HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
mozna jsi zastavil nespravnou aplikaci, zkus restar DHD...
-
David Barborka
- častý přispěvatel

Podívej se v nastavení na položku připojit k počítači, měl by jsi tam mít zaškrtnuté dotázat se, pokud to nemáš zaškrtnuté, tak ti telefon po připojení provede volbu dle nastavení výchozího typu připojení a pokud tam máš pouze nabíjení, tak to telefon pc nedetekuje.
mam takovej dotaz možná blbej ale co je to u sluchátka napravo, kamera to neni ne ?
ne kamera to nie je .. je to proximity senzor / senzor na regulaciu jasu displeja a zhasnutie displeja pri telefonovani...
-
pepe
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64GB, Blackberry 9900
Ahoj, mám malý problém. Není to nic vážného, ale otravuje to. Na ploše mám základní hodiny z HTC sense (s počasím) ale zobrazuje se mi tam aktuální poloha, ale jen jedno místo (moje adresa). Když to počasí rozkliknu, zobrazí se mi třeba normálně aktuální pozice Praha 6 a počasí k tomu. Pak se vrátim zpět na homescreen a u hodin mám zase jako aktuální pozici moji trvalou adresu...
Nevíte, jak mám nastavit hodiny, aby se mi zobrazovalo počasí skutečné aktuální polohy?
Nevíte, jak mám nastavit hodiny, aby se mi zobrazovalo počasí skutečné aktuální polohy?
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LG V10
Ještě než dám asi příští týden telefon na reklamaci tak jsem chtěl zkusit přetaktovat CPU. No zastavil jsem se na 1,63Ghz ,ale rezerva pro větší takt tam je. Zde přikládám video užíte si
http://www.youtube.com/watch?v=Wthc7i1lMyg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=Wthc7i1lMyg" onclick="window.open(this.href);return false;
VB: ja som skusal pretaktovat niekolko krat... no neviem aky kernel dat aby mi to po nastavanei taktu neseklo , mam Root, S-OFF, ROM LeeDroid 1.5.1 a kernel 2.6.32.28
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

Já to přetaktoval jen ze zvědavosti jak to poběží.
Jinak to mám nastavené na základní takt. Ale zkusím přetaktovat až na 2GHz když to dal desire Z tak to musí snad dát i DHD. 
pepe wrote:Ahoj, mám malý problém. Není to nic vážného, ale otravuje to. Na ploše mám základní hodiny z HTC sense (s počasím) ale zobrazuje se mi tam aktuální poloha, ale jen jedno místo (moje adresa). Když to počasí rozkliknu, zobrazí se mi třeba normálně aktuální pozice Praha 6 a počasí k tomu. Pak se vrátim zpět na homescreen a u hodin mám zase jako aktuální pozici moji trvalou adresu...
Ahoj, dneska uz jsem to taky nevydrzel a kouknul jsem se na to, taky me nebavi to pocasi... V nastaveni/ucty a sinchronizace mas kolonku sprava uctu, tam si rozkliknes pocasi a muzes si tam zaskrknout hodinovou aktualizaci, casteji bohuzel nejde ale jestli se tim padem bude menit i poloha se uvidi... ja jsem to prepnul az ted
VB: nemas ziadnu upravenu rom ? aky mas kernel ? ze ti to ponuka az 2Ghz ? neseklo ti to ?
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

Upravenou ROM nemám. Já ještě 2GHz nezkoušel ,ale chci to zkusit.
Jak žíkám Desire Z dal 2GHz tak musí jít i DHD.
-
AntoninKys
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: HTC
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli by do HTC Desire HD šla dát SD Karta - Kingston 32GB microSDHC Class 4 ? Jestli ne tato, prosím poraďte jinou 32 GB, děkuji. AK
-
Lordzata
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD 32GB Kingston
ano určite šla....sám tu stejnou mám a šlape perfektně
šlape jak hodinky
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Jináč, teď mi došlo, proč mi, fanouškovi sci-fi, už podle názvu byl tento sqělý stroj sympatický. DHD = Dial Home Device
Že nevíte, odkud to je?!
Starbuck: Stargate SG1
Tak teď ještě aby nám udělali samotnou hvězdnou bránu a budu spokojenej 
-
Starbuck
- častý přispěvatel

A co třeba DHD na plochu jako dialer 
Starbuck: tak to bych bral hned 
-
Starbuck
- častý přispěvatel

Taky bych ho hned bral!
Vidím, že je tady hodně zpřízněných duší
Vidím, že je tady hodně zpřízněných duší
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Zdravim chcem sa spytat s akou navyssou class sa vyrabaju 32 gb karty pretoze ako som pozeral vsade sim nasiel iba class2 a to by som asi nekupoval pre istotu.Chcel by som aspon class 6 alebi vyssie ak je nieco tak mi prosim napiste tip karty a kde ju hladat napr.Dik
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Vyrábí se i class10 (SanDisk) bohužel se zatím do ČR nedováží, ale dá se sehnat na zahraničních e-shopech, každopádně v mobilu zatím stejně víc jak class2 nevyužiješ. Jedině pokud by jsi pokaždé kartu vyndal z mobilu a vložil do čtečky která podporuje danou class. Mám právě 32GB class2, před ní jsem měl 16GB class6 a rozdíl v rychlosti není vůbec žádný, buď tomu brání zběrnice v mobilu nebo rychlost přes kabel. V klidu kup class2