pokazene htc

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
pe3check
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob úno 12, 2011 12:08
Zařízení: HTC HD2

pokazene htc

Příspěvek od pe3check » sob úno 12, 2011 12:12

Zdravim..mam mensi problem..padol mi telefon a nechce sa zapnuť..ide všetko až pokial nezačne načitavať windows..tam to sekne a nepohne sa..ako keby nechcelo nabootovať operačny system...skušal som hardreset, reset tym červenym tlačitkom pri baterke a stale nič..dake rady? Dik

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

pokazene htc

Příspěvek od Pavel Vlasák » sob úno 12, 2011 12:15

Prodat na náhradní díly.

pe3check
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob úno 12, 2011 12:08
Zařízení: HTC HD2

pokazene htc

Příspěvek od pe3check » sob úno 12, 2011 12:23

niekedy mi ale načíta až po "zadajte pin"...je to uplne stratene?..nieje to len padnuty win?..či horšie?..puknuta matična?

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

pokazene htc

Příspěvek od Pavel Vlasák » sob úno 12, 2011 12:29

Pokus se znovu nahrát ROM, pokud se to nezdaří a nebude fungovat je po všem.

pe3check
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob úno 12, 2011 12:08
Zařízení: HTC HD2

pokazene htc

Příspěvek od pe3check » sob úno 12, 2011 12:40

niesom daky profik ale ako ho nahrať keď sa neda zapnut?...nenajde mi ho ten program DFT HSPL

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

pokazene htc

Příspěvek od Pavel Vlasák » sob úno 12, 2011 12:43

To by by neměl být problém. Musíš ale počkat až se vyjádří povolanější. Přece jen už je to dlouhá doba co jsem to dělal naposledy. Každopádně systém nemusí najet, aby bylo možné flashnout ROM.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

pokazene htc

Příspěvek od marek_proksa » sob úno 12, 2011 15:15

vstup do bootladeru - volume down + on/off tlačítko krátce, naběhne bootloader, připojiš k PC v režimu USB, bude ti to svítit dole na obrazovce a můžeš flashovat standartním způsobem...aspoň myslím že takhle, dlouho jsem to nedělal...nebo flash z karty...ale to se mi nechce hledat,je to někde tady popsané určitě...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

pokazene htc

Příspěvek od htcjirka » sob úno 12, 2011 15:30

Vstup do bootloaderu a flashnuti nejlepe oficialni rom,by melo telefon rozhybat.Pokud ne,cemuz neverim,dily na HD2 mam,vcetne nove zakladni desky,takze by jsem se nejak domluvili.

pe3check
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob úno 12, 2011 12:08
Zařízení: HTC HD2

pokazene htc

Příspěvek od pe3check » pon úno 14, 2011 14:57

nepomohol ani novy ROM..,Telefon je stale "mrtvy". Ide ako aj predtým, dostal som sa len po zadajte pin a to je všetko. Aaaa naviac..na dotyk nereagoval vooobec, takže sa obavam aj prasknutej dotykovej plochy. Skusim to dať do nejakeho servisu a uvidime čo povedia. V čom je chyba a potom by sme sa mohli dohodnúť na tej zakladnej doske.....

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů