HTCsync versus My phone explorer
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Mnoho z vás to možná ví, ale pro mě výrazný objev. My phone explorer je výrazně lepší. Měl jsem problémy při synchronizaci HTC sync a utlouku. Rozhazovalo mi to třídění kontaktů v PC a hlavně nešlo poslat přímo z utlouku mail. Nějak to ignorovalo formát mailu zadaný u jména. Mizely mi fota z telefonu. Nyní vše znovu synchronizováno přes My phone explorer .... a vše funkční. Jupí :D
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
MPE je výborný nástroj, pokud nemáš ROOT přístroje je to skoro jediná cesta jak pořídit screen plochy tvého přístroje, i na sync je v pohodě :o)
HTC Sync má ale hezčí grafiku a je jednoduchý na ovládání, každému vyhovuje něco, každopádně mě fungoval v pořádku...
HTC Sync má ale hezčí grafiku a je jednoduchý na ovládání, každému vyhovuje něco, každopádně mě fungoval v pořádku...
Rád bych se zeptal, jak jste postupoval při instalaci My Phone Explorer.
Předpokládám, že nejdřív potřebujete nainstalovat HTC Sync kvůli USB driverům a pak teprv My Phone Explorer, pokud předpokládám správně.
Předem díky za odpověď, dnes chci MPE vyzkoušet.
Předpokládám, že nejdřív potřebujete nainstalovat HTC Sync kvůli USB driverům a pak teprv My Phone Explorer, pokud předpokládám správně.
Předem díky za odpověď, dnes chci MPE vyzkoušet.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

Re: HTCsync versus My phone explorer
Jasně. Nejdřív jsem fungoval přes HTCsync, takže to v PC pořád mám.
Děkuju za odpověď.
Dnes už na to kašlu a vyzkouším zítra....
Dnes už na to kašlu a vyzkouším zítra....
Ahoj. Nevím, jestli se to na tohle fórum hodí, ale nevíte, jak nastavit v HTC sync, aby se mi nespouštěl, při každým startu počítače? Díky.
nastavit si v PC...programy po spusteni.
zdravim, nejak se tu nemuzu jeste orientovat
koupil jsem v bazaru HTC Desire a byl bez CD a tudiz bez HTC Sync - a ted ten problem. Nemuzu si nikde stahnout HTC Sync, z origo stranek HTC mi tonejde a nekde na rapidu sem cosi nasel ale zase nemam heslo na rozbaleni zipoveho souboru.
pomuze nekdo pls??
dik jambe
koupil jsem v bazaru HTC Desire a byl bez CD a tudiz bez HTC Sync - a ted ten problem. Nemuzu si nikde stahnout HTC Sync, z origo stranek HTC mi tonejde a nekde na rapidu sem cosi nasel ale zase nemam heslo na rozbaleni zipoveho souboru.
pomuze nekdo pls??
dik jambe
htc.com/www/SupportViewNews.aspx?dl_id=1073&news_id=856
diky, ale prave tady jsem to zkousel a nezacne vubec stahovani ;-(( jen se zobrazi soubor setup_3.0.5511.exe ale stahovani nezcne
K telefónu ani cd nie je, htc sync bolo dodané na karte, ale lepšie je stiahnuť aktuálnu verziu z webu...
Sent from my Desire HD using Tapatalk
diky, ale to je prave to co tady hledam....
googoval jsem ale vestsina odkazu na HTC sync skonci na strankach HTC a le tam odsud to nemuzu stahnou ;-(((
zjistuju jetli nekdo nevi kde bych nasel tento software abych ho stahnul... diky
googoval jsem ale vestsina odkazu na HTC sync skonci na strankach HTC a le tam odsud to nemuzu stahnou ;-(((
zjistuju jetli nekdo nevi kde bych nasel tento software abych ho stahnul... diky
Skús iný prehliadač, ja som ťahal z webu...
- Pistolník
- stálý přispěvatel

Zkus přes jiný prohlížeč.