveho, spis nektere dulezite veci chybi. Jako treba opticky Trackball.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ja to vim s jistotou. Po relativne spatnych zkusenostech s HTC Diamond 2 (cimz nerikam, ze HTC mobily s Androidem jsou take spatne) jsem na tuto znacku zanevrel.hithx wrote:Říkám to nerad, ale můj příští telefon již s největší pravděpodobností nebude od HTC
-
ondra-banov
- nováček

- Zařízení: HTC Desire
Proč vydávají Desire 2 když původní desire je podle mě lepší...alespon co se trackpadu týče. Nic nového tam není. Měly tam dat lepší foták (hlavně větší čip), pamět 8gb, AMOLED jako na prvních desiroch a pak bych upgradoval kvůli te paměti, ale takto to vidím, že Desire je prostě držák a měnit ho teda nebudu, škoda že HTC nemyslí na zákazníky...to místo nového Desiru mohly vydat konečně 2.3 romku na starého...
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Rad bych se pokusil zhodnotit novy Desire S (zjevne pokus kopirovat nazev iPhone 3GS, ktery zkopiroval i Samsung Galaxy S) aspon parametrove oproti staremu Desire.
Design je recyklovany z Nexusu One a takovy ani neurazejici, ani zadna kvalitni designerska prace, nicmene neni to uplne primitivni hranata krabicka, za coz ma u me HTC male uplne bezvyznamne plus, ktere ale srazi, uz na prvni pohled, ne moc kvalitni materialy.
Procesor bude zrejme v podstate to same (typicka HTC recyklace) i co se tyce spotreby, vnitrni pamet se nam zvetsila, ale podle me to bude stejne malo (samozrejme v navaznosti na instalovane aplikace), fotoaparat bude zrejme to same (typicka HTC recyklace), baterie bude zrejme to same i co se tyce vydrze (typicka HTC recyklace).
A ted funkcne... 3.7 palcovy displej vitam, protoze, svete div se, jak jsem nemoderni clovek, ktery chce, aby se mu telefon vlezl do kapsy (!!!)... ale ted ten chybejici trackball... ma smysl tohle "vylepseni" vubec komentovat?
Cena bude podle me bude typicky prehnana, ostatne HTC vi, ze si to muze dovolit, takze pocitam tak 11.tis. Ale za tu cenu muze byt Samsung Galaxy S (vydany v cervnu 2010), ktery ma jiste o neco rychlejsi procesor (muzeme si samozrejme pockat na testy, ale kdo zna HTC, dokaze si predstavit vysledky uz ted), o 7 GB vice interni pameti, urcite kvalitnejsi fotitko (tak tady je to bez debat a to jsem to HTC ani nevidel), urcite kvalitnejsi displej (tady je to taky bez debat) a kvalitnejsi materialy (bez debat)...
Myslim ze posledni moje veta jasne nastinila, ze pokud si uzivatel umi dat 2 a 2 dohromady, tak zjisti, ze HTC je znacka, ktera vyrabi predrazene budgetove (to je to slovo, ktere jsem hledal pro soucasne vyrobky HTC a konecne jsem si vzpomnel) smejdy s katastrofalnim pomerem ceny/vykonu a to cele se snazi zachranovat jen komunita tvorivych uzivatelu.
PS: Jestli nekdo chce nadavat na updaty, tak by mel vedet, ze Samsung vydal treba tento mesic na Galaxy S celkem 5 evropskych (tzn. s cestinou) updatu (sice neoficialne, ale udajne podle jednoho autoriz. servisu je hlavni, aby soucasti ROM byly oficialni a je jedno, jak se tam dostaly) a pokud nekoho zajimaji updaty na nejaka stara zarizeni, tak treba na dnes jiz starou Omnii2 byl vydan posledni evropsky update v listopadu 2010.
PS2: Ten tablet se ale designove vcelku poved, co se tyce celni strany... zadni str. bohuzel typicky HTC budget :(
Design je recyklovany z Nexusu One a takovy ani neurazejici, ani zadna kvalitni designerska prace, nicmene neni to uplne primitivni hranata krabicka, za coz ma u me HTC male uplne bezvyznamne plus, ktere ale srazi, uz na prvni pohled, ne moc kvalitni materialy.
Procesor bude zrejme v podstate to same (typicka HTC recyklace) i co se tyce spotreby, vnitrni pamet se nam zvetsila, ale podle me to bude stejne malo (samozrejme v navaznosti na instalovane aplikace), fotoaparat bude zrejme to same (typicka HTC recyklace), baterie bude zrejme to same i co se tyce vydrze (typicka HTC recyklace).
A ted funkcne... 3.7 palcovy displej vitam, protoze, svete div se, jak jsem nemoderni clovek, ktery chce, aby se mu telefon vlezl do kapsy (!!!)... ale ted ten chybejici trackball... ma smysl tohle "vylepseni" vubec komentovat?
Cena bude podle me bude typicky prehnana, ostatne HTC vi, ze si to muze dovolit, takze pocitam tak 11.tis. Ale za tu cenu muze byt Samsung Galaxy S (vydany v cervnu 2010), ktery ma jiste o neco rychlejsi procesor (muzeme si samozrejme pockat na testy, ale kdo zna HTC, dokaze si predstavit vysledky uz ted), o 7 GB vice interni pameti, urcite kvalitnejsi fotitko (tak tady je to bez debat a to jsem to HTC ani nevidel), urcite kvalitnejsi displej (tady je to taky bez debat) a kvalitnejsi materialy (bez debat)...
Myslim ze posledni moje veta jasne nastinila, ze pokud si uzivatel umi dat 2 a 2 dohromady, tak zjisti, ze HTC je znacka, ktera vyrabi predrazene budgetove (to je to slovo, ktere jsem hledal pro soucasne vyrobky HTC a konecne jsem si vzpomnel) smejdy s katastrofalnim pomerem ceny/vykonu a to cele se snazi zachranovat jen komunita tvorivych uzivatelu.
PS: Jestli nekdo chce nadavat na updaty, tak by mel vedet, ze Samsung vydal treba tento mesic na Galaxy S celkem 5 evropskych (tzn. s cestinou) updatu (sice neoficialne, ale udajne podle jednoho autoriz. servisu je hlavni, aby soucasti ROM byly oficialni a je jedno, jak se tam dostaly) a pokud nekoho zajimaji updaty na nejaka stara zarizeni, tak treba na dnes jiz starou Omnii2 byl vydan posledni evropsky update v listopadu 2010.
PS2: Ten tablet se ale designove vcelku poved, co se tyce celni strany... zadni str. bohuzel typicky HTC budget :(
- bkf1
- smartmaniak

Zjevne nesledujes HTC a jeho politiku (nejen cenovou). Nevim kde jsi prisel na "odpovidajici cenu" a "4GB vnitrni pameti".-Pavel- wrote:Třeba Desire S mě nezklamal, pokud bude za lidovku a má 4GB vnitřní paměť, tak opravily největší neduh Desire a své kupce si jistě najde. Pokud bude cena odpovídající.
To bude asi pro nas, kteri si kupujeme telefon jeden, drahy, ale musi vydrzet nejaky rok. Samozrejme je to na nic pro lidi, kteri si kupuji telefon kazdy ctvrt-rok novy a/nebo staci jim prumerna az lehce podprumerna kvalita (patris mezi ne?).-Pavel- wrote:Už teď jsou telefony předimenzované a na co nám to je.
PS: Porovnavam, co dostanu za svoje penize. Pripominas mi jednoho vytecnika, ktery porovnaval PC za 20 tis. s Applem za 40 jen podle podobne konfigurace
A právě proto jsem zvědav, jestli do Q2 přijde HTC s novým qualcommem. 
- bkf1
- smartmaniak

Dobre, tak az se bude prodavat za tech 11 tis., tak to napisu znovu ;o) Jinak ja nepsal nic o smeru a vyvoji, ja psal o tom, co uzivatel dostane za stejne penize-Pavel- wrote:Edit: pořád neznáš cenovou politiku těchto modelů !!!! Pořád ne, přesto už zase předpovídáš směr a vývoj.
Interface-Pavel- wrote:Edit: ani se neptej, koho mi připomínáš ty se svýmu prognózami ......
-
Mirek Kočí
- nováček

- Zařízení: Lumia 800, Motorola Zoom,iPad, Galaxy Nexus, One X
Tohle je zcela špatně. Omladina potřebuje telefon, který je cool a kamarádi vědí o co jde, takže jejich volba v tomhle ohledu je jasná – iPhone.-Pavel- wrote:tyto telefony nejsou pro nás, ty ještě venku nejsou. Chtějí oslovit FBkáře atd .... omladinu, tam jsou peníze
Jak to s tou sázkou na Facebook dopadlo už víme. Microsoft potratil Kin a WP7 zařízení se zatím také moc dobře neprodávají, byť provázanost systému s Facebookem byla také často zmiňována. Ale u WP bych to ještě pochopil, to je něco jiného, ten systém je neokoukaný a oproti jiným staví na jiných základech.
Kdežto tady? Designově otřesné (v HTC dělají snad lidé, které odjinud vymetli) a korunu tomu všemu nasazuje Sense (ne, opravdu tu nadstavbu nemám rád). Zadarmo? Ano, pak jeden vezmu i já.
- Kukin
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
naprosto s tim Touch HD s tebou souhlasim - muj prvni dojem jak jsem to videl - jinak HTC timto prijde asi o dost lidi bych rekl - ani nic s WP7 - kdo vi co se tam deje ze to dopadlo taktocyberReal wrote:Nevim proc, u Desire 2 jako by se designem inspirovali u Touch HD, coz je dobre
- bkf1
- smartmaniak

Ja jen, ze je to zrecyklovany design Nexus One, zadny Touch HD, jehoz design se HTC, pro me naprosto nepochopitelne uspesne, podarilo vymazlit na HTC Trophy 7 (zrejme se do HTC na chvilicku zatoulal skutecny designerKukin wrote:naprosto s tim Touch HD s tebou souhlasim - muj prvni dojem jak jsem to videlcyberReal wrote:u Desire 2 jako by se designem inspirovali u Touch HD, coz je dobre
Ja bych rekl, ze vzhledem ke kvalitam WP7, toho bylo s timto OS predstaveno od HTC celkem dost a neni vubec potreba predstavovat neco noveho. Zato pro Android toho bylo opravdu malo a to je system, ktery si uzivatele opravdu oblibili...cyberReal wrote:ani nic s WP7
- bkf1
- smartmaniak

Novy iPhone je samozrejme cenove beznym lidem v CR nedostupny a tuplem ho opravdu tezko rodice koupi svym potomkum. Co se tyce bazaru postarsich iPhonu, tak orientacne treba 3GS (ten byl vlastne pred iP4) 16GB za 7,5 az 8 tis. a takovy 2G 16GB je i pod 4 tis (pro vetsi deti nebo zenu/pritelkyni pomerem ceny/vykonu myslim fajn cena).-Pavel- wrote:Mirek Kočí: iPhone pro omladinu ano, každý na něj určitě má, to je nesmysl. Nebo myslíš, že rodiče koupí takový telefon pro omladinu, proboha, v jakém státě to žiješ.
No ja bych to s tim roztrhanim nevidel tak prudce... nekdo si to koupi, ale masovou reakci mladeze necekam, ani v dnesni dobe... to by takovy telefon musel predstavit Apple-Pavel- wrote:Telefon co se honosí nálepkou FB, bude na roztrhání a ještě má android, hodně bude ale záležet na ceně telefonu.
- Cleric
- smartmaniak

Tak podle Amazonu jsou ceny za oba telefony opravdu "lidový". Tolik nestál ani "stařičký" Desire
http://www.androidmarket.cz/novinky/tel ... a-amazonu/
http://www.androidmarket.cz/novinky/tel ... a-amazonu/
To docela jde 12 500Kč na HTC desire S.A HTC Incredible S 13 000Kč to ujde.Jenom to čekání asi bude dlouhé ne!
Moc se mi už nechce čekat sakra asi koupím desire strašího.
Moc se mi už nechce čekat sakra asi koupím desire strašího.
- Cleric
- smartmaniak

TO radarcz1
Při dnešním kurzu to dělá 12 100,- ale bez daně. Připočti si k tomu ještě cca 2 500,- a máš výslednou cenu 14 600,-
Při dnešním kurzu to dělá 12 100,- ale bez daně. Připočti si k tomu ještě cca 2 500,- a máš výslednou cenu 14 600,-
Hmm jestli to bude jak píšeš tak si ten telefon můžou strčit do pr--le.Chtěl jsem si počkat na HTC Incredible S ale nedám za něj 15k to fakt ne nejsem idiot.Zakoupím desire za 8500Kč a udělá mi službu taky na rok než zase přejdu na něco jiného.