> lenze musis si uvedomit, ze prave to ze uz je len display znemoznilo vela prace, kedze napr na tomto samsungu, ktory sa aj mne paci su tlacidla, ktore maju svoj tvar a vytvaraju velku cast dizajnu...
> preto som spomenul nokie, lebo na poslednych renderoch (aj ked neoficialnych) je nazanceny tvar zariadenia, ktory sa lisi od povodneho tvaru iphoneu, pridava farby a vytvara uplne odlisny dojem nez je to napriklad pri novom galaxy, ktory je inspirovany, kazdy vieme cim...a tak isto aj wawe, az na kosostvorcovy fotak je to velmi pekne zariadenie...(ajked tu suzas tlacidla,ktore v dnesnej dobe su v podstate uz mrtve- zelene a cervene tlacidlo) ale co sa tyka waveu, tak pre mna bol vzdy sympaticky, kedze cele zeriadenie je len samsung...cez dizajn, vnutornosti, display az po system...a za neuveritelne neskutocne vyhodnu cenu
a myslim, ze dovod preco sa tebe nepaci v podstate nic dnesne, je ten, ze tebe chyba dpad, alebo tlacidla, ktore ty potrebujes a vyzadujes a preto, ked vidis nieco co nema tlacidla, alebo ine pre teba samozrejme veci tak sa ti to proste nepaci...lebo aj ako priklad podareneho dizajnu si dal telefon, ktory ma tlacidla a teda nebude sa ti pacit ziadny novy telefon, pokial sa mainstream nepresunie na iny koncept, ako je ten, ktory prisiel s iphoneom...kedze iphone prisiel ako jednoducha dotykova hracka, ktora nevedela okrem paru funkcii zo zaciatku nic a ktora zaroven ovplyvnila aj to, ako budu vyzerat smartphony, ktore v danej dobe boli uplne v inej kategorii...
mna naprikd strasne vytacaju senzorove tlacidla u androida a preto strasne vitam kazdy dizajn, ktory aj do androida da home tlacidlo a zredukuje pocet tych tlacidiel na co najvacsie minimum...preto aj so vsetkychnovychwpzariadeni u mna vyhrava zas samsung, lebo spravilnajkrajsie(pre mna) a najpraktickejsie zariadenie...kedze v tomto som silno ale silno proti senzorovym tlacidlam...ak uz musi byt na zariadeni, nejake tlacidlo, nech je hw a nech sa da naozaj stlacat